Görüş Bildir
Haberler
Bu Korku Testine Göre Cinsel Hayatını Yorumluyoruz!

etiket Bu Korku Testine Göre Cinsel Hayatını Yorumluyoruz!

Aburoski
10.04.2019 - 16:54

Bakalım sorduğumuz korku sorularına göre senin cinsel hayatın nasıl?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Issız ve karanlık bir ormanda bu insanlardan hangisi karşına çıksa korkardın?

3. Gece mezarlıkta tek başına durur musun?

3. Gece mezarlıkta tek başına durur musun?

4. Gece yatağında uyurken aniden ayağında bir şeyin gezdiğini hissettin ve baktığında bir yılan olduğunu gördün. Ne yaparsın?

4. Gece yatağında uyurken aniden ayağında bir şeyin gezdiğini hissettin ve baktığında bir yılan olduğunu gördün. Ne yaparsın?

5. Karanlık bir sokakta yürüyorsun ve önünde üç tane sana doğru havlayan köpek gördün. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi gif seni rahatsız etti?

7. Küçükken palyaçolardan korkar mıydın?

7. Küçükken palyaçolardan korkar mıydın?

8. Son olarak, gece uyurken evde bazı tıkırtılar duydun ve bir süre sonra bu tıkırtıların aslında ayak sesi olduğunu fark ettin. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen neymişsin be!

Sen cinsel hayatına çok fazla önem veren bir insansın. Senin için cinsel birliktelik kusursuz olmalı. Partnerinin neler düşündüğü, neler hissettiği senin için çok önemli. Karşındaki insanın isteklerine göre hareket edebiliyorsun. Ayrıca senin için partnerle uyumlu olmak da iyi bir cinsel hayat için önemli bir faktör. Yani anlayacağın senin mutlu edemeyeceğin hiç kimse yok. Gayet ideal bir cinsel hayatın var. Baştan çıkarma konusunda da üstüne yok. Aynı zamanda da yeni şeyleri denemekten hiç çekinmezsin. Yeni deneyimler seni daha istekli yapıyor. Klişelerden hiç de hoşlanmıyorsun. Partnerinden de böyle olmasını beklersin. Zaten genellikle de bu isteklerine uygun olabilecek insanlarla cinsel bir birlikteliğin oluyor. :)

Biraz utangaç mıyız?

Senin öncelikle bu tarz konularda utangaç olduğunu söylemeliyiz. Bu utangaçlık kimilerinin hoşuna gitse de kimilerini de sıkabilir. Bu nedenle doğru kişiyi bulman çok önemli. Sana saygı duyan insanlarla birlikte olmalısın. İlk adımı genellikle sen atmıyorsun. Hep partnerinden adım atmasını bekliyorsun. Bu durum karşındaki insanı rahatsız edebilir. Çünkü senden de bir şeyler bekliyor olabilir. Senin açılman, utangaçlığının geçmesi için karşındaki insana öncelikle güvenmen ve uzun süre onunla birlikte olman gerekiyor. Zamanla rahatlayanlardansın sen anlayacağın. Cinsel birliktelik sırasında aslında çok uyumlusun. Evet ilk zamanlar biraz çekinsen de zaman geçtikçe partnerinle o uyumu yakalıyorsun. Sadece sende adım atmada sıkıntı var o kadar. Onun haricinde bomba gibisin. :)

Seni tatmin etmek zor!

Evet tatlım, yatakta bir türlü seni mutlu edecek biri çıkmamış. Partnerin ne yaparsa yapsın hiçbir şeyden memnun kalmıyorsun. Seni tatmin edecek biri çıktığında da dünyanın en mutlu insanı oluyorsun. Yatakta adeta panter gibisin. Yönlendiren, yaşadığın seksi unutulmaz kılan genelde sen oluyorsun. Oluyorsun olmasına ama bu unutulmaz anları yaşayacağın insanı çok zor buluyorsun. Biraz kendini törpülesen, isteklerini biraz partnerine göre belirlesen sanki her şey daha kolay olurmuş gibi geldi bize. Partnerinin söylediklerine kulak vermelisin. Onun da yönlendirmesine izin vermelisin. Böyle daha uyumlu olacaksın bak gör. Daha güzel olacak. :)

Her zaman hazır ve atılgansın!

Sen günlük yaşamında olduğu gibi seks hayatında da her zaman atılgan birisin.Yönetici pozisyonunda da olmayı çok seviyorsun. Seni etkileyebilmek için partnerinin klasik, rutin seks hayatının dışına çıkması gerekiyor. Her zaman yenilikleri, aklına gelen her şeyi denemek görmek isteyen birisin.  Evet yönlendirmeyi ipleri elinde bulundurmayı seviyorsun fakat senin bu ipleri elinde bulundurma huyun belki ara ara partnerinin canını sıkabilir. Bazen de başkalarına vermelisin bu ipi ne dersin? Her zaman senin istediğin olsun istiyorsun fakat başkalarının isteklerine de önem vermelisin. Aksi halde cinsel uyumu yakalayamazsın. O zaman daha güzel bir birliktelik olacak göreceksin. :)

Kendinden çok partnerinin isteklerine önem veriyorsun!

Senin için seks eşittir romantizm demek. Romantizmin olmadığı bir cinsel birliktelik sana göre değil. Karşındaki insana kesinlikle bir şey hissetmelisin. Romantizme önem veren, sevecen ve partnerinin seveceği şeyler denemekten çekinmeyen birisin. Yatakta kabalıktan da hiç hoşlanmıyorsun. Partnerini mutlu etmek için çabalıyor ve aynı zamanda partnerine seni mutlu etmesi için de fırsatlar veriyorsun. Partnerinle yatakta eğlenceli dakikalar yaşıyorsun. En önemlisi de yatakta hiçbir şeye itirazın yok! Aklına gelebilecek her şey yapmaya, yeniliklere açıksın. Sen tam olarak herkesin isteyebileceği bir partnersin. İnsanlar seninle yatakta çok mutlu oluyor. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
549
161
141
119
67
46
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın