Görüş Bildir
Haberler
Bize Burcunu Söyle Sana Mutfağında Eksik Olan Şeyi Söyleyelim!

etiket Bize Burcunu Söyle Sana Mutfağında Eksik Olan Şeyi Söyleyelim!

Lisa Campton
28.09.2023 - 20:03

Bize burcunu söyle, mutfağında eksik olan şeyi söyleyelim! Haydi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Güvenlik eksik!

Sevgili Koç, mutfakta biraz sakarsın. Yemek yaparken kırıp dökmenle meşhursun. Tam da bu yüzden mutfağında güvenlik önlemleri biraz az kalıyor. Bu eksiğin tamamlamalısın. Güvenlik her şeyden önemli, bunu unutma!

Hassas tartı eksik!

Hassas tartı eksik!

Sevgili Boğa, yemek konusunda gerçek bir üstatsın. Bunu biliyoruz! Ancak bazen kendine o kadar güveniyorsun ki yemekleri kafana göre yapıyorsun. Bu yüzden sana mutfakta bir hassas tartı gerek.

Alarm eksik!

Sevgili İkizler, mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsun ama odaklanarak değil. Genelde telefon ile konuşuyorsun. Yemekleri yaktığın oluyor tam da bu yüzden. Mutfağında sana bir hatırlatıcı alarm gerek.

Baharatlar eksik!

Sevgili Yengeç, yemek konusunda biraz tutucusun. Farklı tatlara pek yer bırakmıyorsun. Baharatlar da mutfağında pek yer almıyor. Biraz daha baharatlara yer açabilirsin.

Bıçak eksik!

Sevgili Aslan, şatafata her yerde olduğu gibi mutfakta da bayılıyorsun. Muhteşem sofralar kurmak tam sana göre. Ancak bu kadar gösterişin arasında en ihtiyacın olan şeyleri unutuyorsun. Keskin ve sağlam bir bıçağa ihtiyacın var. Ellerini zorlamamalısın.

Eğlence eksik!

Sevgili Başak, hayatının her alanında olduğu gibi mutfakta da çok titiz ve tertiplisin. Senin için hiç bir şey eksik olmamalı. Ancak bu kadar detaycı olduğun için mutfağın eğlencesini kaçırıyorsun. Biraz daha salmalısın. Mutfağa girmek bir terapidir unutma!

Airfryer eksik!

Airfryer eksik!

Sevgili Terazi, mutfakta pek vakit geçirmeyi sevmiyorsun. Pratik ve lezzetli yemekler tam senin kalemin. Mutfağında Philips Airfryer XXL eksik. Hızlı ve güvenli bir şekilde lezzetli yemekler hazırlayabilirsin.

Dondurucu eksik!

Dondurucu eksik!

Sevgili Akrep, et yemeklerine bayılıyorsun. Her türlüsünü yapmak senin işin! Ancak artık buzdolabının dondurucu kısmı sana yetmez olmuş. Daha fazla et koyabilmek için ekstra bir dondurucuya ihtiyacın var.

Saklama kapları eksik!

Saklama kapları eksik!

Sevgili Yay, özgürlüğüne çok düşkün olduğundan saatlerini mutfakta geçirmek istemiyorsun. Yemeğini bir kerede yapıp saklamak istiyorsun. Tam da bu sebeple sana çeşit çeşit fonksiyonel saklama kapları gerekiyor.

Kahve makinesi eksik!

Sevgili Oğlak, sen çok geleneksel birisin. Mutfağı seversin ama en çok içinde muhabbet etmeyi seversin. Kahvenin tatlandırdığı mutfak sohbeti hayallerinin bir parçası. Güzel bir kahve yapabilmek ve keyfini sürebilmek için sana iyi bir kahve makinesi gerek.

Blender eksik!

Sevgili Kova, mutfakta yapmayı en çok sevdiğin şey sos! Bu yüzden sana iyi bir blender şart. Çeşit çeşit soslara kimse hayır diyemeyecek!

Yemek kitabı eksik!

Yemek kitabı eksik!

Sevgili Balık, yeni tatlar denemek seni çok mutlu ediyor. Bu yüzden dünya mutfağından farklı lezzetlerin bulunduğu bir yemek tarifi kitabı alman gerekiyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
16
15
13
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
canımmeneksebacım

Hah bacum alarm eksik bir an önce alalım :D nerde lazım olacağı belli olmaz.

Gizem Yenikler

Kahve makinesi eksik!