Görüş Bildir
Haberler
'Bizim Aile 50 Kişiyi Götürür, Liste Yaptım' Diyen Sevda Noyan: 'Sözlerimin Arkasındayım'

etiket 'Bizim Aile 50 Kişiyi Götürür, Liste Yaptım' Diyen Sevda Noyan: 'Sözlerimin Arkasındayım'

Katıldığı Ülke TV programında bir darbe girişimi olması durumunda ailecek 50 kişiyi öldürebileceklerini söyleyen ve 'liste yaptığını' anlatan yazar Sevda Noyan sözlerinin arkasında olduğunu belirtti. Ülke TV, büyük tepki çeken sözler için özür diledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülke TV’de Esra Elönü'nün sunduğu “Arafta Sorular” programına konuk olan yazar Sevda Noyan tartışma yaratan açıklamalarda bulundu. “Ya bak 15 Temmuz kursağımızda kaldı. Yani yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yani yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Onu söyleyeyim. Biz çok donanımlıyız bu konuda maddi ve manevi olarak. Biz liderimizin yanındayız. Asla yedirmeyiz. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” ifadelerini kullandı. 

Noyan'ın sözlerine sosyal medyadan yoğun tepki geldi.

burada sen ne dio'san o!

burada sen ne dio'san o!

"Sözlerimin arkasındayım"

"Sözlerimin arkasındayım"

Sevda Noyan eşi Engin Noyan ile... Engin Noyan FETÖ'nün kapatılan kanalı Samanyolu TV'de yıllarca program yapmıştı...

Tepkiler üzerine Twitter hesabından yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıldığını öne süren Sevda Noyan, açıklamasının arkasında bulunduğunu vurguladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülke TV özür diledi

Ülke TV özür diledi

Ülke TV yazılı açıklama yayımlayarak Noyan'ın darbe ve darbecileri eleştirmenin ötesindeki söylemlerinin tasvip edilmediğini belirtti. Noyan'ın açıklamalarının kendi yayıncılık ilkeleriyle bağdaşmadığını belirten Kanal yönetimi, özür diledi.

RTÜK gündemine taşınıyor

RTÜK gündemine taşınıyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'li RTÜK üyesi İlhan Taşçı, Noyan'ın açıklamalarının 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçu kapsamında olduğunu belirterek konuyu Üst Kurul gündemine taşıyacağını aktardı.

Taşçı, 'Bu yayın nedeniyle toplumun geniş bir kesiminde infial oluştu. Çok sayıda soru alıyorum. Yayını RTÜK nezdinde bizzat takip edeceğim. Üst Kurul gündemine alınması için de Pazartesi günü dilekçe vereceğim. RTÜK Yasası, yayında “toplumu kin ve düşmanlığa tahriki” açıkça suç sayar' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
674
247
63
35
29
28
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ota boka ceza yagdiran rtuk bakalim bu kanala ne ceza kesecek, ve ota boka sorusturma acan savcilar bu o.pu icin bakalim ne yapacaklar.

Pasif Kullanıcı

hiç bir şey tabii ki

Ercan

Ulan yıllarca Samanyolu tvnin ekmeğini yemişsin. Senden ala fetöcü mü var?

Berçem Keleş

Bakalım Erdoğan seçimi kaybettiğinde de bu şekil konuşabilecek misiniz ? Bu ülkedeki en bölücü örgüt AKP ve malesef yavuklusu olan MHP'dir. Güçlerini her zam... Devamını Gör