Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruda Seni Derinden Yıkan Şeyi Söylüyoruz!

etiket Bu 8 Soruda Seni Derinden Yıkan Şeyi Söylüyoruz!

Bu 8 soruda seni derinden yıkan şeyi söylüyoruz! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, hayallerin uğruna ailenden vazgeçmen gerektiği söylense kabul eder miydin?

4. Peki daha öncesinde deli gibi aşık olup saçma davranışlar sergilediğin oldu mu?

5. Sence hayatın bir film olsa türü bunlardan hangisi gibi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşte en yıkıldığımız zamanlara geldik... Söyle bakalım, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

7. Söyle bakalım, üzgün olduğun durumu bu ikisinden ilk kime anlatırdın?

8. Ve son olarak, sen bu 3 şıktan hangisini düşünüyorsun?

8. Ve son olarak, sen bu 3 şıktan hangisini düşünüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni derinden yıkan şey hayatında karşına çıkan engeller!

Seni derinden yıkan şey hayatında ne yaparsan yap hiçbir şeyin yolunda gitmemesi! Tüm her şey için çabalarken, kendini olabildiğince zorlarken, bazı şeylerin yolunda gitmemesi seni içten içe yıkık bir hale sokuyor. Bu yolda ilerlerken hayatın önüne çıkardığı engellerle mücadele etmek artık çok zor geliyor. Bazen yanında koca bir kalabalığın olduğunu hissediyorsun. Bazen de kendini o kalabalığın içinde yapayalnız hissediyorsun. Çünkü o kadar yoruldun ki ilerlemek bir noktadan sonra zor geliyor. Kendi hayatındaki mücadeleyi verirken bir yandan da etrafındaki insanlarla uğraşmak seni daha da zorluyor ve yıkıyor. Çünkü bu durum işleri daha çok zorlaştırıyor. Artık mücadele vermek istemiyor, hayatının tadını çıkarmak istiyorsun. Bunun için de hayatını zorlaştıran insanları birer birer çıkarmak istiyorsun. Yaşanılan hiçbir şeyi hak etmediğini düşünüyorsun ve kendine değer veriyorsun. Daha fazla yıkılmamak için elinden geleni yapmaya devam ediyorsun. Fakat bir şekilde kendini herkesten ve her şeyden daha yıkılmış hissediyorsun...

Seni derinden yıkan şey ilişkilerinde hak etmediğin davranışları görmek!

Seni derinden yıkan şey ilişkilerinde hak etmediğin davranışları görmek!  Özellikle hala kalbinde olan o kişiyi anımsadıkça kötü oluyorsun. Birlikte o kadar çok şey yaşamışsınız ki bunları aklına getirdikçe daha da yıkılıyorsun. Çünkü sen ne kadar uğraşırsan uğraş bir türlü karşılığını alamıyorsun.  Bu bencil tavırlar artık hayattan bıkmana, usanmana sebep olmuş. Sen ilişkin için o kadar emek harcarken karşı tarafın hiçbir şey yapmaması seni gerçekten derinden yıkılmış hissettiriyor. Artık düşünmekten de üzülmekten de çok yorulmuşsun. Hayatında artık seni gerçekten sevecek ve değer veren birilerini istiyorsun. Sonrasında seni yıkacak birini değil. Kafanda milyonlarca soru var. Bunların cevabını bulamamak seni büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Daha da üzülüyor ve yıkılıyorsun. Kendini artık dış dünyadan soyutlamak istiyorsun. Çünkü kimseden fayda yok. Ne kadar sevsen de değer versen de  insanlar çok daha farklı davranıyor. Kendini biraz dinlendirip yeni bir sayfa açmak istiyorsun. Artık yıkılmak değil, mutlu olmak istiyorsun.

Seni en derinden yıkan şey en yakınlarının zayıf noktandan vurması!

Seni en derinden yıkan şeylerden biri de en yakınlarının zayıf noktandan vurması! İnsanların düşüncesizliklerinden o kadar usanmışsın ki artık! Maalesef, kimse senin kadar ince fikirli, düşünceli, güzel bir kalbe sahip olamıyor. Senin gibi insanlardan o kadar az kaldı ki hayatımızda... Elbette bu düşüncen senin içindeki saflıktan kaynaklanıyor. Bu da müthiş bir şey. Fakat insanlar senin gibi değil ve yalnızca kendilerini umursuyorlar. O yüzden bu durum seni fazlasıyla yıpratıyor. Bu düşünceden bir türlü çıkamadığın için hep üzülüyorsun. Ya çok güveniyorsun insanlara ya da onların senin kadar iyi olduklarını sanıyorsun. Sonunda da hep hayal kırıklığına uğruyorsun. Bunu kendine neden yapıyorsun? Kimsenin sen gibi olmadığını anlaman için daha ne kadar yıpranman gerekiyor? Lütfen artık herkese olması gerektiği gibi mesafeli davran ve her zayıf noktanı onlara gösterme. Bunu kullanmak için sırada bekliyorlar çünkü. Zaten yaşadıklarından da bunu görmüş olman gerekiyor. Sana da hak veriyoruz hala bir yerlerde sana kötülük yapan insanların da içinde iyi biri olduğunu sanıyorsun. Böyle düşünmek istiyorsun çünkü bu sana umut veriyor. Belki doğrudur ama bu pek de olası bir ihtimal değil. Sen her şeyi bir kenara bırak ve kendini düşün lütfen olur mu? Daha fazla yıpranmayı hak etmiyorsun!

Seni en çok yıkan şey hayallerinin ötesine geçememek!

Seni derinden etkileyen en büyük şey hayallerinin ötesine geçmeye çalışırken sürekli engellerin çıkması! Kafanda belirlediğin bazı durumlar ve onlar için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun. Fakat ne kadar çabalarsan çabala bir türlü istediğin sonuca ulaşamıyorsun. Bu durum seni derinden yıkıyor. Bu gerek aşk gerek insan ilişkileri gerek kariyenle ilgili olsun. Hepsinde kendine göre belirlediğin şeyler var. Bunların olmasını o kadar içten istiyorsun ki sürekli koşturmaktan artık yorulmuş ve bıkmışsın. Ne yaparsan yap, oluşan sonuçlar seni bir türlü tatmin etmiyor. İşte bu noktada hem bedenen hem de ruhen kendini yıkılmış hissediyorsun. Hayata dair planların var ve onları yaşamak istiyorsun. Tıpkı her insanın içinde olduğu gibi... Bazen verdiğin çabaların boşa gittiğini düşünüp tüm uğraşlarını bırakıp akışına bırakmak istiyorsun. Fakat senin öyle bir yapın var ki istediğin bir şey için çok çaba göstermen gerekiyor. Elinden geleni yaptığın zaman kendini o zaman mutlu daha güçlü hissediyorsun. Çünkü karakter gereği savaşmayı seven ve bununla tatmin olan bir insansın. O yüzden her ne kadar yıkıldığını düşünsen de istediğini alana dek savaşacaksın ve onun hazzını yaşayacaksın. Tekrar tekrar yıkılacağını unutma fakat bu seni asla pes ettirmemeli!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1466
348
249
175
150
149
136
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melike Zorbaz

onedio seninle arkadas olmalıyız herşeyi biliyorsun ve anlıyorsun .. harika

BAHAR TUTAR

Seni en derinden yıkan şey en yakınlarının zayıf noktandan vurması! ........................................................Daha fazla yıpranmayı hak etmiyo... Devamını Gör

Arjin Hakkı Gören

Seni en derinden yıkan şey en yakınlarının zayıf noktandan vurması