Görüş Bildir
Haberler
Bu Fütüristik Test Geleceğe Nasıl Baktığını Söylüyor!

etiket Bu Fütüristik Test Geleceğe Nasıl Baktığını Söylüyor!

Nsycl
23.03.2018 - 21:09

Kimler umutlu, kimler kaygılı görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Yaşını da alabilir miyiz?

3. Fütüristik bir ev seç!

4. Şimdi de bir manzara seç!

5. Şimdi de fütüristik bir cihaz seçmeni istiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aralarından en rahat olacağın mekan hangisiydi seçerek testi tamamla.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Teknolojinin geleceği nokta seni heyecanlandırıyor!

İnternet hayatımıza girdiğinden beri artık önü sonu belli olmayan bu teknolojik gelişmelerin nereye gideceği senin en büyük meraklarından. Belki kanser tedavisi, belki ışınlanma, belki de sadece daha gerçekçi oyunlar, hepsi için büyük heyecan duyuyor ve insanlığın gelişimini ne olursa olsun takdir ediyorsun.

Doğa ile ilgili kaygılar yaşıyosun.

Senin asıl problemin Dünya'nın kendisiyle. Belki eskisi kadar kötü davranmıyoruz, bazı konularda daha akılcı ve daha doğa dostu hareket ediyoruz fakat çok kalabalık olduğumuzu ve herkesin de senin kadar bilinçli olmadığını düşündüğümüzde sana hak veriyoruz. Ama yine de yüzünü karartma, doğa her türlü yolunu bulur.

Aile kurmak en büyük idealin!

Senin bir canlı olarak bu dünyada yapman gereken belirli şeyler var. Hayatta kalmak ve soyunu devam ettirmek, en azından genetik olarak kodlanmış olan bu. Tabii ki bu olaya böyle bakmıyorsun ama gelecekle ilgili en büyük merakların, çocukların ve ailen. Onlara şunu yaptırırım, belki böyle olurlar diye düşündüğün bile oluyor şimdiden!

Zengin olmak istiyorsun!

Senin olayın net. Bir kere gelmişsin, yaşamak istiyorsun bu hayatı. Bakma zenginlik dediğimize, varlıklı, akıllı, okumuş. Komple bir insan olarak güçlü olmak istiyorsun. Her geçen gün kendine bir şey katmak istiyorsun. Kişisel gelişimini tamamlamaktan asla sıkılmaman da bu yüzden. E tabi olaya gelecek ekseninden bakarsak, çok para kazanmak istemen kadar normal bir durum yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
452
177
99
90
29
22
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Doğa ile ilgili kaygılar yaşıyosun.-evet dünya çok fazlasıyla kalabalık.bu nüfus azalırsa işleri yoluna koymak daha kolay olur.

Beyza

fotoğraflarda 1080 p maşallah

APerfectCircle

araklayınca malum

Summer Scott

Doğa çıkıcak tabii ki..O olmadan mutlu olabileceğini,yaşayabileceğini düşünen lütfen oksijeni israf etmesin..Lazım o bize.