Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Algı Testine Göre Gününün Nasıl Geçeceğini Söylüyoruz!

Bu Görsel Algı Testine Göre Gününün Nasıl Geçeceğini Söylüyoruz!

Easterling
25.01.2023 - 13:26

Görsel algın bugün kendini nasıl hissedeceğin hakkında bize bazı ipuçları veriyor. Bakalım sen bugün kendini nasıl hissedeceksin? 

Öğrenmek için teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görsellerde gördüğün şeyi seçmeni istiyoruz!

#1 Başlamadan önce seni biraz tanıyalım mı? Cinsiyetinle başlayalım hadi!

#2 Bir de yaşını öğrenelim!

#3

#3

#4

#4
İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#5

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9
İçeriğin Devamı Aşağıda

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aklın kim bilir nerelerde?

Kendini bugün biraz dağınık hissediyor gibisin. Hiçbir şeye odaklanamıyor, sürekli dağılıyorsun. Bir saniye önce yaptığın şeye odaklanmışken bir saniye sonra hayal dünyanın derinliklerine dalıp kayboluyorsun. Bizce kafanı karıştıran şeyler var, yoksa neden dikkatin bu kadar dağınık olsun ki? Sana bir tavsiye verelim, ciddi şeylere başlamak için bugün iyi bir gün değil. Bugünü daha sakin, daha rahat bir şekilde geçir. Ciddi işlerinle kafanı toparlayınca ilgilenirsin.

Biraz panikledin mi sen?

Şu anki görsel algına göre bugün üzerinde her zamankinden daha fazla stres, gerginlik ve endişe var gibi. Adeta diken üstündesin; hatta fırtına öncesi sessizlik evresini yaşıyor gibi yaklaşan tehlikeyi bekliyorsun. Bizce bunun sebebi seni çok heyecanlandıran veya geren bir olayın yaklaşıyor olması. Ama bunun üstesinden bu şekilde gelemezsin güzel dostumuz; biraz daha sakin olmalı ve kendini germekten vazgeçmelisin! O zaman göreceksin korktuğun şeyin aslında çok da gereksiz bir şey olduğunu!

Modun biraz düşük mü ne?

Şu anki görsel algına göre bugün senin üzerinde oldukça düşük bir enerji var. Baya moralin bozuk, modun düşük. Nedeni ne bilemeyeceğiz ama hepimizin hayatında böyle zamanlar, günler, hatta bazen haftalar oluyor. Senin yapman gereken tek şey bu düşük enerjinin seni ele geçirmesine izin vermemek ve moralini olabildiğince yükseltecek şeylere yönelmek. Bunu yapmak düşündüğün kadar zor değil güzel dostumuz inan!

Çocuklar gibi şensin!

Şu anki görsel algına göre bugün senin için gerçekten güzel bir gün olacak. Üzerinde oldukça güzel bir enerji var; adeta hoplayıp zıplamak, dans etmek istiyorsun! Bu güzel enerjiyi boşa harcamamalısın bizce! Dışarı çık, gez dolaş: Gününü olabildiğince dolu ve eğlenceli bir şekilde geçir ki sonraki günler için bugün sana bir deşarj olsun! Ayrıca hiç kimsenin keyfini kaçırmasına, modunu düşürmesine izin verme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
15
11
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın