Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Psikolojini Derinden Sarsan Şeyi Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Psikolojini Derinden Sarsan Şeyi Söylüyoruz!

Bu 7 soruda psikolojini derinden sarsan şeyi söylüyoruz! Sen de öğrenmek için;

 Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, çok yakın olduğun arkadaşlarının da zaman zaman seni çekemediklerine şahit olduğun an oldu mu?

4. Peki kalbinde veya aklında başka biri varken farklı biriyle ilişki yaşadığın oldu mu?

5. Imm.... Genelde başına gelen şeyleri ailenden biriyle paylaşır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekiii gece yatağına yattığında kafandaki düşüncelerden dolayı uyuyamadığın oluyor mu?

7. Ve son olarak, kalabalık bir ortamdan keyif almayıp tek kalmak için o ortamdan ayrıldığın oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin psikolojini derinden sarsan şey tam olarak etrafındaki yanlış insanların davranışları!

Senin psikolojini derinden sarsan şey tam olarak etrafındaki yanlış insanların davranışları...  Sen onlar için ne kadar çaba göstersen de karşındaki insanların hiç çaba göstermemesi seni çıldırtıyor. Son zamanlarda bunu daha fazla yaşıyorsun. Çünkü sen her ne kadar insanları kendin gibi zannetsen de gerçek yüzleriyle karşılaşıyorsun. Bu da seni gerçek anlamda hem üzüyor hem de yıpratıyor. Bazen sen de onların sana davrandığın gibi davranmaya çalışıp sınırlarını aşmaya çalışıyorsun. Çünkü sınırların içerisinde kalmak seni fazlasıyla geriyor. Kendinin değil de başkalarının iyiliğini ve mutluluğunu düşünmekten artık vazgeçmelisin. Aksi takdirde sen kendi iç sesini dinleyemiyor ruhunu dinlendiremiyorsun. Aslında çoğumuz kendi içimizde bu sorunu yaşıyoruz. Fakat bir türlü üstesinden gelemiyoruz. Sürekli bir iç çatışma halindeyiz. Sen de bu kervanın içerisinde olduğunu sakın unutma. Fakat neden dışına çıkmayasın ki? Merak etme biz senin bu durumdan kurtulmanı istiyoruz. O yüzden artık bundan sonra ilk önce düşüneceğin kişi her zaman kendin olmalısın. Sen kendin eğer bir insanın yanında mutlu ve huzurlu hissetmiyorsan o insanla birlikte olmak zorunda değilsin. Ya da onun istediği gibi bir davranışta bulunmak zorunda da değilsin. Rahatsızsan ilk önce kendini düşünmeli ve ona göre hareket etmelisin. İçinde yaşadığın çelişkileri dışarıdaki insanların ne düşüneceğini düşünmeden yansıtmalısın. Anlayacağın bu olayda sadece ve sen olmalısın. Ana karakterimiz her zaman sen olmalısın. Çünkü sen onların hepsinden emin ol daha değerlisin. Bunu sakın ama sakın unutma!

Senin psikolojini derinden sarsan en büyük şey daha önce yaşadığın ilişkiler!

Senin psikolojini derinden sarsan en büyük şey daha önce yaşadığın ilişkiler! Ne zaman birini sevsen ve açmaya kalkışsan sonunda hep bir hayal kırıklığına uğruyorsun. Kendini artık kimseye açmamaya ve bir daha kaptırmamaya yeminli gibisin. Karşındaki insan için ne kadar kendini yıpratsan da senin verdiğin değerin yarısını bile göremeyince kırılıyorsun. Özellikle kalbinde ve aklında olan biri var ki seni çok üzmüş. Fakat senin psikolojini altüst eden şey üzmesi değil, seni üzmesine rağmen hâlâ ona karşı bir şeyler hissetmen. Bu durum seni o kadar üzüyor ve yıpratıyor ki artık her şeyi akışına bırakmışsın. Sanki o anlar hiç yaşanmamış gibi hayatına devam etmeye, etrafındaki insanlara bunu yansıtmamaya çalışıyorsun. Fakat hayatın akışı içerisinde ilerlerken öyle bir an geliyor kl tekrar geriye dönüyorsun. Sanki bütün dünya orada durmuş ve sen oradan çıkamayacak gibi hissediyorsun. Özellikle bundan bir iki ay öncesinde bunu sıklıkla yaşıyordun. Nereye gitsen, kiminle olursan ol aklına hep o geliyordu. Aslında dışarıdan göstermeye çalıştığın karakterinin ötesinde çok farklı bir insan olduğunu fark ediyordun. Güçlü bir insanın aksine savunmasız ve çaresiz bir insan. Her ne kadar tekrar o güzel günlere dönmek istesen de sonucunun aynı olması seni her şeyden çok korkutuyor. Çıkmaza girdiğin bu noktalarda yalnız kalıp sakinlemek istiyorsun. Fakat kendini yalnızlaştırdığında da kendini düşüncelerden alıkoyamıyorsun. İşte tüm bu sıkıntılar senin psikolojini fark etmesen de sarsıyor. Sana tavsiyemiz; geçmişe değil ileri bakarak hayatını yaşa!

Senin psikolojini derinden sarsan şey her şeyi takıntılı olmak!

Senin psikolojini derinden sarsan şey her şeyi takıntı haline getirmenden kaynaklanıyor. Sen yapın gereği olayları fazlasıyla büyütüp kendine dert edebiliyorsun. Çünkü çok takıntılı bir kişiliğe sahipsin. Fazla detaycı oluşun en basit bir olayda bile bir şeylere kafanı takmana sebep oluyor. Bu nedenle sürekli düşünüp kendini üzüyorsun. Seni tanıyan insanlar bunun zaten farkında. O  yüzden seninle konuşurken söylediklerine dikkat etmeye çalışıyorlar. Her şeyden bir anlam çıkarıyorsun. Yani aslında bunun sen de farkındasın. Kendini ne kadar engellemeye çalışsan da hep böyleydin. Gün içerisinde çok mutlu görünüyorsun. Herkese gülücükler saçıyorsun. Fakat gece yatağına uzandığında işler hiç de öyle gitmiyor. Gün içerisinde olan biten bütün olayları düşünüp, 'Aa bu bana böyle dedi, bak niye dedi ki?' deyip kendine dert ediyorsun. Bu yüzden de bu durum senin psikolojini ister istemez bozuyor. Çünkü bu insana zarar veren bir olay. Sürekli insanlar benim hakkımda ne düşünüyor, ne diyor diye düşünmek ne kadar normal olabilir  ki. Hayatı biraz akışına mı bıraksan? Boş ver insanlar senin hakkında ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Bunun ne önemi var ki? Herkes bir şeyler söyler, konuşur. Önemli olan tüm bunlara inat istediğin gibi yaşamak. Emin ol, mutlu olmanın sırrı bunda saklı. Psikolojini daha fazla sarsmadan böyle yaşamayı alışkanlık haline getirebilirsin. Göreceksin daha mutlu olacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
852
250
148
64
62
52
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolga Turan

Senin psikolojini derinden sarsan şey tam olarak etrafındaki yanlış insanların davranışları! ( bitirdiler abicim bizi ) :D

saka yapiyosun

Senin psikolojini derinden sarsan şey tam olarak etrafındaki yanlış insanların davranışları! PİÇLER -,-

Sigurd

Sorular basit ve hep aynı, çıkan sonuçlar da her testte benzer ya da aynı (haliyle sorular aynı olunca.) Bi değişim yap ne bileyim.