Görüş Bildir
Haberler
Bu Histrionik Kişilik Testine Göre Karşındaki İnsanı Nasıl Etkilediğini Söylüyoruz!

etiket Bu Histrionik Kişilik Testine Göre Karşındaki İnsanı Nasıl Etkilediğini Söylüyoruz!

Histrionik kişilik testi, bireylerin sosyal yaşamındaki davranışlarından yola çıkarak bu rahatsızlığın özelliklerini ne ölçüde taşıdığını gözlemlemeye yarar. Biz de bu test ile senin günlük hayattaki ilişkilerinde bu tarz özellikler göstererek insanları etkileyip etkilemediğini söylüyoruz.

Merak ediyorsan başlayalım!

Not: Bu test tanı koymak için yeterli değildir, sadece eğlence amaçlı yapılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; bunlardan hangisi seni daha çok korkutuyor?

2. Diyelim ki sevgiline gece yarısı bir telefon geldi ve sen açtın. Telefondaki tanımadığın bir kız/erkek ve sevgilinle görüşmek istediğini söyledi. Nasıl tepki verirsin?

3. Şimdi de aşağıdaki görselde yazılanları dikkatlice oku. Bu düşüncelerden kaç tanesine sahipsin?

3. Şimdi de aşağıdaki görselde yazılanları dikkatlice oku. Bu düşüncelerden kaç tanesine sahipsin?

4. Bunlardan hangisi fiziksel etkileşim ve duygusal yakınlaşmaları en doğru şekilde tanımlar?

Sonuca yaklaşıyoruz...

Sonuca yaklaşıyoruz...

Bundan sonraki sorularda yer alan yargılara tüm dürüstlüğün ve samimiyetin ile ne derecede katıldığını işaretlemeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Başkalarının bakışları benim için uyarıcıdır.

6. Çıkış yolu bulamadığım durumlarda, kendimden geçtiğim olur.

7. Topluluk içinde herkes benimle ilgilenmezse kendimi kötü hissederim.

8. Soğuk ve erişilmez kişilere aşık olma eğilimindeyim.

9. Son olarak şu soruyu da cevapla ve bitirelim; Kolay heyecanlanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Oldukça Tehlikeli Histrionik Bir Delisin!

Oldukça Tehlikeli Histrionik Bir Delisin!

Sen oldukça zeki birisin karşındakini etkilemek içinse en büyük silahın çekiciliğin! Beğenilmekten ve arzulanmaktan da fena halde zevk alıyorsun. Birisini ikna etmek ya da istediğini yaptırmak içinse başvurduğun ilk yöntem caziben! Başvurduğun bu yöntem işe yaramazsa da olayları dramatize ederek bir şekilde işleri lehine çevirmeyi deniyorsun bu da işe yaramazsa istediğin olana kadar yapabileceklerinin sınırı yok. Çünkü senin dünyanda bir şeyin olması için her ol mübah. Fazlasıyla zeki olduğun için karşındaki kişinin hemen ne hissettiğini, onu nasıl etkisiz hale getireceğini çok iyi biliyorsun hele ki etkilemek istediğin kişi karşı cinstense, açıkçası sana karşı pek şansı kalmıyor. Bu yüzden oldukça tehlikelisin diyebiliriz!

Senin En Büyük Silahın Zekan!

Senin En Büyük Silahın Zekan!
www-tc.pbs.org

Senin en iyi yaptığın şey zekan ile insanları manipüle etmek. Hayattan ve insanlardan ne istediğini çok iyi bildiğin için sınırlarını sağlam bir şekilde çizmişsin ve etrafındakileri de buna göre yönlendiriyorsun. Bunu öyle ustalıkla yapıyorsun ki karşındaki senin etkin altına girdiğini anlamıyor bile. Her ne kadar sınırların belli olsa da söz konusu karşı cinsten birini etkilemek olduğunda çekiciliğini kullanmaktan da çekinmiyorsun ancak bunu da belli bir ölçüde yapıyorsun. Seni heyecanlandırmak ya da ilgini çekmek ise gerçekten zor bu yüzden sen de sürekli zor insanları seçiyorsun ve onları bir şekilde etkileyene kadar da vazgeçmiyorsun hatta bu durum sen de takıntı halini alıyor bile diyebiliriz. Ancak ince zekanla kendince öyle yöntemler geliştirmişsin ki en zor insanın bile sana karşı koyması imkansız!

Empatinin Kitabını Yazmışsın!

Empatinin Kitabını Yazmışsın!

Sen, empati denilen kavramın, sadece ‘kendini karşındakinin yerine koymak’tan çok daha öte ve komplike bir şey olduğunun farkındalığında olan birisin. Empati yapmanın, karşındaki insanın hislerini değil, duygu ve düşüncelerini de simüle etmeyi gerektirdiğini biliyorsun. Birisini etkilemek ya da ikna etmek içinse en doğru yöntemin bu olduğunu düşünüyorsun. Aslında en doğru olanı yapıyorsun bu yüzden çevren tarafından hem çok sevilen hem de saygı duyulan birisin. Hatta bu durum sende öyle bir enerji yaratmış ki çoğu zaman konuşmadan bile başkalarını etkin altına alabiliyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1359
480
348
128
58
55
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sema Evliyaoğlu

empatinin kitabını yazmışım

Aaynelhayat

Senin En Büyük Silahın Zekan! bam bam bam

Pasif Kullanıcı

lan herkese de zeka çıkmış... ne iş ?