Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet Hayır Testine Göre Zihinsel Olarak Ne Kadar Güçlüsün?

etiket Bu Evet Hayır Testine Göre Zihinsel Olarak Ne Kadar Güçlüsün?

Captain Price
23.05.2019 - 19:03 Son Güncelleme: 17.05.2020 - 12:49

Zihinsel olarak ne kadar güçlüsün?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. 👇

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen hassassın!

Sen hassassın!

Doğruyu söylemek gerekirse sen çok hassassın. Duyguların senin hayatını inanılmaz derecede yönetiyor. Buna engel olamıyorsun. Çok çabuk üzülüyor, umutsuzluğa kapılıyor, pes ediyorsun. Çok kırılgansın, narinsin. En ufak bir kelime bile seni kırmaya yetiyor bazen. Bu durumlarda duygularının seni etkisi altına almasına, çeşitli düşüncelerin beynine hücum etmesine engel olamıyorsun. Bunu yenmek için de yapman gereken çok basit, bazen duygularını bir kenara bırakıp daha mantıksal, profesyonel davranmayı denemelisin. Göreceksin, o zaman her şey çok daha kolay olacak senin için.

Sen esereklisin!

Sen esereklisin!

Senin çok eserekli bir durumun var. Sürekli uçlarda yaşıyorsun. Bazen çok mantıklısın evet, zihinsel olarak çok güçlüsün. Ama bazen de öyle anlar geliyor ki kendine engel olamıyorsun. Senin hassas noktaların, zaafların var. Bu konulara gelince ne kadar uğraşırsan uğraş zihinsel olarak güçlü olamıyorsun. Çok çabuk etkileniyorsun olumsuzluklardan. Anında gardını indirip pes ediyorsun. Daha sağlıklı bir hayat yaşamak için bu püf noktalara dikkat etmelisin. O noktaların senin için ne kadar hassas olduğunu bilsen bile mantığını elinden bırakmamalısın.

Sen çok güçlüsün!

Sen çok güçlüsün!

Sen zihinsel olarak gerçekten çok güçlüsün. Bir kere her durumda sen önce mantığınla hareket edersin. Olayı en ince ayrıntısına kadar inceler, adımını ona göre atarsın ve bu sayede de başarısızlık şansını %5'lere kadar düşürürsün. Bunun yanında zor zamanlarında da sen asla yılmaz, pes etmezsin. Böyle kelimeler zaten senin lügatında yok. Sen umudunu asla elinden bırakmaz, daha çok çalışır, daha akıllıca düşünür, ne yapar ne eder işin içinden çıkarsın. Şunu da söylememiz gerek, öldürmeyen şey güçlendirir lafının sen birebir canlı örneğisin. Bugüne kadar yaşadığın her şey seni pişirip olgunlaştırmış ve bu seviyeye getirmiş. Çok güçlü bir insan olmuşsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1567
488
218
142
65
61
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne Uçar

eserekli ne aq

Dolunay Gece

Sen esereklisin! Sen esereklisin! Senin çok eserekli bir durumun var. Sürekli uçlarda yaşıyorsun. Bazen çok mantıklısın evet, zihinsel olarak çok güçlüsün.... Devamını Gör

Melisa

Çok güçlüymüşüm hahahah eminim öyledir 😂