Görüş Bildir
Haberler
Bu Freudyen Testle Cinsel Zekanın Ne Kadar Gelişmiş Olduğunu Söylüyoruz!

Bu Freudyen Testle Cinsel Zekanın Ne Kadar Gelişmiş Olduğunu Söylüyoruz!

Bu test, senin cinsel zekanın ne kadar gelişmiş olduğunu söylüyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk olarak; bunlardan hangisinin seni daha çok tahrik ettiğini söyle bakalım!

2. Saatlerdir çölde aç ve susuz yürüyorsun ve bir anda içi su dolu bir testi buldun. Ne yaparsın?

2. Saatlerdir çölde aç ve susuz yürüyorsun ve bir anda içi su dolu bir testi buldun. Ne yaparsın?

3. Kariyer hedefini özetlemek gerekirse...

3. Kariyer hedefini özetlemek gerekirse...

4. En son ne zaman biri için 'ince bir jest' yaptın?

4. En son ne zaman  biri için 'ince bir jest' yaptın?

5. Şu an telefonun çalıyor varsayalım ve arayan da en yakın arkadaşın. Evinde yangın çıktığını, panik içinde olduğunu söylüyor. Ona ne önerirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hoşlandığın biriyle ilk randevuna çıkacaksın. Hangi renklerde giyinmeyi tercih ederdin?

6. Hoşlandığın biriyle ilk randevuna çıkacaksın. Hangi renklerde giyinmeyi tercih ederdin?

7. Sevgilinle büyük bir tartışmaya girdiğini, tartışmanın en alevli yerinde ikinizin de aslında söylemek istemediğiniz çok büyük sözler söylediğinizi varsayalım. Bu durumu nasıl idare edersin?

8. Son olarak; rüyalarında genellikle ne görüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Uzman!

Uzman!

Sen cinsellik konusunda tam anlamıyla bir bilgesin! Cinsel zekan çok yüksek ve bu konu hakkındaki bilgilerin de bilimsel. Kendini tanıyan ve özgüveni son derece yüksek birisin. Hiçbir şey senin için tabu olmadığından partnerine de kendine de özel davranıyor, neyi nasıl yapman gerektiğini iyi biliyor, seks konusunda da kendini açıkça ifade edebiliyorsun. Hal böyle olunca da garip enerjiyle karşı cinsi kendine kolaylıkla çekebiliyorsun. Sürprizlere açık, eğlenceli ve haz odaklı ilişkilerden hoşlandığın için cinsel hayatın hiçbir zaman monotonlaşmıyor. Özetle sana göre cinsellik; bu hayattan zevk almanı sağlayan en doğal hakkın.

Bilir kişi!

Bilir kişi!

Cinsel zekan hiç fena sayılmaz, açık görüşlü ve rahatsın ancak ara ara muhafazakarlığın tutuyor. Karşı cinsin ne istediğini çok iyi biliyor, iyi bir eş ve yoldaş olmak için özenle hareket ediyorsun çünkü hem kendine hem de karşındaki insana saygı duyman gerektiğinin bilincindesin. Düşünceli tavırlar, nazik dokunuşlar , jestler... tam senlik hareketler. Kendini biraz daha serbest bırakır ve seksin sağlıklı bir hayat için olmazsa olmaz doğal bir iç güdü olduğunu tam anlamıyla kabullenebilirsen seni kimse tutamaz. Çünkü sen, hemen hemen herkesin yanında olmasını isteyeceği ve kolay kolay kopmak istemeyeceği birisin!

Potansiyelin yüksek!

Potansiyelin yüksek!

Açıkçası senin cinsellik konusunda biraz çalışman gerekiyor! Ancak hemen yanlış anlama fiziksel performansına bir sözümüz yok, sadece bu konudaki bilimsel bilgi birikimini biraz daha artırmalı ve bazı görüşlerinden kurtulmalısın. Sen farkında olmasan da bu doğru bildiğin yanlışlar senin seks hakkında bazı korku ve endişeler hissetmene neden oluyor. Doğal olarak cinsellikle ilgili zaman zaman bazı zorluklar yaşıyorsun. Gerçekten güçlü bir potansiyele sahipsin ancak bunu nasıl güce dönüştüreceğini bilemiyor gibisin. Kendini biraz daha rahat bırakır, istek ve arzularına kulak asarsan önünde kimse duramaz!

Tabularını yıkmalısın!

Tabularını yıkmalısın!

Senin pek çok cinsel tabun, korkuların ve fazlasıyla çok 'Hayır'ların var! Bu yüzden de kendi kendine benim bu taraklarda bezim yok diyor, cinsellik hakkında bile konuşmaktan kaçınıyorsun. Ancak ilk olarak hatırlaman gereken bir şey var ki bu insanoğlunun en temel içgüdüsü ve sen bu duyguyu ne kadar bastırmaya çalışırsan o kadar acı çekersin. Kendinle barışmalı, korkularının ve tabularının üstüne gitmelisin bunun için öncelikle izlemen gereken yolsa; okumak ve araştırmak. Sonrasında ise iletişime açık olmalı ve gerekirse bir uzmandan yardım almalısın. Korkularından kurtul, duygularının farkında ol ve içindeki seni özgür bırak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
330
93
93
51
32
23
15
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

#5 de şıklar eksik bence. Ben olsam itfaiyeyi aramasını söylerdim. Beni ne arıyon salak! Napam telefona mı üfleyem!

Zeliha Akman

bilir kişi..!

Aylin Kayhan

Uzman...