Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Puan Testi, Senin En Büyük Psikolojik Sorununu Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu 10 Soruluk Puan Testi, Senin En Büyük Psikolojik Sorununu Ortaya Çıkaracak!

Psikolojik sorunlarını açığa çıkarıyoruz! Yapman gereken sadece kendine 5 üzerinden puan vermen. Eğer hazırsan;

Haydi teste! 

Not: Bu bir eğlence testidir. ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evet hazırsan başlıyoruz! İnsanların sana her konuda olan güvenine 5 üzerinden puan ver bakalım.

4. İlişkilerinde her zaman şüpheci olan bir taraf vardır. Sen kendine bu konuda kaç puan vereceksin?

5. Her şeyi takıntı haline getiren insanlar yok mu? İşte sen bu konuda kendine kaç puan veriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yalnız hissetme konusunda kendine bir puan versen kaç olurdu?

7. Peki eğlence anlayışına 5 üzerinden bir puan versen?

8. Şu hayattaki şansına kaç puan verirsin?

9. Bir başkasının sırrını tutma konusunda ne kadar iyisin? Puanla!

10. Ve son olarak, hayallerin için gösterdiğin çabayı puanla da testi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Etrafını yalnız kalmanın inanılmaz bir korkusu sarmış!

Senin en büyük psikolojik sorunun kendini bu kalabalık dünyada yapayalnız hissetmek. Etrafında her zaman yanında olduğunu söyleyen fakat bunun için hiçbir çaba göstermeyen bir insan topluluğu var. Sanki verilen sözlerle yapılan şeyler arasında derin bir çukur var. Bu seni dış dünyaya karşı kapatmış. Zaten içine kapanık olan ve kendini çok açamayan bir insansın. Etrafında olan bu olaylar seni herkesten daha da uzaklaştırmış. Herkesle fazla muhatap olmak istemiyorsun. Asla karşındaki insana ilk seferde iletişim kurmak için giden bir insan değilsin. İletişim kuramazsın. Bu içten içe seni üzüyor tabii. Çok çabalıyorsun ama bir türlü yapamıyorsun. Yalnız olmaktan, anlaşılamamaktan veya yanlış anlaşılmaktan o kadar sıkıldın ki. Sürekli düşünüyorsun acaba bu sefer nasıl yaklaşmalıyım diye. Biraz da içinde korku var tabi. İnsanlar ne cevap verir, ne der hep bunların içinde boğuluyorsun. Bu düşüncelere takılmaktan harekete de geçemiyorsun. Doğal olarak bu durum senin psikolojini bozuyor. Kendine olan güvenini de zedeliyor. Bunun yanında sürekli kötü bir ruh hali içerisindesin. Sürekli depresif müzikler falan dinliyorsun. Hayat şu sıralar senin için gerçekten çok zor. Her insan zaman zaman bu psikolojik sorunların içine girer. Bazen bu durumların içinden çıkmak zor olabilir. Bazen de kendi değerimizi fark edip bir an önce bu derin çukurdan kurtulmaya bakarız. Sen de zor bir durumdan geçiyor olabilirsin fakat sakın umudunu yitirme. Her şeyin bir çözüm yolu vardır. Bu çözümü bulmak, kendini derin bir kuyudan çıkarmak tamamen sana kalmış. Kendine değer ver!

Çevrendeki yanlış insanların seni kapana sıkıştırdığını hissediyorsun!

Çevremizde o kadar fazla insan var ki, fakat biri bile seni değerli hissettirmez. Bunun ne demek olduğunu çok iyi anlıyoruz. Kimseyle bir şey paylaşmak, konuşmak istemezsin. Çünkü ne kadar kendini olduğun gibi anlatmaya çalışsan da onlar anlamak istedikleri gibi anlamaya devam ediyorlar. İşte bu da tam olarak etrafındaki yanlış insanların davranışları yüzünden oluyor. Sen onlar için ne kadar çaba göstersen de karşındaki insanların hiç çaba göstermemesi seni çıldırtıyor. Bu da senin psikolojini gerçek anlamda altüst ediyor. Bazen kendi kendine soruyorsun. 'Acaba sorun bende mi?' diye. Ama sorun inan sende değil. Özellikle son zamanlarda bunu daha fazla yaşıyorsun. Çünkü sen her ne kadar insanları kendin gibi zannetsen de gerçek yüzleriyle karşılaşıyorsun. Bu da seni gerçek anlamda hem üzüyor hem de yıpratıyor. Bazen sen de onların sana davrandığın gibi davranmaya çalışıp sınırlarını aşmaya çalışıyorsun. Çünkü sınırların içerisinde kalmak seni fazlasıyla geriyor. Kendinin değil de başkalarının iyiliğini ve mutluluğunu düşünmekten artık vazgeçmelisin. Aksi takdirde sen kendi iç sesini dinleyemiyor ruhunu dinlendiremiyorsun. Aslında çoğumuz kendi içimizde bu sorunu yaşıyoruz. Fakat bir türlü üstesinden gelemiyoruz. Sürekli bir iç çatışma halindeyiz. Sen de bu kervanın içerisinde olduğunu sakın unutma. Fakat neden dışına çıkmayasın ki?

Kendi içinde verdiğin kimlik çatışması!

Senin en büyük psikolojik sorunun dışarıdaki insanların senin hakkında ne düşündüklerini önemsemen ve kendine farklı bir kimlik takınman. Mükemmeliyetçi olduğundan mı yoksa farklı bir şey mi bilemedik. Ama insanlara içindeki duyguları göstermekten çekiniyorsun. Bundan dolayı dışarıya verdiğin izlenimle kendi içinde yaşadıkların o kadar zıt ki bazen sen bile anlam veremiyorsun. Etrafındaki insanlar senin o güler yüzünü, espri anlayışını ve mantıklı olan karakterine bayılıyorlar. Fakat kendi köşene çekildiğin zaman içinde mutsuz ve bi o kadar duygusal bir insan var. Geçmişe dair kendine kızdığın bazı konular var ki, onlardan bir türlü kurtulamıyorsun. Her yerde karşına çıkıyor. Sürekli düşünüyor ve hatayı bulmaya çalışıyorsun. Yaptığın hataların geri telafisinin olmadığını fark edip daha da üzülüyorsun. Hem kendine hem de geçmişindeki insanlara çok sinirleniyorsun. Sanki şu anda yaşadığın hayatın suçlusu onlarmış gibi. Önünde kurduğun hayaller var, bunları gerçekleştirmek adına çok çabalıyorsun. Ama bazen öyle bir şey oluyor ki, kendini her konuda yetersiz buluyorsun. Her şey yolundayken bile durup düşünüyorsun. 'Neden çok daha iyi değilim?' diye. Ama  sen zaten her şeyin iyisini yapıyorsun. En azından yapmaya çalışıyorsun. Bunu takıntı haline getirdiğin için sürekli kendinde kusur arıyorsun. O yüzden artık kendine bu kadar yüklenmemelisin. Sen de insansın ve hayatında bazı yanlış kararlar alabilirsin. Önemli olan bunlardan ne kadar ders çıkarıp bundan sonrasında nasıl davrandığın. Kendine iyi davran :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2914
645
319
208
184
149
144
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Çevrendeki yanlış insanların seni kapana sıkıştırdığını hissediyorsun!

Nilay Bozkurt

Bana da o çıktı. Yeminle bildi ya..

Begüm Karakaş

"Kendi içinde verdiğin kimlik çatışması!"

Kahan Aydın

Banada o çıktı yahu

Pasif Kullanıcı

Çevrendeki yanlış insanların seni kapana sıkıştırdığını hissediyorsun! Çevremizde o kadar fazla insan var ki, fakat biri bile seni değerli hissettirmez. Bun... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu da seni gerçek anlamda hem üzüyor hem de yıpratıyor. Bazen sen de onların sana davrandığın gibi davranmaya çalışıp sınırlarını aşmaya çalışıyorsun. Çünkü ... Devamını Gör