Görüş Bildir
Haberler
Bu Hayat Seni Ne Kadar Olgunlaştırmış?

etiket Bu Hayat Seni Ne Kadar Olgunlaştırmış?

Hayat işte! Keşke herkese eşit davransa, değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şu hayatta duygularınla mı mantığınla mı hareket edersin?

3. Peki elindeki parayı savuranlardan mısın?

4. Eğer ömür boyu istediğin bir yaşta sabit kalabilseydin o kaç olurdu?

5. Peki, sence hayat neyden ibarettir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki evlilik aşkı öldürür mü?

7. Söyle bakalım sigara içer misin?

8. Peki bir işin var mı, çalışıyor musun?

9. Hayatını bir renk ile anlamlandır bakalım.

10. Ve son olarak, ne zaman çalışmaya başladın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayat seni erken yaşta olgunlaştırmış!

Hayat seni erken yaşta olgunlaştırmış!

Bu hayat seni o kadar çok üzmüş ki büyümekten başka çaren kalmamış açıkçası. Sen çok küçük yaşta daha atılmışsın hayatın acımasız dünyasına. Senin yaşındakilerin hiçbir şeyden haberi yokken sen çoktan büyümüş ve hayatınla ilgili kararlar almaya başlamışsın. İnsanlar tarafından hep darbe yemişsin. En güvendiğin insanlar seni hep yarı yolda bırakmışlar. İlk başlarda bunlara çok üzülürken artık umursamıyorsun bile. Hayat seni bu raddeye getirmiş. Çünkü o kadar çok kalbin kırılmış ve ağlamışsın ki artık yüreğin taş bağlamış. Bu tür olaylara gülüp geçiyor, kimsenin sana zarar vermesine izin vermiyorsun. Kendini her zaman yalnız hissetmene sebep olan insanlar olsa da bu senin şu anki haline dönüşmeni sağlamış. O yüzden onlara buradan kocaman teşekkür etsen yeridir. Eğer bunları sana yaşatmasalardı sen şu anki sen olmayacaktın. Bazı şeylerin farkına çok sonradan varacaktın belki de. O zaman değil de şimdi üzülecektin ve zarar alacaktın belki de.  Şu hayatta yaşadığımız her şey bizim kişiliğimizi oluşturmamıza neden olur. Sen yaşadıklarınla o kadar olgunlaşmış ve büyümüşsün ki artık çok mutlusun. Bazı şeylerin farkına erken varabilmenin mutluluğu olsa gerek.

Olması gereken bir olgunluktasın!

Olması gereken bir olgunluktasın!

Sen aslında tam da olması gereken yaştasın! Her şeyin farkına zamanında varmışsın. Herhalde bu hayatta bundan güzeli yoktur. Ne erken yaşamak ne de çok geç yaşamak. Şu an olması gereken olgunluktasın. Eğer bir insan seni arkandan vurduysa da bunu zamanında yaşamışsın. Eğer çok küçük yaşta yaşamış olsaydın belki de hayatın ve kişiliğin çok farklı şekilde şekillenirdi. Düşünce yapın ise oldukça iyi. Ne çok olgunca kararlar alıyorsun ne de çocukça. Her zaman için çizgini korumayı biliyorsun. Hayatın sana sunduklarından ders çıkarmasını da çok iyi biliyorsun. Kötü şeyler karşısında sakin kalabiliyor ve üstesinden geliyorsun. Kendi kararlarını kendin alabiliyorsun. Bu konuda kendine fazlasıyla güveniyorsun. Tabi burada ailenin de katkısı çok büyük. İnsanlar senin bu olgunluğuna bayılıyorlar. Nerede nasıl duracağını çok iyi biliyorsun. Bunu her insan yapamaz mesela. Ama sen bunu çok iyi beceriyorsun. Umarız bundan sonrası için de hep böyle devam eder. Çünkü bu olgunluk sana çok ama çok yakışıyor.

Muhteşem bir olgunluk!

Muhteşem bir olgunluk!

Sen şu hayatta o kadar güzel şeyler yaşamışsın ki daha o

olgunluğa ulaşmana çok var. Çünkü etrafındaki insanlar tarafından hep

sevilmişsin. Senin fikirlerine düşüncelerine önem vermişler. Sevdiğin insanlar

hep senin yanında olmuşlar. Ufak tefek şeyler yaşamışsın ama seni çok etkilememiş. Aslında sen hayatın sunduklarıyla değil de okuyarak öğrenerek olgunlaşmayı tercih ediyorsun. Evet, başına böyle kötü olaylar gelmemiş olabilir. Ama sen bir gün senin de başına geleceğini bilerek yaşıyorsun. Bu yüzden de hep mantıklı ve olgunca düşünmeye çalışıyorsun. Sonuçta insanın olgunlaşması için sürekli kötü şeyler yaşamasına gerek yok. Etrafındaki insanların yaşadıklarından da ders çıkarabilirsin. İşte sen en zorunu başarıyorsun. Senin gibi insanlar her zaman için mutlu olmayı başaranlardır. Çünkü yaşamadan ders çıkarmak kadar güzel bir durum olamaz. Yaşanabilecek olaylar karşısında önceden düşünüp ona göre davranmayı tercih ediyorsun. Böylece her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsun. Bu da seni olgun bir insan yapıyor. Keşke bütün insanlar senin gibi olabilse. Sen gerçekten harika bir detaysın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
600
254
196
75
49
34
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
observer

muhteşem bir olgunluk diyor sonra da daha o olgunluğa ulaşmana çok var diyor, çelişki much?

Gizem Yenikler

Muhteşem bir olgunluk!

Aymira Ay

Muhteşem bir olgunluk!