Görüş Bildir
Haberler
Bu 20 Maddeden 15’ini İşaretlersen Büyük ihtimalle Sen Bir Seks Uzmanısın!

etiket Bu 20 Maddeden 15’ini İşaretlersen Büyük ihtimalle Sen Bir Seks Uzmanısın!

Aburoski
04.11.2020 - 21:00

Evet, guruları görelim! 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haydi seç bakalım!

Haydi seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Daha çok yolun var!

İşaretlediğin maddelere göre senin öğreneceğin çok fazla şey var ve sen cinsel ilişki sırasında çok utanıyorsun. Bu utangaçlık kimilerinin hoşuna gitse de kimilerini de sıkabilir. Bu nedenle doğru kişiyi bulman çok önemli. Sana saygı duyan insanlarla birlikte olmalısın. İlk adımı genellikle sen atmıyorsun. Hep partnerinden adım atmasını bekliyorsun. Bu durum karşındaki insanı rahatsız edebilir çünkü senden de bir şeyler bekliyor olabilir. Senin açılman, utangaçlığının geçmesi için karşındaki insana öncelikle güvenmen ve uzun süre onunla birlikte olman gerekiyor. 

Zamanla rahatlayanlardansın sen anlayacağın. Cinsel birliktelik sırasında aslında çok uyumlusun. Evet ilk zamanlar biraz çekinsen de zaman geçtikçe partnerinle o uyumu yakalıyorsun.

Uzmanlık yolunda emin adımlarla ilerliyorsun!

İşaretlediğin maddelere göre sanki yeni yeni bazı şeyleri öğrenen bir insan gibisin. Karşındaki insanı kırmaktan çok korkuyorsun. Onun düşünceleri, istekleri senin için önemli. Hem kendinin hem de partnerinin düşüncelerinden yola çıkarak kendine güzel bir cinsel hayat yaratmaya çalışıyorsun. Bu şekilde düşünmen güzel.

Cinsel ilişki sırasında utanıyorsun. Partnerini yönlendiremiyorsun. Bu nedenle çok da iyi bir cinsel hayatın olduğunu söyleyemiyoruz. Kendini keşfet, partnerini keşfet! Bak o zaman daha güzel bir cinsel hayatın olacak. Değişikliklere açık ol, ol ki sen de partnerin de güzel anlar yaşayın! Bunun için hazır olduğunu biliyoruz. Tek yapman gereken kendine güvenmen ve harekete geçmen.

Sen tam anlamıyla bir gurusun!

İşaretlediğin maddelere göre sen herkesin isteyeceği ideal bir partnersin. Cinsel hayatından fazlasıyla da memnunsun. Yeniliklere açık, partnerini dinleyen ve onun isteklerine önem veren bir insansın.  Biliyorsun ki partnerimizi dinlemek ideal bir cinsel ilişki için çok önemli. İletişim bizce doğru şekilde olmalı. Partnerini dinlemenin yanında onu yönlendirmeyi de çok seviyorsun. Tabii ki buna izin verirse. 

Senin için cinsel birliktelik kusursuz olmalı. Partnerinin neler düşündüğü, neler hissettiği senin için çok önemli. Karşındaki insanın isteklerine göre hareket edebiliyorsun. Ayrıca senin için partnerle uyumlu olmak da iyi bir cinsel hayat için önemli bir faktör. Yani anlayacağın senin mutlu edemeyeceğin hiç kimse yok. Gayet mükemmel bir cinsel hayatın var. Baştan çıkarma konusunda da üstüne yok. Aynı zamanda da yeni şeyleri denemekten hiç çekinmezsin. Yeni deneyimler seni daha istekli yapıyor. Klişelerden hiç de hoşlanmıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
272
156
148
115
100
58
48