Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Gardırop Hazırla, Hangi Victoria's Secret Modeliyle Kanka Olacağını Söyleyelim!

etiket Bize Bir Gardırop Hazırla, Hangi Victoria's Secret Modeliyle Kanka Olacağını Söyleyelim!

Lousia
20.06.2018 - 15:49

Senden bir gardırop oluşturmanı istiyoruz. Kadınlar kendileri için erkekler de hoşlandıkları kadın için hazırlasın ;) Bunun sonucuna göre hangi Victoria's Secret modeliyle kanka olacağını söyleyeceğiz. Bakalım en iyi arkadaşın kim?

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaç yaşındasın?

2. Havalar iyice ısındı değil mi? Bu yüzden kendine bir üst seç bakalım.

3. Peki altına en giyersin onu da söyle.

4. Soğuk yaz akşamlarını düşünerek üstüne bir şey de al.

5. Bir de zevkine göre bir çanta seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki ayakkabılardan birini seçmeni istiyoruz senden.

7. Kendine bir iç çamaşırı da seç bakalım.

8. Bir mayo/bikini seçer misin?

9. Ve son olarak seçtiğin bu ürünler senin için yeterli oldu mu?

Adriana Lima!

Adriana Lima!

Bize hazırladığın gardıroba göre senin kankan Adriana Lima olmalı! Sen tıpkı onun gibi harika bir enerjiye sahipsin. İnsanlarla gerçekten çok iyi anlaşıyorsun ve herkes seni çok seviyor. Bir yandan da her zaman kendine yakışanı giyer, çok da abartılı olmazsın. İnsanların ilişki yaşamak istediği türden birisin aynı zamanda. Mükemmel birisin desek inan hiç abartmış olmayız. :) Seni çok sevdik gerçekten. Pozitif enerjin buraya kadar geliyor. 

Tıpkı Adriana Lima gibisin! Görenlerin hayran kaldığı türden birisin. Birlikte harika bir ikili olacağınıza eminiz. :) Belki bir gün dost olur da düşman çatlatırsınız kim bilir?

Laetitia Casta

Laetitia Casta

Bize hazırladığın gardıroba göre senin kankan Laetitia Casta olmalı! Sen çok tarz birisin. Tüm gözler senin üstünde. Ne giyersen kendine yakıştırıyorsun. Harika bir ışığın var ve göz dolduruyorsun. Senin için harika biri desek az kalır. Çünkü sen kelimelere sığmayacak güzellikte birisin. Tıpkı Laetitia Casta gibi! O da senin gibi oldukça tarz ve podyumlara da imzasını atmış bir insan. Hayranı da çok, kıskananı da. 

Senin için de durum böyle değil mi zaten? Belli olmaz bu işler, belki bir yerde karşılaşır da çok iyi iki dost olursunuz. :)

Doutzen Kroes!

Doutzen Kroes!

Bize hazırladığın gardıroba göre senin kankan Doutzen Kroes olmalı! Çok güzel biri olduğunu söylememiz gerek öncelikle. Oldukça da ince fikirli birisin ve insanların düşüncelerine önem veriyorsun. Aynı zamanda ne giyip giymeyeceğini çok iyi bilen birisin. Alışveriş yaptığın ürünler de markalar da genellikle bellidir ve çok da değişmez. Sen seçici bir insansın. Bu ikili ilişkilerinde de böyle, arkadaşlıklarında da. Tıpkı Doutzen Kroes gibi!

Hayat size ne getirir bilemeyiz, ancak belki ilerde çok iyi bir ikili olabilirsiniz. Nerede tanışacağım diyip enseyi karartma hemen. Belli olmaz böyle şeyler. :)

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Bize hazırladığın gardıroba göre senin kankan Alessandra Ambrosio olmalı! Öyle aman aman bir arkadaş çevren yok senin. Herkes sana uzaktan bakıp, gizli gizli hayranlık duyuyor. Ulaşılması zor ve kimseyi beğenmeyen biri olduğunu düşünüyorlar. Ancak bu durum pek de öyle değil. Senin harika bir kalbin var, ama bunu sadece seninle tanışanlar biliyor. Dedikodu yapanın da çok, hakkında yalan yanlış konuşanın da. Ama sana söyleyelim, sen doğru yoldasın. Bildiğin şeyleri yapmaktan hiç vazgeçme. 

Verdiğin yanıtlara göre kankan Alessandra Ambrosio olmalı. Birçok yönden birbirinize benziyorsunuz. Ama bazı anlarda senin ona ilham vereceğini söylemeden geçemeyiz. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
327
204
123
53
18
18
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selin Anlı

Laetitia Casta! Bize hazırladığın gardıroba göre senin kankan Laetitia Casta olmalı! Sen çok tarz birisin. Tüm gözler senin üstünde. Ne giyersen kendine yakı... Devamını Gör

Ender Deniz

Laetitia Casta

Yasemin Kurucay

leatitia casta çıktıı