Görüş Bildir
Haberler
Bu Durum Testi Ne Kadar Olgun Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Durum Testi Ne Kadar Olgun Olduğunu Söylüyor!

Nsycl
28.02.2018 - 20:51

Kaç yaşında olursan ol gel, ne kadar olgun olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Yaşını öğrenerek başlayalım.

2. Sevdiğin biriyle ciddi bi konuda tartışırken konuyu kapatacak sertlikte bir şey aklına geldi diyelim. Söyler misin?

3. Bir grup insanla yemeğe gideceksiniz, nereye gitsek muhabbeti dönüyor ve senin sunduğun öneri sevilmedi diyelim. Ne yaparsın?

4. Bir arkadaşın seni doğum gününe çağırdı ve sen de geleceğini söyledin diyelim. Ama sonradan farkettin ki yapman gerekenler var ve oraya gitmeye zamanın yok. Arkadaşına gelemeyeceğini ne zaman söylersin?

5. Çalıştığın yerden 500 lira prim aldın diyelim. Paranın ne kadarını harcarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kötü bir şekilde ayrıldığınız eski sevgilinin sosyal medyada yeni sevgilisi olduğunu gördün diyelim. Ne yaparsın?

7. Kötü bir gün geçirdin diyelim, en yakın arkadaşın da o günün akşamı kötü bir gün geçirdiğini söylüyor ve başlıyor anlatmaya. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

%22 Olgun çıktı!

Sen henüz olgun biri değilsin! İşler yolunda gitmediği bir anda ya da hafiften ateşli bir tartışmada kendine hakim olamadığın oluyor, bazen çocukça tepkiler veriyorsun. İyi tarafı da ne istediğini bilen, risk almaya açık birisin işte. Zamanı gelince olgunlaşacağın kesin...

%41 Olgun çıktı!

Olgun biri olduğunu söyleyebiliriz aslında, ama genele vurduğumuzda asıl olayın verdiğin kararlar ve bakış açın olduğunu düşünürsek çok da olgun olmadığın ortaya çıkıyor. Sen ikisini de yararlı derecede kullanacak bir kafadasın. Kriz anlarında çocukça davrandığın olabilir ama sakin olmayı başarırsan kesinlikle olgunca kararlar vermek senin işin.

8. %54 Olgun çıktı!

Seni olgun biri olarak tanımlayabiliriz. Sorumluluk almayı biliyor, daha idealist biri olmaya çalışıyorsun. Duygusal bir anına denk gelirse fevri davranışların olmuyor değil, ama kendini ve sınırlarını biliyor, kimseyi kırmıyorsun. Bazen kendi üstüne fazla gittiğin olsa da doğru yolda olduğunu düşünüyorsun. Önemli olan senin mutluluğun ve iyi olman zaten.

%72 Olgun çıktı!

Sen gerçekten çok olgunsun! Olayları olabildiğince makul ve adil bir şekilde ele almaya çalışıyor ve sosyal yaşantında da çevrendekilere inişli çıkışlı davranmıyorsun. Bugün yorulup yarın rahat etmek senin mantalitene daha yakın. Disiplinli oluşun da bu yüzden.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
686
245
148
136
73
47
41
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özlem Arı

%72 Olgun çıktı! Bu olgunluk mu yoksa iyi niyet enayiliği mi orası tartışılır tabi.

Uygar Aytun

Bana da aynısı çıktı... Fena sayılmaz desek de ince bi enayilik barındırıyor sanki :)

Aylin Kayhan

%22 olgun