Görüş Bildir
Haberler
Hazırlayacağın Makyaj Çantasına Göre Ne Kadar Tasarruflusun?

etiket Hazırlayacağın Makyaj Çantasına Göre Ne Kadar Tasarruflusun?

Lousia
12.06.2018 - 14:38

Senden bir makyaj çantası hazırlamanı istiyoruz. Bunun sonucuna göre ne kadar tasarruflu olduğunu söyleyeceğiz.

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cildini makyaja hazırlamakla başlayalım. Makyaj bazı alacak mısın kendine?

2. Bir ten ürünü seç bakalım.

3. Far bazı alacak mısın?

4. Far paletlerinden hoşuna gideni seç.

5. Peki, görselde uygulanan hangi rimeli satın almak istiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine ne çeşit bir ruj alacaksın?

7. Aydınlatıcı mı yoksa allık mı alıyorsun?

8. Bu ürünler senin için yeterli oldu mu?

9. Son olarak da, içine aldıklarını koyacağın bir makyaj çantası seç bakalım.

Sonuna kadar tasarruflusun!

Sonuna kadar tasarruflusun!

Hazırladığın makyaj çantasına göre sen, sonuna kadar tasarruflu birisin! Sen, gerçekten alışveriş yaparken hep fiyatlarına göre hareket edersin. Aynı zamanda fiyat ve kalite uyumu da senin için oldukça önemli tabii. Bir ürünün fiyatı uygun olmalı ama performansı da üst seviyede olmalı her zaman. Oluşturduğun makyaj çantasında da hep hesaplı ürünleri tercih ettin. Çünkü gerçek hayatında da aynısını yapıyorsun. Bu yüzden böyle olmasına hiç şaşırmadık. Aynı zamanda makyajdan da anladığını söyleyebiliriz. Arkadaşların her zaman nasıl bu kadar güzel makyaj yaptığını soruyor sana. Ama sırrı sende tabii. Bize de söyler misin? :)

Arada tatlı kaçamakların oluyor!

Arada tatlı kaçamakların oluyor!

Hazırladığın makyaj çantasına göre söyleyebiliriz ki, arada tatlı kaçamakların oluyor! Genellikle alışveriş tercihini uygun fiyatlı ürünlerden yana kullanırsın onu biliyoruz. Ancak bazen ufak kaçamaklar da yapıyorsun. Eee, o kadar da olur aslında ya. Her zaman uygun fiyatlı ürünleri de beğenmek zorunda değilsin. Önemli olan hesabını bilmen ve ona göre hareket etmen. Ürünlerin fiyatına bakmadan alan insanlardan olmadın ama hiç. Alacağın ürün pahalı olsa hele, uzun uzun düşünürsün. Acaba almam gerekiyor mu dersin. Zaten ince bir zevkin var senin. Öyle kafana göre alışveriş yapmazsın. O yüzden her markanın fiyatına göre en kaliteli ürünlerini almayı tercih ediyorsun. En doğrusu da bu. :)

Ne çok tasarruflu ne de çok savurgan!

Ne çok tasarruflu ne de çok savurgan!

Hazırladığın makyaj çantasına göre söyleyebiliriz ki, genellikle markalara göre alışveriş yapıyorsun! Alışveriş yaptığın ürünler de markalar da genellikle bellidir ve çok da değişmez. Sen seçici bir insansın. Tasarruflu olduğunu söyleyemeyiz sana. Tabii, uygun fiyatlı şeyler de aldığın oluyor. Ciddi bir marka takıntın yok. Ama genele baktığımızda söyleyebiliriz ki, sen ağırlıklı olarak kaliteli ve markalı ürünlere yönelirsin. Böylesi daha çok içine siniyor. Arkadaşların bir ürün almadan önce sana sorar. Çünkü neyin nasıl olduğunu en iyi sen bilirsin. Bu işin ustasısın helal olsun sana. Makyaj yap da ortalık yıkılsın! :)

Pek de tasarruflu değilsin!

Pek de tasarruflu değilsin!

Hazırladığın makyaj çantasına göre söyleyebiliriz ki, ucuz ürünlerin yanına bile yaklaşmıyorsun! Sana göre ucuz ürün kalitesizlik demek. Pek güvenmiyorsun uygun fiyatlı ürünlere. Kim bilir neler var içinde diyorsun. Bu yüzden alışveriş tercihini de hep pahalı markalardan yana kullanıyorsun. Yeniliğe pek açık bir insan değilsin. Modayı takip ediyorsun ancak ürünleri satın aldığın yerler hep aynı. Kafanda bir sistem oturtmuşsun ve ona göre hareket ediyorsun. Bir şeye verdiğin para ne kadar büyük olursa olsun asla üzülmüyorsun. Çünkü biliyorsun ki, o ürün verdiğin parayı fazlasıyla hak ediyordur. Bir yandan da bakımına düşkünsün. Sadece makyaj değil, bakım ürünleri konusunda da tercihlerin kaliteden yana. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
183
145
35
17
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Sonuna kadar tasarruflusun!

Pınar Bor

Hazırladığın makyaj çantasına göre sen, sonuna kadar tasarruflu birisin! Sen, gerçekten alışveriş yaparken hep fiyatlarına göre hareket edersin. Aynı zamanda... Devamını Gör

max caulfield

Arada tatlı kaçamakların oluyor!