Görüş Bildir
Haberler
Bu Duygusal Zeka Testine Göre En Kötü Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Bu Duygusal Zeka Testine Göre En Kötü Özelliğini Söylüyoruz!

Easterling
09.01.2023 - 12:01

En kötü özelliğini öğrenmeye hazır mısın? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim mi?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Peki söyle bakalım, nasıl insanlar senin ilgini daha çok çeker?

4. Çok iyi olduğun bir oyunda ya da yarışmada yenilirsen tepkin nasıl olur?

5. Kafanı dağıtmak için hangisini yapmayı tercih edersin diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önemli bir karar alırken daha çok nasıl bir yol izlersin?

7. Hayatına alacağın insanın bu özelliklerden hangisini mutlaka taşıması gerekir?

8. Son olarak şu anki duygu durumunu yansıttığını düşündüğün rengi seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kontrol Delisisin!

Senin en kötü özelliğin tam bir kontrol delisi olman. Bütün çevreni yönetmek, herkesi kontrolün altında tutmak istiyorsun. Kendini her zaman çevrendekilerin bir lideri gibi görüyorsun. Biri senden habersiz bir şey yaparsa aşırı sinir oluyorsun. Aslında oldukça sevecen, iyi niyetli ve arkadaş canlısı birisin; ancak söz konusu iş olunca milletin ensesinde boza pişiriyorsun ve bunun profesyonelliğin bir gereği olarak görüyorsun, bir bakıma haklısın da... Ancak organizasyon konusunda cidden iyi olduğunu söylemek gerek. Kısaca senin kaderinde patron olmak var; çünkü kimsenin senin kadar ayakları yere basmıyor!

Çok Bencilsin!

Senin en kötü özelliğin bencilliğin. Dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun. Senin için en önemli şey yine sensin ve her şey senin istek ve arzularına göre şekillensin istiyorsun. Ayrıca senin mükemmeliyetçilik gibi bir özelliğin daha var; yetinmiyorsun, senin için hep daha iyisi vardır hiç şüphesiz. Egonsa tavan fakat allahtan egon IQ'ndan yüksek değil. Amma velakin sen bencil olduğunu hiçbir zaman inkar etmedin, ki bu dünya üstündeki istisnasız herkes bencildir. Sen en azından ikiyüzlülük maskesi takmıyorsun suratına.

Ön Yargılısın!

Senin en kötü özelliğin, oldukça ön yargılı olman. Fevri karar verme üstadısın yani. İnsanlar hakkındaki düşüncelerin genellikle doğru çıksa da yanıldığın da çok oluyor. Ayrıca sabit fikirlisin; düşüncelerinin değişmesi deveye hendek atlatmakla eş, dediğim dedik çaldığım düdüksün bir nevi. Ancak bu seni disiplinli ve prensipli bir insan yapıyor aynı zamanda. Bir de bu dünyada şüpheci ve güvensiz olmak, kazaları minimum zararla atlatmak için mantıklı bir çözüm!

Kıskançsın!

Senin en kötü özelliğin kıskançlığın. Sen arkadaşlarını, sevgilini ya da aileni aşırı sahipleniyor ve onları kimseyle paylaşmak istemiyorsun.. Sen bu kadar bağlıyken, karşıdan da aynı bağlılığı bekliyorsun haliyle. Ayrıca insanların ne dediği ve nasıl düşündüğüyle çok ama çok ilgileniyorsun; bu da seni gergin bir insan yapıyor. Bunun nedeni aslında çok basit: Sen insanları umursayan birisin. Kısaca sende sevgiyi paylaşmak diye bir şey yok.

İnsanları Manipüle Ediyorsun!

Senin en kötü özelliğin tam bir manipülasyon ustası olman. Aşırı kurnazsın; daha yeni tanıştığın birisini bile saniyede çözüyor, onun zayıf-güçlü noktalarını belirleyip anında strateji belirliyorsun. Mesela karakterinin güçlü olduğunu iddia eden birini mi gördün diyelim; bir anda söz dinleyen birisi gibi görünüp ona istediğini yaptırabiliyorsun. O da kendi aklıyla yapmış zannediyor ki: işte tam olarak manipüle etmenin tanımlaması bu! Zekisin, insan sarrafısın, cin gibisin cin. Ali Cengiz senin yanında asistan kalır be :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
257
81
66
47
44
27
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maho

Manipülatör? Ben? Yok canım.

Yusuf Ali Yavuz

Kontrol Delisisin! Senin en kötü özelliğin tam bir kontrol delisi olman. Bütün çevreni yönetmek, herkesi kontrolün altında tutmak istiyorsun. Kendini her zam... Devamını Gör

Sigurd

Çok bencilmişim,, ben? :) karşımdakine göre değişir.