Görüş Bildir
Haberler
Boşanma Aşamasında Olduğu Kadını Kaçırmaya Çalıştı: Uzman Çavuş Gözaltına Alındı

Boşanma Aşamasında Olduğu Kadını Kaçırmaya Çalıştı: Uzman Çavuş Gözaltına Alındı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde iddiaya göre Piyade Uzman Çavuş Ayhan Y., boşanma aşamasında olduğu 20 yaşındaki Ezgi Y’yi kaçırmaya çalıştı. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Ayhan Y. isimli erkek gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne, kızını kurtarmak için mücadele etti

Anne, kızını kurtarmak için mücadele etti

Ezgi Y., uzaklaştırma kararı aldırdığı uzman çavuş Ayhan Y., tarafından kaçırılmak istendi. Uzman çavuş Ayhan Y'nin mahkeme kararına aykırı davrandığı ortaya çıktı. 

Arpalık Mahallesi Fatsa- Korgan kara yolunda meydana gelen olayda, iddiaya göre Piyade Uzman Çavuş olarak görev yapan Ayhan Y., boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Y’nin ailesi ile birlikte yaşadığı eve gitti.  Ayhan Y. ile Ezgi Y. arasında çıkan tartışma sonucu Ayhan Y., boşanma aşamasında olduğu kadını zorla otomobile bindirmeye çalıştı. 

Ezgi Y’nin annesi kızını belinden tutarak, Ayhan Y'yi engellemeye çalıştı. Havaya ateş eden Ayhan Y., çevredekilerin tepkisi üzerine aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Uzman Çavuş hakkında uzaklaştırma kararı

Uzman Çavuş hakkında uzaklaştırma kararı

Gözaltına alınan Piyade Uzman Çavuş Ayhan Y., ifadesi alınmak üzere Fatsa İlçe Jandarma Karakolu'na götürüldü.

Öte yandan Ayhan Y. hakkında, yaklaşık 1 yıldır eşinin şikayeti üzerine uzaklaştırma kararı bulunduğu bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
6
4
4
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Kaya

Malın mi lan senin eşin birde uzaklaştırma var niçin polis gelmemiş anlamadım insan gibi ayrılmak yerine niçin hala kavga dövüş 6284 de bı gitsin kadın öldür... Devamını Gör

ömer

Bi kız ailesinin yanında bile güvende değil devletin gücünü kendi gücü gibi görenlere haddini bildirmek lazım ama gözaltına alınıp bırakılacak maalesef….