Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilerin Giyim Tarzlarından Hangisinin Erkek Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Bu Kişilerin Giyim Tarzlarından Hangisinin Erkek Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
24.02.2017 - 17:12

Günümüzde kadın ve erkek tarzının birbirine yakınlaştığı ve kelimenin tam anlamıyla unisex bir tarzın oluştuğunu görmekteyiz. İşte biz de bu durumdan faydalanarak sana bu zor testi hazırladık! Bu kişilerden hangisinin erkek olduğunu bulabilecek misin acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyle bakalım: Hangisi erkek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayır!

Hayır!

Üzgünüz ama bulamadın! Bu arkadaşımız güzeller güzeli oyuncu ve şarkıcı Evan Rachel Wood! Aralarındaki gizli erkeği bulmak için tekrar denemelisin!

Bulamadın!

Bulamadın!

Maalesef olmadı, bulamadın! Bu arkadaşımız güzel ve tatlı oyuncu Ellen Page'den başkası değil. Aralarındaki gizli erkeği bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Başaramadın!

Başaramadın!

Ünlü model Cara Delevingne sana tanıdık gelmedi sanırız? Birçok erkeğin yüreğini hoplatan bu güzeller güzeli modeli artık bir daha unutmazsın bizce! Hadi şimdi aralarındaki erkeği bulmak için tekrar dene!

Olmadı!

Olmadı!

Maalesef sevgili dostumuz, gördüğün kadarıyla bu güzel arkadaşımız bir kadın! Şimdi erkek arkadaşımızı bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Haaaayır!

Haaaayır!

Alacakaranlık? Bella? Kristen Stewart? Onu günlük kıyafetleri içinde görünce tanıyamadın herhalde, neyse artık. Hadi şimdi tekrar dene ve erkek arkadaşımızı bul!

Başaramadın!

Başaramadın!

Bembeyaz gömleği ve bol kotunun içinde son derece rahat duran bu arkadaşımız tatlı mı tatlı bir kadın! Aralarındaki gizli erkeği bulmak için tekrar denemelisin demek oluyor bu...

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Bu tatlış arkadaşımızı erkek sandığına inanamıyoruz gerçekten... Hemen kendisinden özür dile... Şaka şaka, dediğimiz gibi tarz bazen yanıltıcı olabilir! Şimdi doğru tespitler yapıp erkek olanı bulmak için tekrar denemelisin!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Gördüğün gibi bu son derece rahat ve doğal arkadaşımız aslında güzel mi güzel bir kadın! Şimdi aralarında saklanan erkeği bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Tebrikler!

Tebrikler!

Gerçekten tebrikler! Bacaklarının inceliğine, dizlerindeki yırtıklara aldanmadın ve erkek arkadaşımızı buldun! Bu günlerde erkekler de bu tarz dar ve yırtık kotlar giyiyorlar ve açıkçası bizce çok da hoş oluyorlar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1206
621
422
296
232
228
145
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çağrı Akgün

Erkek hariç herşeye benziyo

saftirikmisin

Demekki neymiş bu tip testlerde "bu kesin kızdır , geç" dediklerimizi işaretlicekmişiz

Selin Çelebi

yuh erkekmı kadın sandıjm