Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadarı da Fazla Gelmiş! Dünyaca Ünlü Oyuncuların Yer Almayı Reddettiği Libido Seviyesi Arşa Çıkmış Sahneler

etiket Bu Kadarı da Fazla Gelmiş! Dünyaca Ünlü Oyuncuların Yer Almayı Reddettiği Libido Seviyesi Arşa Çıkmış Sahneler

bathsheba
17.09.2019 - 13:18

Temel İçgüdü'deki o 'meşhur' sahnenin ardındaki gerçeği öğrenince çok şaşırdım...

Kaynak: https://decider.com/2017/09/22/10-ste...

10. Mary-Louise Parker, Weeds

10. Mary-Louise Parker, Weeds

Parker Weeds'in birçok sahnesi için soyunmuş olsa da en çok 4. sezondaki tamamen çıplak olması gereken banyo sahnesinde zorlanmış. Bu konuda şunları söylüyor: 'Tamamen soyunmam gerektiğini düşünmüyordum, bunun için yönetmenle bile kavga ettim. Bu sahnenin internete düşeceğini biliyordum. İnsanlar 'Mary-Louise memelerini göstermiş' diyecekti. Keşke böyle bir an yaşamasaydım.'

9. Natalie Portman, Hotel Chevalier

9. Natalie Portman, Hotel Chevalier

Natalie Portman, Wes Anderson'ın kısa filmi Hotel Chevalier için tamamen soyunmuş ve bu konuda hala pişmanlıkları olduğunu dile getiriyor. Filmi ilk başta kabul ederken içine doğmuş böyle bir şey yaşacağı fakat iç sesini susturmuş. Portman'a göre, böyle sahneler porno sitelerine düştüğü için kendisini orada görmek çok üzücüymüş. Sahneyi çekerken de çok sinirlendiğini fakat elinden bir şey gelmediğini belirtiyor.

8. Sharon Stone, Basic Instinct

8. Sharon Stone, Basic Instinct

Bu beyaz elbiseli sahneyi herkes biliyordur değil mi? Sharon'ın film bitip izleyene kadar bu sahnenin bu şekilde gözükeceğinden hiç ama hiç haberi yokmuş. Bu durumu şöyle açıklıyor: 'Çektiğimiz zaman, yönetmen bana iç çamaşırımın gözüktüğünü ve çıkarmam gerektiğini söyledi. Ben de hiçbir yerimi görmelerini istemediğimi dile getirdim fakat gözükmeyeceğini söylediler. Daha sonra insanlarla birlikte ilk defa izlediğim zaman büyük bir şok yaşadım. Film bittiği zaman gidip yönetmene tokat attım.'

7. Nicole Kidman, Big Little Lies

7. Nicole Kidman, Big Little Lies

Kidman Emmy ödüllü performansını reddetmemiş ama çekilen bazı sahneleri hala atlatamadığını dile getiriyor. Çok yakın ve rahatsız edici seks sahnelerinde yer alan Kidman bu konuda 'Kalkamadım. Kalkmak istemiyordum. Yönetmenimiz Jean-Marc'ın gelip üzerime bir şey örttüğünü hatırlıyorum. Kendimi tamamen aşağılanmış ve yıkılmış hissetmiştim.' diyor.

6. Kate Winslet, Titanic

6. Kate Winslet, Titanic

Kate'in Titanic'teki o çok meşhur 'Beni Fransız kızları çizdiğin gibi çiz.' dediği sahneyi bilmeyen yoktur heralde. Titanic çekilirken çok genç olduğunu bu yüzden kabul ettiğini fakat daha sonra pişman olduğunu söylüyor.

5. Jessica Brown Findlay, Albatross

5. Jessica Brown Findlay, Albatross

Albatross'daki üstsüz sahnesi için pişmanlık duyan Jessica Brown bu konuda 'Açık olmak gerekirse, Albatross'da daha toydum ve hayır demeyi bilmiyordum. Nasıl olacağı ile ilgili hiçbir fikrim yoktu ve sahnenin arka tarafında kalacağımı sanıyordum. Bu asla tekrarlamayacağım bir şey.' diyor.

4. Jennifer Lawrence, Passengers

4. Jennifer Lawrence, Passengers

Lawrence, Chris Pratt ile çekilen seks sahnesini tam olarak reddetmemiş ama evli bir adamla böyle bir sahne çekeceği için alkol almış ve bu yüzden çok pişman olmuş. Çekim sırasında çok sarhoş olan Jennifer daha sonra ne yaptığını hatırlamadığı için daha fazla gerilmiş.

3. Dakota Johnson, 50 Shades of Grey

3. Dakota Johnson, 50 Shades of Grey

Johnson çıplaklık içeren hiçbir sahnede gerilmemiş ama 50 Shades'in BDSM sahnesi düşündüğünden daha zor olmuş. Elleri bağlı bir şekilde saatlerce beklemiş ve bu durum psikolojisini etkilemiş.

2. Halle Berry, Monster's Ball

2. Halle Berry, Monster's Ball

Berry, Oscar ödüllü Monster's Ball'da yer aldığı sahnelerden pişman değil ama bir filmin iyi olması için çıplaklık içermesi gerekmediğini düşünüyor. Oyuncu olduğu için bu sahneyi kabul ettiğini fakat kariyerindeki en zor sahnelerden biri olduğunu belirtiyor.

1. Emilia Clarke, Game of Thrones

1. Emilia Clarke, Game of Thrones

Ejderhaların biricik annesi Emilia Clarke'ı daha önce bu tarz sahneler olacağı konusunda uyarmışlar fakat deneyip nasıl olacağını görmek istediği için sorun olmadığını söylemiş. Hatta utandığı için ailesinin izlemesini bile istememiş.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
952
348
304
139
105
100
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali

Yalaninizi yiyim para icin yaptiktan sonra utanmislarda pisman olmuslarda

FF

moruk yorum atarken internet tökezlemiş, senin de paraya ihtiyacın var gibi...😏

Üzgün Mutsuz

inanmayacaksınız ama kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. hatta oyuncular full senaryoyu okumadan kabul etmez. boş laflar etmesinler yani.

Burak Can Tokay

aman sanki zorla tutup s*ktirdiler