Görüş Bildir
Haberler
Bu Kelime İlişkileri Testi Auranızın Rengini Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu Kelime İlişkileri Testi Auranızın Rengini Ortaya Çıkaracak!

Senin auran hangi renk?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Altın!

Altın!

İlişkilendirdiğin kelimelere göre senin auran altı rengi! Şurası çok açık ki, bütün auralar bir yana, altın aura bir yana. Çünkü benzetmedeki altın gibi nadir bulunmaktasınız, bu kaçınılmaz! Bir kere çok kıskanılacak bir yaşam tarzınız var. Bir özelliğiniz daha var ki, size en çok problem yaşatan da o: Kavgacılık. Nedense hep kendinizi uzun tartışmaların ve kavgaların içinde buluyorsunuz. Bu içinizdeki fazla enerjiden kaynaklanmakta. Ancak aynı enerji, sizi çoğu zaman başarıya da ulaştırıyor!

Menekşe Moru!

Menekşe Moru!

İlişkilendirdiğin kelimelere göre senin auran Menekşe Moru! Pandoranın kutusu gibisin öncelikle. O kadar gizem dolu bir kişiliksin ki, senin yanında olan insanlar şaşırmaktan şaşırmaz. Bunun yanında mor aura bilgeliği temsil eder ve bu auradan olan insanların garip garip güçleri vardır. Mesela enerjiniz yüksek olduğu için, ellerinizde garip şifa yeteneği vardır. Modern zamanların şamanı olabilirsiniz kısaca. :) Son olarak sizi tanımlayan diğer kavramlar: İdealist ve yaratıcı!

Yeşil!

Yeşil!

İlişkilendirdiğin kelimelere göre senin auran Yeşil! Senin için bir şey canlıysa, o, sevilmeye değerdir. Doğa aşığısın öncelikle. Kendini mesela bir ormanda ya da kırda huzur dolu hissediyorsun. Sonra katıksız bir hayvanseversin. Öyle yok 'ben kediciyim', yok 'ben köpek insanıyım' tarzı da değil, hayvanların sevilmeyi hak ettikleri için seviyorsun. Ayrıca yeşil auraya sahip insanlar, hümanisttir de. Bu yüzden mesleklerini, insanlığa faydalı olan, doktorluk, öğretmenlik vb. şeylerden seçer. Son olarak, şu kavramlar ruhunu okşuyorsa doğru yerdesin: Hafif esinti, güzel bir melodi ve eskilerden bir arkadaş...

Mavi!

Mavi!

İlişkilendirdiğin kelimelere göre senin auran Mavi! Senin için söylenebilecek en doğru şey, sezgilerinin oldukça kuvvetli olması. Bazıları çok okumakla, bazılarıysa çok yaşamakla bazı şeyleri bilir. Sen ise bunları yapmaya gerek kalmadan bilirsin. Ee dedik ya, sezgi ustasısın diye. Ayrıca çok barışçıl bir yapın var, kavgayı hiç sevmiyorsun; rahatsız da oluyorsun. Ayrıca yol insanısın: Sana en çok huzur veren şey kendini yollara vurmaktır diyebilirim. Bunun yanında cömertsin, sakinsin ve pek tabii ki fantastiksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
117
43
28
15
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zekim

Altın

Pasif Kullanıcı

yeşil diyo ama ben kapkarayım

Yiğit Tokar

Bizi Bitirdin b :d

Duru KESKİN

Altın! İlişkilendirdiğin kelimelere göre senin auran altı rengi! Şurası çok açık ki, bütün auralar bir yana, altın aura bir yana. Çünkü benzetmedeki altın g... Devamını Gör