Görüş Bildir
Haberler
Bu Küfür ve Hakaretler Senin Ne Kadar Elit Olduğunu Söylüyor!

Bu Küfür ve Hakaretler Senin Ne Kadar Elit Olduğunu Söylüyor!

Trex
24.10.2017 - 10:06

Sinirlendiğimizde bazen kendimize hakim olamıyoruz ve ağzımızdan çıkanı kulağımız duymuyor. Bu testimizde kullandığı hakaret ve küfürlere göre ne kadar elit olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elitliğin kitabını yazmışsın!

Elitliğin kitabını yazmışsın!
i.sozcu.com.tr

Verdiğin cevaplara göre elitliğin kitabı senin ellerinde yazılmış. Kolay kolay sinirlenmiyorsun. Sinirlensen de ağzını pek bozmuyorsun. Hakaretlerin bile elit seviyede. Her şeyin en iyisini beğenmeye çalışıyorsun. Hataya asla tahammülün yok. Yediğin, içtiğin, izlediğin her şey mükemmele yakın olmalı. Hayatın her alanına dair kuralların olduğuna da eminiz. Asla onlardan taviz vermiyorsun! Stadyumda bile kesinlikle kimseye küfretmezsin! Hakem aleyhinize karar verse de senden küfür duymak zor. Seni görüp de iç geçirmeyen, sana özenmeyen yok gibi bir şey.  Herkes yanında senin gibi biri olsun ister. Hastasıyız!

Asalet ruhuna işlemiş!

Asalet ruhuna işlemiş!
img-s1.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre asalet senin ruhuna işlemiş! Duruşun konuşman her şeyin 1 numarasın! Senin kraliyet ailesi soyundan gelmiş olmandan şüphe ediyoruz. Büyük büyük dedelerin saraylarda sultan,  kalelerde prens olabilir. Bu asaletin başka açıklaması yok! Seni kesinlikle kraliyet ailesinin bir mensubu gibi yetiştirmişler. Öyle olmasa bile kesin olan bir şey var o da ailenin elitliği sana geçmiş. Seni yetiştirirken o kadar dikkatli davranmışlar her şeyi o kadar güzel öğretmişler ki bu hayatının her alanına yansımış.  Senden küfür ya a hakaret duymak çok zor. Duysak da bu son derece yerinde olurdu! Ağzını boş yere açanlardan değilsin. Kelimelerinin bir ağırlığı var. Senin hakaret ettiğin kişi yerin dibine girer. Çünkü sen kelimeleri tartan, onları müsrif kullanmayan birisin! Senin gibi insanlar var olduğu için çok şanslıyız. ;)

Külkedisi gibisin!

Külkedisi gibisin!

Verdiğin cevaplardan anlıyoruz ki sen külkedisi gibisin. Aslında içinde herkesin gıptayla bakacağı bir cevher var ancak çıkartmana engel oluyorlar. Senin üzerindeki baskı kimde olsa isyan eder ama sende peygamber sabrı var. Maalesef elit bir görüntün yok ama merak etme hem biz senin içinde nasıl bir elit olduğunu biliyoruz hem de sabrın sonu selamet. Er ya da geç senin içindeki cevher dışarıya çıkacak merak etme. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
471
444
341
169
107
64
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?