Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Görsel Algı Testi, Senin Gizli Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu 10 Soruluk Görsel Algı Testi, Senin Gizli Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkaracak!

Sana verdiğimiz görselleri algılama şeklin aslında içindeki gizli kişiliği ortaya çıkarıyor. Beynin psikolojik olarak algıladığı şeyler bi nevi karakterin hakkında bize bilgi veriyor. IQ ve zeka zorlayan bu görselleri çözmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evettttt, şimdi çakralarımızı açıyoruz ve görsel algı testimize başlıyoruz. Görselde gördüğün şekil içe doğru mu yoksa dışa doğru mu hareket ediyor?

4. Şimdi de bu görsele 10 sn. bakmanı istiyoruz! Eğer baktıysan ne gibi bir değişimin olduğunu söyler misin?

4. Şimdi de bu görsele 10 sn. bakmanı istiyoruz! Eğer baktıysan ne gibi bir değişimin olduğunu söyler misin?

5. Pekiii görselde gördüğün ortadaki noktaya bakmanı istiyoruz. Baktığında etrafında bulunan kırmızı şeritler hangi yöne doğru hareket ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burada gördüğün iki kalbi hangi renk olarak görüyorsun?

6. Burada gördüğün iki kalbi hangi renk olarak görüyorsun?

7. Bu işte bir gariplik var ama ne? Ortadaki tekerlek gibi dönen şekil hangi yöne doğru hareket ediyor?

8. Pekii bu görsele ilk baktığında bunlardan hangisini gördün?

8. Pekii bu görsele ilk baktığında bunlardan hangisini gördün?

9. Pekii bu görselde top mu hareket ediyor yoksa arkaplan mı hareket ediyor?

9. Pekii bu görselde top mu hareket ediyor yoksa arkaplan mı hareket ediyor?

10. Veee son sorumuza geldik! Görselde ilerleyen küçük kutucuğun rengi arkaplandaki renkten farklı mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duygusal olmak!

Senin gizli kişiliğin duygusal bir insan olmak! Etrafındaki insanlara içindeki duygularını yansıtmayı çok sevmezsin. Her ne kadar insanlara güvensen de içinde bir yerlerde güvensizlik duygusu baskın duruyor. Bir yanın içindekileri karşındaki insana anlatmak için can atıyor, bir yanın da daha çok üzüleceğini söyleyip duruyor. İşte bu yüzden içine kapanıp, duygularını kendi kendine yaşıyorsun. İnsanların senin zaaflarından yararlanmasına izin vermek istemiyorsun. Çünkü insanlar ne kadar güvenilir olursa olsun, kendilerini savunmasız hissettikleri anda karşısındaki insanı harcadıklarını çok iyi biliyorsun. Bu ister dostun ister kardeşin ister sevgilin olsun fark etmez. Şartlar sağlandığında aslında herkes her şeyi yapabilir. Hayat sana bunu zamanında çok güzel öğrettiği için bir şekil korunma mekanizmanı oluşturmuşsun. Bu da seni dışarıdan güçlü bir kişilik yapıyor. Bunu yapmak bazen o kadar zor geliyor ki, içindeki bütün duyguları dışarı atıp kurtulmak istiyorsun. Fakat kendine engel oluyorsun. Anlayacağın içinde sakladığın o gizli özellik seni sen yapan şey!

Takıntılı olmak!

Senin herkesten sakladığın gizli kişilik özelliğin takıntılı olmak! Bunu göstermek istememenin asıl nedeni ise insanların kendilerini fazla önemsediğini düşünmemeleri diyebiliriz. Çünkü bir insan ne kadar önemsendiğinin farkındaysa o kişiyi o kadar hor görür. Sen hiçbir zaman görünmez bir kişilik olmak istemiyorsun. Gerçi bunu kim ister ki? İnsanlara fazlasıyla değer vermen ve önemsemen çok güzel bir şey. Bu senin ne kadar güzel bir insan olduğunu gösterir. Hatta o kadar çok önemsiyorsun ki, ağzından çıkan bir kelimeye bile takılabiliyorsun. Bunu o kişiye belli etmeyip, kendi kendine kuruyorsun. Bir de her zaman en kötüsüne kuruyor, psikolojini altüst ediyorsun. Geceleri başını yastığı koyduğunda bazen düşünmekten uyuyamıyorsun. İnsanların senin için ne düşündüğü, ne söylediği veya nasıl davrandığı o kadar önemli geliyor ki, sanki dünyanın sonu geliyor gibi davranıyorsun. Bu gizli özelliğinle başa çıkmak seni epey yoruyor. Bunu çok iyi biliyoruz ama bırak insanlar istediğini yapsın, düşünsünler. Sen sen ol ve sadece kendini önemse!

Hırslı olmak!

Senin gizli kişilik özelliğin hırslı olmak! İçten içe insanlarla her konuda bir rekabete giriyorsun. Sanki sen en mükemmeli, en iyisi olmasan dünya başına yıkılacak gibi düşünüyorsun. Yenilgiyi aslında içten içe hiçbir şekilde kabullenemiyorsun. Yenilince veya istediğin bir şeyi elde edemeyince kendini güçsüz ve çaresiz görüyorsun. Halbuki, sen de insansın. Bu hayatta kazanmak da var kaybetmek de var. İlk önce bunu kabullenmemiz gerekiyor sanrım. Bir konuda arkadaşın, sevgilin veya kardeşin senden üstün çıktı diye bunu hırs yapmak pek iyi bir şey değil. İnsan başka biriyle kendini kıyaslamadığı, sadece kendi için hırs yaptığı zaman sağlıklı sonuçlar alabilir. Sen ise o kadar rekabetçi davranıyorsun ki, etrafındaki insanların her zaman ilgi alanlarına girmek istiyorsun. Belki de bu durum senin beğenilme arzundan kaynaklanıyordur. Herkes bir şeyleri arzular. Kimi yalnız olmamayı, kimi başarısız olmamayı gibi aldatılmamayı vs. Sadece bu arzularımızın bizi nasıl bir insana çevirdiğine dikkat etmeliyiz. Senin gizli kişilik özelliğin işte tam olarak bu: Hırslı olmak!

Hatalarını kabul etmemek!

Senin gizli kişilik özelliğin hatalarını kabul etmemek! İnsan bazen öyle bir noktaya geliyor ki, hakikati göremiyor. Bazen de görmek istemiyor... Böyle anlarda aldığımız kararları, söylediğimiz sözleri aslında bizim gerçek kişiliğimiz yapmıyor. O an beynimizi yöneten duygu her neyse işte tam olarak o yapıyor. Ortada aslında yapılan bir hata var. Bunu kendinin yaptığını çok iyi biliyorsun fakat o kadar mükemmeliyetçi bir insansın ki, yanlış yaptığını asla kabul etmiyorsun. Hatta bazen haksız olduğunu bile bile üste çıkmaya çalışıyorsun. Bu insanı o kadar yıpratan bir şey ki, anlatamıyız. Bazen o an aldığımız reaksiyonların geri dönüşü olamayabiliyor. Pişmanlık duyuyoruz, daha fazla ızdırap çekiyoruz. Oysaki, en başta kendinin hatasız bir kul olmadığını kabullense insan o zaman kabul etmek çok daha kolay olurdu. İlişkiler daha sağlıklı olur, kimse haklı çıkmaya çalışmazdı. İşte tüm bu anlattıklarımız senin gizli kişilik özelliğin diyebiliriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
954
213
140
78
74
70
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın