Görüş Bildir
Haberler
Bize En Sevdiğin Rengi Söyle, Kişilik Analizini Yapalım!

Bize En Sevdiğin Rengi Söyle, Kişilik Analizini Yapalım!

Nergis
26.05.2022 - 16:15

Yapılan araştırmalar insanların favori renklerinin karakterlerini ciddi derecede yansıttığını ortaya koyuyor. Peki senin favori rengine göre karakterini analiz edebileceğimizi söylesek ne yapardın?

Eğer hazırsan,

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsel kimliğinle başlayalım.

2. Yaşını da söyle bakalım.

3. Geldik asıl soruya; En sevdiğin rengi seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşkın ve tutkunun rengi diyorlar ama bence özgürlüğün rengini seviyorsun sen!

Şu hayatta seni en çok heyecanlandıran ve mutlu eden şey aniden alınan ancak mükemmel bir şekilde sonuçlanan kararlar. Bunun en büyük nedeni ise kolay  bunalan bir yapıya sahip olman diyebilirim. Benden sana tavsiye; olabildiğince eğlenmesini bilen insanlarla arkadaşlık kur. Aksi takdirde sürekli olarak hayatını sorgulayarak yaşarsın. Ayrıca romantik ilişkilerde de aşırı hassasın, biraz dikkat et bence!

Hem bu kadar arkadaş canlısı hem de samimi olmak çok zor değil mi ya? Takdir ettim şimdi seni!

Sen tam bir sosyal kelebeksin diyebilirim. Bence senin için şu hayattaki en önemli şeylerden biri anlamlı şeyleri değer verdiğin insanlarla saatlerce konuşmak. Ayrıca bir ortama girdiğin anda ortamın havasını değiştiriyorsun resmen, bu nasıl bir neşedir ya? Kıskandım doğusu… Benden sana tavsiye; iş / okul konularında kendini bu kadar yıpratma. Çünkü sen her daim üretken ve başarılı bir insansın zaten.

Pollyanna bile senin kadar pozitif değildir… Doğruyu söyle, senin sırrın ne?

Sen benim hayatımda gördüğüm en pozitif insanlardan biri olabilirsin. Herkesin bardağı boş gördüğü durumlarda iyimser tarafını konuşturarak bardağın hakikaten dolu tarafını görebiliyor ve herkesin enerjisini iyi anlamda etkiliyorsun. Dedikodu yapan, sürekli söylenen ya da insanları aşağı çeken enerjileri olan insanlardan hoşlanmıyorsun. Sen neşenin ve mutluluğun insanısın bence. Hep böyle kal olur mu?

Seni tek bir kelimeyle tanımlayacak olsaydım, hiç düşünmeden ‘sadakat’ derdim!

Sen tam bir aşk insanısın diyebilirim. Hani sevgilisine değil de aşka aşık olan insanlar vardır ya… Hah, işte o sensin bence! Bağ kurmayı seviyor ve aslında bundan keyif de alıyorsun. Ama benden sana tavsiye; güveneceğin insanları iyi seç. Yoksa sonu hem ayrılık, hep hüsran oluyor… Sonra söylemedi deme!

Sana ‘Aşk mı yoksa para mı’ deseler, ‘akıl’ dersin!

Sen benim hayatımda tanıdığım en pratik insanlardan biri olabilirsin çünkü olayları olumlu ya da olumsuz bir bakış açısıyla ele almaktansa her zaman akılcı yönünle düşünüyor, ölçüp tartıyorsun. Para işlerinde de epey iyisin yani, farkında değilim sanma! DM kutum sana her zaman açık, belki biraz bana da tavsiye verirsin. 😂

Sen bu hayata kesinlikle üretmek, sanat yapmak için gelmişsin!

Hani şu hayatta olayları herkesin göremediği bir yönden ele alabilen insanlar olur ya, hah, işte sen onlardan birisin. Yaratıcı ve özgür ruhun sayesinde kimsenin senin hakkındaki düşüncelerini umursamıyor ve yalnızca kendi işine bakıyorsun. Sakın farklı olduğun için değişmeye çalışma çünkü seni sen yapan asıl şey de bu aslında!

Kargo kutularına yapıştırılan ‘Dikkat, kırılır’ etiketini senin de üstüne yapıştırmak gibi bir niyetim var…

Sen hayatımda tanıdığım en eğlenceli ve hazırcevap insanlardan biri olabilirsin. Pek çok şeyi ciddiye almadığın için insanlar tarafından ‘naif’ denerek yaftalanıyorsan, hiç üzülme. Çünkü sen kesinlikle çok güçlü ve zeki bir insansın. Ayrıca senin için şu hayattaki en önemli iki şey ailen ve arkadaşların bence.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
72
46
35
15
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın