Görüş Bildir
Haberler
Bizi İlişkilerden Soğutan Televizyon Tarihinin En Toksik 10 Çifti

etiket Bizi İlişkilerden Soğutan Televizyon Tarihinin En Toksik 10 Çifti

İzlerken fark etmemiş olsak da dizilerde birçok toksik çift bulunuyor. İlişkilerini incelediğinizde ne kadar toksik bir ilişki diyeceğiniz dizi çiftlerini sizler için derledik. Televizyon tarihinin en toksik çiftlerini merak edenleri içeriğe alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kelly & Ryan

The Office dizisinin efsane çifti, dizi tarihinin en toksik ilişkilerinden birini yaşıyor. Bir ilişkinin nasıl olmaması gerektiğini merak ediyorsanız Kelly ve Ryan'ın ilişkisine bakabilirsiniz. Sürekli ayrılıp tekrar barışan çift, birbirlerini kıskandırmak için türlü yollar deniyor. Manipülasyon ustası olan bu ikiliyi izlerken toksik ilişki ne demek öğreneceksiniz.

2. Piper & Alex

Orange Is the New Black dizisindeki mahkumlar Piper ve Alex toksik çift örneklerinden. Birbirlerini sevseler de bunu gösterme yöntemleri çok yanlış. Toksik bir ilişkinin tanımını öğrenmek için bakmanız gereken ilişki, bu çiftin ilişkisi. Hapishane öncesinde birlikte olan ikili hapishanede de sürekli ayrılıp barışarak aşklarını sürdürüyorlar.

3. Love & Joe

Birbirine aşık olarak izlemeye başladığımız You dizisinin çifti Joe ve Love aslında toksikliğin kitabını yazmış bir ikili. Toksiklik nedir sorusunun cevabını bu ilişkide bulmak hiç de zor değil. Birbirlerini kıskanmayı abartan ikili, ilişkiye giren yabancıları öldürmekten çekinmiyor. Joe'nun saplantılı takıntılarına Love'ın kıskançlık krizleri eklenince dizi tarihinin en tehlikeli toksik çifti olmayı başarıyorlar.

4. Cristina & Owen

Grey's Anatomy'nin sevilen karakterleri Owen ve Cristina'nın ilişkisi başlarda herkesi mutlu etse de Owen'ın ve Cristina'nın kendi sorunlarını ilişkiye taşımasıyla bu ikilinin ilişkisi de toksik ilişkiler arasına dahil oldu. Yaşadıkları bireysel sorunlar onların sürekli ayrılıp tekrar barışma noktasına getiriyor. Birbirlerine güvenmeyen çiftin ilişkisi Cristina'nın kürtajı ve Owen'ın aldatması sonucunda nihayet son buldu.

5. Midge & Joel

Midge ve Joel, The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin başlarında çok müthiş bir çift gibi görünse de Joel'in aldatması, bu ikilinin hayatını tamamen değiştirdi. Aldatıldıktan sonra Midge'in komedi kariyeri yapması ise Joel'in kıskanmasına neden oldu. Bir barışık bir küs ikilinin ilişkisi toksik bir ilişkiye dair tüm işaretlere sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rory & Dean

Gilmore Girls'ün en tatlı çifti olarak kabul edilse de aslında Rory ve Dean ilişkisinin toksik bir yanı da yok değil. Rory'nin ilk erkek arkadaşı olan Dean ile ilişkisi başlarda mükemmel gibi olsa da ilerleyen zamanlarda bu ilişkinin toksik yanı ortaya çıkmaya başladı. Dean'in aşırı kıskançlıkları ve sürekli Rory'den ayrılması bu işaretlerden bazıları. Dean'in manipülatif bir yanını da gördüğümüz bu ilişki dizi tarihindeki toksik ilişkilerden biri.

7. Blair & Chuck

Dedikodunun hiç bitmediği Gossip Girl dizisindeki toksik ilişki denilince elbette akla Blair ve Chuck çifti gelir. Chuck ve Blair birbirlerini seviyor gibi görünseler de aslında ilişkileri tam bir toksik ilişki. Bu ikilinin ilişkisinin içinde yalan, aldatma ve manipüle gibi toksik bir ilişkide olan her şey var.

8. Buffy & Angel

Buffy bir vampir avcısı iken, Angel ise yakışıklı bir vampir. Buffy the Vampire Slayer bize imkansız aşkın ne olduğunu öyle aşk dolu gösteriyor ki, izlerken insanın canı acıyor...

9. Rachel & Ross

Friends hayranları aşklarına bayılsa da Rachel ve Ross ilişkisi de toksik bir ilişkinin semptomlarını gösteriyor. Ross'un aşırı kıskanç halleri ve Rachel'ın bencillikleri bu ilişkiyi toksik bir ilişki yapıyor. Daha ilişki başlamadan Ross'un Rachel'a uzun yıllardır takıntılı olduğunu görmüştük. İlişki boyunca ayrılmalar, aldatmalar derken bu ilişki de toksik ilişkiler arasında yer alıyor.

10. Carrie & Mr.Big

Sex and the City dizisindeki Carrie ve Mr.Big'in büyük aşkı dillere destan gözükse de aslında toksik bir ilişkinin sözlükteki karşılığı gibi bir ilişki. Bağlanmayı reddeden Mr.Big ve ondan bir türlü ayrılamayan Carrie tam bir toksik çift. Bu toksik ilişkide Carrie'nin sürekli mutsuz olduğu aşikar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sultan Afşin

bende burda bi Behlül ve Bihter görürüm diye bekliyordum😄