Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruluk Yüzük Falı Testiyle Hayatının Aşkına Ne Zaman Kavuşacağını Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruluk Yüzük Falı Testiyle Hayatının Aşkına Ne Zaman Kavuşacağını Söylüyoruz!

Seçeceğin yüzüklere göre hayatının aşkına ne zaman kavuşcaksın? 

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2 ya da 3 hafta sonra hayatının aşkına kavuşacaksın!

Hayatının aşkıyla kavuşmana o kadar az kalmış ki tahmin bile edemezsin. İki üç hafta bilemedin bir ay sonra hayatının aşkıyla karşılaşacaksın. Ve o anda anlayacaksın ki ruh ikizin tam da karşında duruyor. Bundan sonra hayatını bu insanla geçireceğini ve ona adayacağını hissedeceksin. Daha önce hiç hissetmediğin bir şeyi hissedeceksin. Ayakların yerden kesilecek ve öylece kalacaksın. Resmen onun karşısında dilin tutulacak. Tüm bunları yaşamana çok ama  çok az kaldı. Haberin olsun. :) Keşke herkes senin gibi şanslı olabilse. Çok ama çok az bir zaman sonra bunca zamandır aradığın aşkı bulacaksın. O kadar heyecan verici bir durum ki bu o gün geldiğinde bunu çok daha iyi anlayacaksın. Neyse iki üç hafta sonra seni bekliyoruz. Bol şanslar. :)

2 ay sonra hayatının aşkına kavuşacaksın!

Hayatının aşkıyla tam olarak iki ay sonra karşılaşacaksın. Ne kadar fazla zaman var gibi gözükse de aslında çok ama çok az bir zaman kalmış. Hem sayılı gün çabuk geçer derler. Bilirsin :)  Tam olarak karşına çıktığında ne olduğunu anlamayacaksın. Ama şöyle söyleyelim, onu gördüğünde içinde kıpır kıpır olan bir şeyler olacak. Ve onu taa derinden hissedeceksin. Sen duygulara değer veren ve onları yaşatmak için elinden geleni yapan bir insansın. Bu aşkı yaşatmak için elinden geleni yapacaksın. Çünkü daha önce rastlanmamış bir aşkın kapını çaldığını fark edeceksin. Herhalde bu inanılmaz bir duygu.Ve bunu iliklerine kadar yaşayıp, karşındaki insana hissettireceksin. Gerçekten harikasın ve 2 ay sonunda mutluluktan havalara uçacaksın. Bol şanslar. :)

6 ay sonra hayatının aşkına kavuşacaksın!

Hayatının aşkı ile kavuşmana tamı tamına altı ay kalmış. Bu inanılmaz bir şey. Düşünsene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Ve sen hiç fark etmeden onunla karşılaşacaksın. Belki bir iş yerinde, belki bir gece yarısı sokakta... Ama nerede olursa olsun bu senin için çok ama çok değerli bir an olacak. Çünkü bunca zamandır yaşadığın duyguların aslında gerçek olmadığını ve boşa harcanan bir zaman olduğunu düşünüyordun. Artık tüm bunlar geride kaldı. Seni tekrar hayata katacak ve duygularının yeşermesini sağlayacak kişi çok yakında karşına çıkacak. Kendini bu duruma hazırlarsan çok iyi olur. Çünkü kalbinin yerinden çıkmasına, ayaklarının yerden kesilmesine çok az bir zaman kaldı. Hem de altı ay kadar bir zaman. Bol şans diliyoruz. :)

1 sene sonra hayatının aşkına kavuşacaksın!

Hayatının aşkına kavuşmana tamı tamına bir sene kadar var. Daha önce yaşadığın ilişkilerde büyük hayal kırıklığına uğramış ve bir daha aşık olabileceğine inanmamışsın. Ve hala içten içe böyle düşündüğünü söyleyebiliriz. Ama şunu söylememiz gerekir ki gerçek aşkı bulmanın yolu oldukça uzundur. Sen de bunca zamandır o yollardan geçen bir insan olarak doğruya ulaşmana çok az kaldı. O yüzden biraz daha sabretmeli ve beklemelisin. Sonrasında seni muhteşem bir aşk ve hayat bekliyor. Bizden söylemesi.:) Şunun şurasında bir sene kalmış. Bir sene nedir ki göz açıp kapayana kadar geçer. Bol şanslar. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
271
167
95
91
29
22
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
elifarsln34

2 ya da 3 hafta sonra hayatının aşkına kavuşacaksın! bulamazsam ararım sizi.. :)

akcygt

:DD

Deniz Sema

bos yapiyosunuz