Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Eskisi Gibi Mutlu Değilsin Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Eskisi Gibi Mutlu Değilsin Demektir!

Eski fotoğraflara baktığımızda, anılarımızdan bahsettiğimizde aslında geçmişi ne kadar özlediğimizi anlarız. Bu özlem bize zaman zaman eskiden daha mutlu olduğumuzu hatırlatır. Sen eksisi gibi mutlu musun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan sahip olduklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen şimdi de mutlusun ama eskiyi de özlüyorsun!

Sen şimdi de mutlusun ama eskiyi hatırladıkça içini bir hüzün kaplıyor. Senin için eskiden her şey daha anlamlı belki daha keyifliydi. Şimdi de hayatında başka keyifli şeyler ve başka mutluluklar var. Her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorsun. Yani senin geçmişte yaşadığın her şey güzeldi ama onlar şu an yaşansaydı o zamanki kadar güzel olur muydu emin değilsin. Geçmişe çok fazla takıntılı biri değilsin. O günler yaşandı ve bitti. Önüne bakabiliyor ve kendine umut olacak şeyler çıkarabiliyorsun. Yani sen geçmişte yaşamıyorsun. Gelecekten umutlu ve her şeyin düzeleceğine inanıyorsun. Hayatında problem olan şeylere takılmıyorsun. Geçmişi her ne kadar özlesen ve o günlerin farklı olduğunu düşünsen de şimdiki kendinden ve hayatından da memnunsun. Çünkü hayatında yaşadığın her şeyin kıymetini bilen birisin. Eski eskiden güzeldi, şimdi de şimdi güzel. Anılarını, hatıralarını zorla bugüne taşımıyorsun. Sen şimdi de çok mutlu ve mutlu olmayı bilen birisin. Hayatındaki dönemleri kıyaslamıyor. O an elinden ne geliyorsa ve seni ne mutlu ediyorsa onunla yetinebiliyorsun. Bu nedenle de aslında her zaman pozitif olabilen ve bir şekilde olumsuzluklardan kurtulabilen birisin.

Sen eskiden çok daha mutlu biriydin!

Sen eskiden çok daha mutlu biriydin. Zaman geçtikçe ve mutlu olduğun şeylerden uzaklaştıkça hayatını da mutsuz olduğun şeyler kapladı. Geçmişe bağlı ve takıntılı birisin. O günlerde yaşadığın şeyleri unutamıyor ve hatta unutmak istemiyorsun. Eskiden en kötü günün bile anlamlı ve değerli olduğunu düşünüyorsun. Şimdi pek mücadele edecek gücün kalmamış. Karşına çıkan en küçük bir zorluk seni yoruyor ve umutsuz hissettiriyor. Eskiden geleceğe ve hayata daha umutla bakan biri olarak şimdi o umuttan eser yok. Çünkü gerçekleşmeyen şeyler ve gün geçtikçe ihtimali zorlaşan şeyler senin mutlu olmanı engelliyor. Sen eskiden mutluydun çünkü eskiden her şeyin gidişatı seni memnun ediyordu. Şimdi karşına sürekli bir engel ve sürekli bir problem çıkıyor. Başardım derken aslında en başa döndüğünü görüyorsun. Geçmişle bağlarını koparman çok zor ve geçmişi bir kenara bırakıp hayatına odaklanman da çok zor. Sen eskiden mutluydun çünkü eskiden sahip olduğun şeyleri zamanla kaybettiğini görüyorsun. Yaş aldıkça, zaman geçtikçe mutsuzlaştığını görüyorsun. Etrafından eksilen insanlar, tekrar aynı şeyleri yaşasan da o kişinin eksikliği ile anlamsız hale gelen anlar senin için bir şey ifade etmiyor. Sen şimdi hem mutsuzsun hem de eskiye özlem duyuyorsun. Geçmişi bıraktığın ve bugününden tat almaya başardığın an mutlu olmaya da başlayacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
21
17
11
10
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın