Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Psikolojik Test, Ne Kadar Psikopat Olduğunu Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu 10 Soruluk Psikolojik Test, Ne Kadar Psikopat Olduğunu Ortaya Çıkaracak!

Psikolojik teste göre içindeki psikopatı ortaya çıkarıyoruz! 

Eğer hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, yalan söyleme konusunda ne kadar iyisindir?

2. Pekii sorumluluk almak seni nasıl hissettirir?

3. Dışarıdayken genelde hangi kimliğe bürünürsün?

4. Geçmişinde hatırladıkça seni kötü etkileyen olaylar yaşadın mı?

5. Imm... İnsanları etkin altına almakta ne kadar iyisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de kendini puanla bakalım! Empati yeteneğine 5 üzerinden kaç puan verirsin?

7. Yeni biriyle tanışırken utangaç bir tavır sergiler misin?

8. Pekii zaman zaman etrafındaki insanlardan kendini çok daha zeki hissettiğin oluyor mu?

9. Imm... İlişkilerinde genelde hangi taraf daha baskın olur?

9. Imm... İlişkilerinde genelde hangi taraf daha baskın olur?

10. Son olarak, hatalı olduğun zamanlarda bile üste çıkma gibi bir huyun var mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen psikopatlığın vücut bulmuş halisin!

Kimsenin fark edemediği bir psikopat olduğunu biliyor muydun? O kadar karmaşık bir insansın ki, ne zaman ne yapacağın hiç belli olmuyor. Karşındaki insana sinirlendiğin anda beyninin bütün hücreleri devreye giriyor. Onu sinsi planlarınla alt etmek istiyorsun. İçindeki bu psikopatı açığa çıkarmak istemiyorsun. Sakin ve sessiz bir şekilde işini halletmeye çalışanlardansın. Sende resmen deli kanı var diyebiliriz. Genelde insanların ne söylediği umrunda değil. Kendi düşüncelerinden başka kimseyi dinlemezsin. Etrafındaki insanları da kendine çekmeyi çok iyi başarırsın. Sorumluluk almayı seviyor gibi görünsen de aslında hiç ama hiç sevmiyorsun. İnsanları kolayca ikna edebiliyor ve inandırmak istediğin şeye inandırıyorsun. Genelde insanların yanında sinirlendiğinde bağırıp çağırmak yerine kendi başına sinirini atmaya çalışıyorsun. Gerekirse etrafındaki her şeyi yıkıp geçiyorsun. Dostum, sen gerçek bir psikopatsın!

Kanında az da psikopatlık var!

Açıkçası senin psikopatlığın zaman zaman ortaya çıkıyor ama tam çıkıyor. Aslında gayet normal bir hayat sürerken bazen çılgına dönebiliyorsun. Genelde içindeki psikopatı sinirlendiğin, öfkelendiğin anlarda ortaya çıkarıyorsun. O da istemsizce oluyor. İstediğin bir şey olmadığında, birisi seni incittiğinde ya da korktuğunda o an ne yapacağını bilemez hale geliyorsun. Bazen bağırıp çağırıyorsun bazen de ortalığı birbirine katıyorsun. Genelde duygularını kontrol edemediğin anlarda patlak veriyorsun. Bu durumdan sen de hiç hoşlanmıyorsun ama o an gözün dönüyor. Resmen psikopatlığın zirvesine ulaşıyorsun. Bundan dolayı etrafındaki insanlar seni sinirlendirmemek için uğraşırlar. Çünkü sonrasında neler yapabileceğini çok iyi bilirler. İşte seninki böyle bir psikopatlık. Zaman zaman aklından türlü türlü şeyler geçiyor ama bunların hiçbirine uymaya çalışıyorsun. Kendini kontrol edemediğin anlarda ipler kopuyor!

Sende psikopatlığın "p" si bile yok!

Böyle melek gibi bir insanın içinde psikopatlık olması mümkün mü? Bu testi çözmeden önce bunu sende biliyordun. Çünkü sen inanılmaz iyi niyetli, empati yeteneği oldukça gelişmiş, sorumlulukların farkında olan bir insansın. Derin duyguların insanısın. Başka bir insanı incitmemek için elinden geleni yaparsın. Her zaman insanların söylediği şeylere kulak asar, değer verirsin. Kin tutmadan, tüm saflığınla olaylara çözüm yolu aramaya çalışırsın. Evet, arada bir çıldırabilirsin ama sen de insansın. Tabii ki her zaman mükemmel olamazsın. Psikopatlık çok ama çok başka bir şey. Senin içinde psikopatlığa dair bir toz tanesi bile yok. Tabii zaman ne gösterir bilemeyiz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2144
731
481
168
150
136
91
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın