Görüş Bildir
Haberler
Boğa Burcu Erkeğinin Katlanılmaz Bir İnsan Olduğunun 11 Kanıtı

etiket Boğa Burcu Erkeğinin Katlanılmaz Bir İnsan Olduğunun 11 Kanıtı

Öykü Parlak
21.03.2016 - 14:51

Genel olarak tüm erkekler, hayatımızı zorlaştırıp, sinirlerimizi bozmakla meşgul. Bunda da en büyük pay boğa burcu erkeklerine düşüyor. Fikrimiz belli: 'her kadının hayatını zindan eden bir boğa burcu erkeği vardır.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnatçıdır. İnadını kıracağına ölmeyi tercih eder.

Üstelik bu özelliğinden, çok harika bir şeymiş gibi bahseder. 'Abi ben çok inatçıyım, beni kimse ikna edemez yani'  Bravo sana al plaketin burada.

2. Sinirlendiği zaman dünyayı yıkar. Ağzından çıkan sözlere dikkat etmez.

Sinirlenince gözü hiçbir şeyi görmez. İçindeki canavar ortaya çıkar. Siniri geçtikten sonra bile 'ama sen öyle söylemesen ben bu kadar sinirlenmezdim' diyerek kendini haklı çıkarmaya çabalar.

3. Ayran gönüllüdür. Gözü hep dışardadır.

Sizinle kahve içerken aynı zamanda yan masadaki kadınla bakışır, masaya gelen garson kadına çapkın bakışlar atar. Tek bir kadına bağlanmak onun için ölüm gibi bir şeydir.

4. Bencillik onun göbek adıdır.

Her şeyden önce kendini düşünür. Her olayda, önce kendine fayda sağlayacak bir şey var mı yok mu ona bakar. Eğer kendisine fayda sağlayacak bir şey yoksa, yerinden kımıldamaz.

5. Dik kafalıdır. En sevdiği aksesuar at gözlüğüdür.

Olaylara daima kendi açısından bakar. Empati yapmaktan yoksundur ve çok yönlü düşünebilme yeteneğinden nasibini almamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uyuşuk ve tembeldir. Elinde olsa yatağa yapışık bir şekilde yaşar.

Birkaç saat boyunca ihtiyacı olabilecek her şeyi bulunduğu alana stoklar. Tuvalet gibi acil ihtiyaç dışında hiçbir şey için yerinden kalkmaz. Yeterli besin ve imkan sağlandığı zaman yıllarca evden çıkmayabilir.

7. Konu cinselliğe gelince yırtıcı bir hayvana dönüşür.

İlkel yanını cinsellikte de gizleyemez. Önlenemez bir libidosu vardır. Her an her dakika seks düşünebilir.

8. Dış görünüş onun için her şeyden önemlidir.

İnsanları daima, kıyafetine, saçına, tarzına bakarak değerlendirir. Görünüşün ardındaki değerler ve birikimlerle ilgilenmez.

9. "Para para para!" yaşam felsefesidir.

Kendisinden sonra en çok sevdiği şey paradır. Ellinde olsa paralardan oluşan bir yatakta, yine başka paralara sarılarak bir ömür geçirebilir. Ancak parasını paylaşmaktan hoşlanmaz. Ne zaman para konusu geçse 'bu aralar biraz sıkışığım' cümlesini kurup kenara çekilir.

10. Kıskançlığın dozunu asla ayarlayamaz.

Kendisi her türlü çapkınlığı, kaçamağı yapsa da konu siz olunca kıskançlık krizi geçirmeden duramaz. Asla bu kıskançlığın dozunu ayarlayamaz. Evde uçan sinek görse 'bu kim?????' diye sorma ihtimali vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hatalarını asla kabul etmez.

Hatalarını kabul etme konusunda küçük bir çocuktan farksızdır. Gözünüzün içine baka baka vazoyu kıran ve sonra da 'ben yapmadım ki!' diye ağlayan küçük çocuğu düşünün. İşte o çocuk büyüdü ve yetişkin bir boğa erkeğine dönüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
493
344
130
63
43
36
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın