Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Düğün Pastalarına Göre Nasıl Biriyle Evleneceğini Anlatıyoruz!

Seçtiğin Düğün Pastalarına Göre Nasıl Biriyle Evleneceğini Anlatıyoruz!

Seçtiğin düğün pastaları senin nasıl biriyle evleneceğini ortaya çıkaracak!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin evleneceğin kişi hem eğlenceli hem de sana delicesine aşık biri olacak!

Senin evleneceğin kişi eğlenceli bir karaktere sahip olmalı. Sen hayatında durağanlıktan hoşlanan biri değilsin. Karakterin gereği daha sakin bir yapın var ve karşındaki kişinin de sakin yapıda olmasını istemezsin. Çünkü bir şeyler ve birileri seni harekete geçirebilmeli. Bu nedenle de her zaman daha eğlenceli seni güldürebilen ve ne olursa olsun bir şekilde hayatınızı modunuzu düzeltebilen biri olmalı. Sana olan sevgisi sizi birleştirmeli ve her zaman yanında olacağını hissettirmeli. Senin saygı duyduğun her şeye saygı duymalı. Evleneceğin kişide aradığın en büyük özellik güvenilir biri olmasından geçiyor. Her zaman bundan 30-40 yıl sonrasını düşünüyorsun. O günde de o kişinin yanında olacağını bilmek sana güven veriyor. Seni gerçekten seven biri için sen de her şeyi yapabilirsin. Evlilik senin için zor bir şey. Çünkü biriyle hayatını birleştirmek içi bir sürü şeyi göze alman gerekiyor. Bunun için de o kişinin gerçekten buna değip değmeyeceğine bakıyorsun. Evleneceğin kişi seni en mutsuz anında güldürecek ve en yalnız hissettiğin anda ise sevgisiyle sana yetecek!

Senin evleneceğin kişi hem zeki hem de yeniliklere açık biri olacak!

Senin evleneceğin kişi zeki biri olmalı. Sen zekaya önem veren birisin. Kariyer, birinin hayalleri, ulaştığı yer ve ulaşacağı yerler... Bunların hepsi senin için önemli. Bu nedenle karşında asla esprini açıklamak zorunda kalacağın biri olmamalı. Bu tarz biriyle arkadaşlık dahi kuramayacağın belli bir şey. Evleneceğin kişinin zekasının yanında yeniliklere açık biri olması da önemli. Çünkü sıradanlıktan hoşlanan biri değilsin. Sürekli olmasa da hayatında yeni şeylere ve farklılıklara ihtiyaç duyuyorsun. Bunu birinin desteği ile sağlayabilirsin. Bu da evleneceğin kişi oluyor. Yani senin hayatı paylaşacağın kişi senin hayat görüşünü benimsemeli ve hayattan da senin istediklerini istemeli. Tamamen farklı olduğun biriyle bir ilişkiyi devam ettirmen çok zor. Hayatında tartışmalara kavgalara yer vermek istemiyorsun. Bu nedenle konuşarak anlaşabildiğin ve orta noktada buluşabilmek çok önemli. Senin birini sevmen zor ama sevdiğin zaman da kopman çok zor. Evlendiğin kişiyi gerçekten seversen bütün bunları görmezden gelebilir ve hayatında adım attığın her şeyin içinde o kişinin de olmasını istediğini göreceksin.

Senin evleneceğin kişi hem enerjik hem de anlayışlı biri olacak!

Senin evleneceğin kişi enerjik biri olmalı. Senin enerjini yükseltmeli ve hayatına biraz olsun neşe getirebilmeli. Senin enerjin çok çabuk düşüyor ve çok çabuk bir şekle kendini depresif hissedebiliyorsun. Bu nedenle de karşında senin gibi birinin olması sana mutsuz bir hayat getirebilir. Anlayışa, saygıya, empatiye çok önem veriyorsun. Bir davranışı göstermeden önce konuşmanız gerektiğini biliyorsun. Çabuk parlayan ve sinirlendiği anda sözlerine dikkat etmeyen birinin olması senin için büyük bir eksi demektir. Bir davranışın neden ve nasıl gösterildiğini anlamalı ve ona göre sana yaklaşmalı. Her anı birlikte geçirmekten sıkılmadığın ve sıkılmaya vakit bulamadığın bir evlilik istiyorsun. Bunun içinde evleneceğin kişinin her şeyi çok ciddiye almaması gerektiğini düşünüyorsun. Senin için konuşulduğu sürece her şey çözülebilir. Net olmaya önem veriyorsun. Rahatsız olduğun, sevdiğin, sevmediğin her şeyi dile getirebildiğin ilişkide hem mutlu hem de sorunsuz hissediyorsun. Evleneceğin kişi de ilk dikkat edeceğin şey anlayış olacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
72
22
13
11
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın