Görüş Bildir
Haberler
Bu Haftanın Vizyona Girecek Filmleri

Bu Haftanın Vizyona Girecek Filmleri

Tolga Gürsoy
26.02.2015 - 16:00 Son Güncelleme: 26.02.2015 - 16:34

Şubat ayının son haftasında birbirinden önemli yapımlar vizyona giriyor. Sinemaseverler Akademi Ödülleri'nde, En İyi Yönetmen, En İyi Film, En İyi Özgün Senaryo ve En İyi Görüntü Yönetmeni dallarında ödül alarak geceye damga vuran Birdman filmini bu hafta izleme şansı bulacaklar. Ayrıca beş dalda aday olan ve En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a uzanan The Theory of Everything (Her Şeyin Teorisi) filmi de vizyona girecek filmler arasında yerini alıyor.

Oscar'lı filmlerin yanı sıra Çarşı Pazar8 SaniyeKaraman'ın KoyunuAşk BaşkadırManda YuvasıAsteriks: Roma Sitesi filmleri de haftanın vizyona girecek filmlerinden.

Çarşı Pazar: Muharrem Gülmez'in yönetmenliğini Erdem Yener ve Ayhan Taş'ın başrollerini üstlendiği film, Kahraman adlı saf ve iyi niyetli bir gencin köyünü korumak için verdiği komik mücadeleyi perdeye taşıyor.

8 Saniye: BKM ve Böcek Yapım'ın ortaklığında Ömer Faruk Sorak ve ekibinin yeni filmi 8 Saniye, Berlin'de doğup büyüyen Esra İnal'ın hayat hikayesini anlatıyor. Esra İnal kendi hayat hikayesini anlatan filmin başrolünde yer almakla yetinmiyor, senarist Nuran Evren Şit ile senaryoya da imzasını atıyor.

Birdman: 4 dalda Oscar kazanarak sinema izleyicilerinde fazlasıyla merak uyandıran yapım, çöküşteki bir oyuncunun yeniden parlama çabasını Micheal Keaton'ın eşsiz oyunculuğuyla birleştirerek perdeye taşıyor.

Fragmanlar ve detaylar için tıklayınız.

Kaynak: http://www.sinemajor.com/haber/5191/b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın