Görüş Bildir
Haberler
Brugge'de Bilet Satışı Yok

Brugge'de Bilet Satışı Yok

Enver K.
28.02.2015 - 21:14

Beşiktaş Kulübü, Belçika ekibi Club Brugge ile deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçı için 1350 bilet ayrıldığını ve sayının yetersiz olması nedeniyle bilet satışı yapılmayacağını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Club Brugge ile 12 Mart Perşembe günü Belçika'da oynanacak ilk müsabaka için 1350 adet bilet ayrıldığı aktarılarak, 'Türkiye'den ve Avrupa'dan çok sayıda taraftarımızın bu önemli müsabakada Beşiktaşımızı desteklemek için tribünde olmayı arzuladığını görüyor ve bundan gurur duyuyoruz. Ancak elimizde olmayan nedenlerden dolayı, sınırlı sayıdaki bilet ile bu talebi karşılamak mümkün olmayacaktır' denildi.

Kulübe ayrılan 1350 biletin, kurum içi ihtiyaçlar, resmi seyahat organizasyonu BJK Travel, dernekler ve taraftarların yoğun talepleri düşünüldüğünde çok yetersiz kalacağının aşikar olduğu vurgulanırken, 'Elimizde olmayan bu üzücü durum nedeniyle deplasmandaki Club Brugge maçı için bilet satışı yapılmayacağını, taraftarlarımızın ve kamuoyunun dikkatine sunarız' ifadeleri kullanıldı.

TRT Spor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/futbo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0