Görüş Bildir
Haberler
BluTV'den Şoke Eden Kadar: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yayınlanmayacak mı? EDHO İptal mi Edildi?

BluTV'den Şoke Eden Kadar: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yayınlanmayacak mı? EDHO İptal mi Edildi?

GNS
20.01.2022 - 18:25

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 7. sezonuyla yayın hayatına devam etmesi beklenirken final kararı almıştı. İzleyicilerini son derece üzen haber sonrası BluTV, EDHO severlere bomba gibi bir müjdeyle gelmişti. Önce film sonra da dizi olarak BluTV platformunda devam edecek olan EDHO hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Peki EDHO iptal mi edildi? EDHO yayınlanmayacak mı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin televizyon ekranlarındaki serüveninin sona ermesi hayranlarını son derece üzmüştü. Son dönemdeki başarılı yapımlarıyla dikkat çeken yerli dijital platform BluTV duruma el atıp EDHO ekibi ile anlaşmış, hatta yayın tarihini dahi duyurmuştu. EDHO ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı. BluTV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz açıklamaları sevenlerini üzdü. Peki EDHO yayınlanmayacak mı? EDHO iptal mi edildi? İşte detaylar...

EDHO'ya Şok Karar!

EDHO'ya Şok Karar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin Türkiye’nin ilk internet platformu BluTV’yle anlaşması uzun bir süre gündemde yer almıştı. Fakat yapılan açıklama doğrultusunda BluTV'nin yaptığı anlaşmadan çekildiği ifade edildi.

ATV ve EDHO Arasında Sular Durulmuyor

ATV ve EDHO Arasında Sular Durulmuyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ekibinin ATV ile yaşadığı sorun bambaşka bir hale geldi. Dizi ekibi ve ATV arasında, son sezon için sözleşme sorunu yaşanmış ve dizi açıklama dahi yapılmadan yayın hayatını noktalamıştı.

Dizinin yeni yapımcısı BVB Yapım’ın sahibi Bahadır Özdener ise duruma yeni bir çözüm getirerek BluTV ile anlaşmıştı. Telif hakları sebebiyle ismi 'Son Efsane' olarak değiştirilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm film olarak yayınlanacaktı. Aynı zamanda 'Yeraltı' ismi ile başrolünde Ozan Akbaba’nın olacağı dizi projesi hayata geçirilmek adına hazırlıklar yapılmaktaydı.

EDHO İptal mi Oldu?

EDHO İptal mi Oldu?

Yaşanan gelişmeler sonrası ATV, BVB Yapım’a 165 milyonluk dava açacağını açıkladı. Ortaya atılan iddialar doğrultusunda BluTV, BVB Yapım’la yaptığı sözleşmeyi iptal ederek geri çekildi. Bir diğer iddiaya göre ise  BluTV, oluşan baskı dolayısıyla EDHO ekibinin başka bir iş yapma önerisini dahi içinde bulunulan aşamada kabul etmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mami bart

Bu ne demek oluyor yani