Görüş Bildir
Haberler
BlackBerry’den Android Tabanlı Bir Akıllı Telefon Gelebilir

BlackBerry’den Android Tabanlı Bir Akıllı Telefon Gelebilir

Onedio Medya
12.06.2015 - 20:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Söylentilere göre BlackBerry, bu yılın sonlarına doğru duyuracağı Android tabanlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

iOS ve Android tabanlı cihazların durdurulamayan yükselişi ile sıkıntılı dönemlere giren BlackBerry, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Mobile World Congress kapsamında yeni bir kavisli akıllı telefon prototipi ile merak uyandırmış; ancak cihazın tüm detayları etkinlikte paylaşılmamıştı. İyi bir çıkış yapması beklenen BlackBerry, şimdi de yeni bir Android cihaz söylentileri ile tekrar gündeme gelmiş durumda.

Reuters tarafından yapılan bir habere göre BlackBerry, yeni bir Android tabanlı akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Habere göre yeni cihaz bu yılın sonlarına doğru duyurulmuş olacak. Reuters’ın edindiği bilgilere göre bu durum BlackBerry 10 (BB10) sisteminin sonu olduğu anlamına da gelmiyor. Ancak söylentilerin hayata geçmesi halinde şirketin iyi bir çıkış yapacağı ve satış grafiklerini arttıracağı tahmin ediliyor.

BlackBerry’nin MWC 2015’te gün yüzüne çıkan kavisli ekrana sahip prototipi

Reuters’a göre BlackBerry’nin bu hamlesinin ardındaki nedenlerden birisi, BlackBerry CEO’su John Chen’in, sadece BlackBerry değil; aynı zamanda Android, iOS ve Windows cihazlarının da yönetimini sağlayan BES12 adındaki cihaz yönetim sistemi konusunda kararlı olması.

Tahminlere göre BlackBerry’nin Android sistemi ile piyasaya süreceği cihaz, MWC 2015’te tanıtılan ve Ağustos ayında piyasaya sürülmesi beklenen kavisli ekrana sahip yeni akıllı telefon modeli olacak. Bu da, yeni Android tabanlı BlackBerry modelinin Ağustos ayında duyurulması anlamına geliyor.

Gelişmeler şimdilik sadece söylentilerden ibaret. Bakalım önümüzdeki günlerde BlackBerry ve Google kanadından ne yönde açıklamalar gelecek, hep birlikte görmüş olacağız.

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0