Görüş Bildir
Haberler
Boğanın Başına Balyozla Vurup Öldüren Cani ve Yanındaki 2 Kişi Tutuklandı!

Boğanın Başına Balyozla Vurup Öldüren Cani ve Yanındaki 2 Kişi Tutuklandı!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kesecekleri boğanın başına defalarca balyozla vurup öldüren M.Y. ile yanında bulunan 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 3'ü tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı

Görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı

Kızıltepe'de bir kişi, ahırda kesimini yapacağı gözlerini bağladığı boğayı başına defalarca balyoz vurup, öldürdü. Görüntüler ortaya çıkınca, sosyal medyada büyük tepki çekti. Harekete geçen polis, görüntülerin kırsal Hocaköy Mahallesi'nde çekildiğini tespit etti.

Kasap olduğu öğrenildi

Kasap olduğu öğrenildi

Jandarma ile ortak çalışma başlatan ekipler, kasaplık yaptığı belirlenen M.Y. ile 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürerken, görüntüde çekim yapan kişinin Kürtçe konuşarak, M.Y.’yi yönlendirip, hayvanın sersemleştiğini, kendine gelmeden hemen başını kesmesi gerektiğini söylediği duyuldu.

5 kişiden 3'ü tutuklandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızıltepe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, '27.11.2022 tarihinde ilçemize bağlı kırsal bir mahallede kasap olan bir şahsın boğanın başına balyoz ile vurması ile ilgili olarak sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine Kaymakam/Belediye Başkanı V. Fatih CIDIRIĞLU'nun da yakından takip ettiği olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü Sulh Ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, 2 kişi ise serbest bırakılmıştır.' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
32
26
8
7
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Ülkede son zamanlar ciddi bir irfan patlaması yaşanıyor. Bir an önce önüne geçmek farz.

Pasif Kullanıcı

hepsini kendi elimizle yaptık

Muhtar is Back

Ölsem de kurtulsam... Bu kadar hasta bireyler barındıran bir toplum nasıl düzelir? Hiç umut göremiyorum.

Görünmez

Kötüler ölsün..Öyle dua edin daha iyi

hedefsizkitle

Ulan daha geçen gün Konya’daki olayda muhafazakar geçinen şehre bakın deyip saçma sapan genelleme yapanlar Mardin’e ne diyeceksiniz!? Sorun şehirlerde mi yok... Devamını Gör