Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Psikolojik Test, Senin Ne Kadar Yıkık Olduğunu Söyleyecek!

etiket Bu 10 Soruluk Psikolojik Test, Senin Ne Kadar Yıkık Olduğunu Söyleyecek!

Psikolojini ölçüp ne kadar yıkık olduğunu açık açık söylüyoruz. Eğer hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karşındaki insanı tanımaya çalışmanın yollarından biri de bu sorulardan birini sormaktır. O zaman şöyle başlayalım; Düşündüğünde kendinle arkadaş olur muydun?

2. Bu görsele dikkatlice baktığında içinde bu duygulardan hangisinin oluştuğunu hissediyorsun?

2. Bu görsele dikkatlice baktığında içinde bu duygulardan hangisinin oluştuğunu hissediyorsun?

3. Peki gece uyuduğun zaman uykularından aniden uyandığın oluyor mu?

4. "Şu hayatta en korktuğum şey ............."

5. Önüne bir engel çıktığında hemen pes eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çoğu zaman etrafındaki kimsenin seni anlamadığını düşünür müsün?

7. Peki daha önce sevdiğin bir insan tarafından aldatıldığın oldu mu?

8. Daha önce her şeyden sıkılıp başını alıp gittiğin oldu mu?

9. Dünyaya yeniden gelseydin hayatını şu ankinden daha farklı bir şekilde yaşar mıydın?

10. Ve son olarak, şu anda evcil bir hayvanın var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen "yıkık" kelimesinin vücut bulmuş halisin!

Ne yalan söyleyelim sen tam anlamıyla bir yıkıksın! Her şeyden bıkmış, yorulmuş ve elini ayağını çekmişsin. Etrafındaki insanlar resmen senin yıkılman için elinden geleni yapmış. Ne kadar güçlü kalmaya çalışsan da sen de insansın neticesinde. Bazı şeyleri artık kaldıramamaya başlamışsın. Yavaş yavaş kendi köşene çekilmişsin. Hangi dala tutunsan sonunda düşmüşsün. O dalların hepsi zayıf çıkmış. Seni de düşürmüşler. Sen de artık kendinden başka kimseye tutunmamaya karar vermişsin. Bu söylenildiği kadar kolay bir durum değil. İnsan bu psikolojinin altından kalmak için çok çaba göstermeye çalışıyor. Bazıları bu durumları sineye çekerken bazıları da yenik düşebiliyor. İşte sen başına gelen bu durumları sineye çekemeyenlerdensin. Senin için duygular, düşünceler, insanlar oldukça değerli. Belki de dışarıdan seni görenler sağlam, güçlü bir duvar gibi görüyor ama bilmiyorlar k o duvar çoktannn yıkıldı. Ne desek bilemedik açıkcası. Resmen yıkık kelimesinin vücut bulmuş halisin. Hemen toparlanman gerekiyor!

"Yıkılmadım ama ayakta da değilim" cümlesinin ta kendisisin!

Ahhh ahhh.... Sen seni yıkmaya çalışan şeylere karşı sert duvarlarını örmüşsün. Onu yıkabilene aşk olsun. Öyle güçlü görünüyorsun ki yıkık olmana dair hiçbir şey barındırmıyormuş gibisin ama için hiç de öyle demiyor. İçin paramparça olmuş... Etrafındaki insanlara hatta kendine bile itiraf etmekten çekiniyor. Kendini kandırıyorsun. Yıkılmış, yenik düşmüş olabilirsin bu utanılacak bir şey değil. Amann boş ver üzül, üzüntünü yaşa, yaşa ki içinde bi yerlerde birikmesin. Yarın bir gün tekrar gün yüzüne çıkmasın ve yoluna sağlam bir şekilde devam edebil. Etrafında seni seven insanlar var, onlarla derdini paylaş, rahatla. Evet, yıkık değilsin ama ayakta da değilsin be dostum. Kendine gelmen gerekiyor. Yıkılmadan ayakta dimdik durabilmek için... 

Sana burdan 'YIKILMADIM AYAKTAYIM'  şarkısını armağan ediyorum. 

https://www.youtube.com/watch?v=Hnz4lkQqKyI

Sen yürüyen bir yıkıksın!

'Ahh be hayat senin benden istediğin ne?' diye söylenir gibisin. Valla hepimizin hayatlarında çeşitli sorunlar var. Her birimiz başımıza gelenlerden yakınır gibiyiz. Sen son zamanlarda artık o kadar sıkılmış o kadar bunalmışsın ki artık yıkıklığını her bir hücrede hissediyorsun. Kimi hayatına alsan senin kalbini kırmış gitmiş. Tamam, dışarıdan çok güçlü bir insan olarak görünüyor olabilirsin ama içten içe üzüntün seni yemiş bitirmiş. Resmen sırtında tüm bu acıların ağır bir yükünü taşıyor gibisin. Öyle bir şey ki insanın tekrar birine güvenesi gelmiyor. Herkesten şüphe etmeye başlıyor. İşte sen de o raddeye gelmişsin. Bir de hayatın engelleri de karşına çıkınca iyice çuvallamaya başlamışsın. Ne zaman ayağa kalkmaya çalışsan tekrar düşmüşsün ama vazgeçmemişsin. Sonunda istediğin şey kavuşacaksın buna inanıyorsun. Belki de hayatındaki her şeyden daha çok inanıyorsun. Düşmüş olabilirsin ama kalkmasını da biliyorsun. Şu an tam bir yürüyen yıkık olsan da güçleneceksin!

Sen aramızdaki tek yıkık olmayan kişi olabilirsin!

Sen aramızdaki en şanslı insan olabilir misin acaba? Ne derdin var ne de tasan valla çünkü hiçbir şeyi kafana takmayan bir insansın. Senin kadar rahatını görmedik. Millet ne demiş ne düşünmüş umursamıyorsun bile. Belki de kendinle gurur duyacağın en güzel özelliğin umursamamazlığın olabilir. Keşke şu umarsızlığından birazcık da bizde olsaydı be. Öyle küçük sorunları büyüten bir insan olmaman, kafanın rahat olması seni inanılmaz keyifli yapıyor. Milllet senin takmadığın şeylerde boğulurken sen hayatın tadını çıkarmaya bakıyorsun. Vallahi en güzelini de yapıyorsun. Zaten dünyaya bir kere geliyoruz bi de küçücük şeylerde boğulup duruyoruz. İnsanlarla sohbet ederken eğlenmeye, gülmeye odaklanıyorsun. Elbette dertsiz bir insan değilsin ama bunu yönetmesini çok iyi biliyorsun. İşte bu yüzden belki de aramızdaki tek yıkık olmayan, sağlam duran kişi sensindir...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1592
684
416
261
222
208
206
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

Sen "yıkık" kelimesinin vücut bulmuş halisin!/evt*

Tolga Turan

Sen "yıkık" kelimesinin vücut bulmuş halisin! ( bitirdiler bizi bitirdiler.... )

Pasif Kullanıcı

Sen yürüyen bir yıkıksın! bravo lan ..bildin vallla