Görüş Bildir
Haberler
Bize Akşam Yemeği Hazırla, Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Akşam Yemeği Hazırla, Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

A. Ece
06.03.2020 - 21:00 Son Güncelleme: 19.05.2022 - 16:37

Akşama yemekte sendeyiz. Bakalım bize nasıl bir kişilik yansıtacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Masana hangi desenli örtüyü sereceksin?

2. Tabak seçimin nasıl peki?

3. Davetlilerin olan bizler, yerlerimiz nasıl bileceğiz?

4. Başlangıç tabağın hangisi?

5. Bu yemeklerin yanına nasıl bir içecek ikram edeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ana yemek tabağını seçer misin şimdi de?

7. Salatanı seçer misin?

8. Peki bu ziyafetin üzerine hangi tatlı gider?

9. Hani meyve tabağı?

10. Yemeği bitirdik. Şimdi sırada ne var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gösterişten çok hoşlanan, ilgiyi seven bir insansın!

Sen ilginin odağı olmaya, yaptığın her hareketle adından günlerce konuşturmaya bayılıyorsun. Görebileceğin tüm ilgiyi üzerine toplamak için de bolca çaba sarf ediyorsun. Ama bunu o kadar iyi bir şekilde yapıyorsun ki, insanlar bu çabanın farkına bile varmıyor, bunu doğal halin sanıyor! Gerçekten hepimizin ulaşmayı istediği 'mükemmellik' seviyesine ulaşmış gibisin. Sırrını bizimle de paylaşır mısın?

Her işini kuralına göre yapan bir mükemmelliyetçisin!

Hayat senin için belli kurallara sahip ve o kuralların dışına çıkmaktan çok hoşlanmıyorsun. Yüzyılların insanlar üzerindeki etkisiyle oluşmuş çeşitli yaşam stillerinin ve kurallarının bir nedeni olduğunu düşünüyor, bunları inkar etmenin hata olacağına inanıyorsun. Bu yüzden kurduğun sofradan kişisel hayatındaki kararlarına kadar çoğu hareketin belli bir kolektif hafızanın ürünü diyebiliriz. Bu durum dışarıdan hayatını kolaylaştırıyor gibi görünse de, aslında kurallarını anlayan ve saygı duyan çevreler bulmakta zorlandığın için, hayatını çok da kolaylaştırdığını söyleyemeyeceğiz.

Olayların kurallarına takılmayan, duygularına güvenen birisin!

Senin için hayat oldukça deneysel! Hata yapıyorsun, doğru bir şey yapıyorsun, ders alıyorsun, ders veriyorsun... Bu oldukça hoşuna gidiyor. İçgüdülerinle yaşamak sana gerçekten yaşamakmış gibi geliyor ve duygularına güvenerek hareket ettiğin için çok da pişmanlıklara yer vermiyorsun. Bu yüzden özel günler, yemekler de senin için hayatın tadını çıkarabileceğin samimi ortamlar haline geliyor ve ona göre davranıyorsun. Ne diyelim, bu neşen ve hayata bağlılığın daimi olsun!

Özüne sadıksın, sonradan öğrendiğin şeylerin seni değiştirmesine izin vermiyorsun!

Hayat tecrübelerinin sana kattığı şeylerden kopmaktan çok hoşlanmıyor ve büyümene yarar sağlayan şeylerin hayatından çıkmasından hoşlanmıyorsun. Bu yüzden gelenek, aile bağları, toplumsal öğretiler gibi şeyler hayatında oldukça büyük yer kaplıyor ve düşüncelerine dayanak, sana da bir tutunacak dal veriyor. Bu yüzden yeniliklerden çok hoşlanmıyor ve durumlar beklenildiği gibi gitmediğinde rahatsız olduğunu, konforunun bozulduğunu hissediyorsun... Sana ufak bir öneri: biraz açık görüşlü ol ki, çok üzülmeyesin.

Canının istediğinden başkasını yapmayan birisin!

Canının istediğinden başkasını yapmayan birisin!

Sen, keyfi ve kahyası! Senin hayatın üzerinde söz söyleyebilecek başka kimse yok bu hayatta. Hayatında kuralları sen koyuyor, yalnızca sen ne yapacağına karar veriyorsun. Kimseye eyvallahın yok! Açıkçası biraz da keyfine düşkünsün ve bu durum hayatı seni mutlu edecek ve eğlendirecek şeyler için yaşamana neden oluyor. Yaşamı kale almıyor, zevklerine ve eğlencene odaklanıyorsun. Ciddi ortamlar seni sıkıyor, boğuyor. Kötü olaylardan arkana bakmadan kaçıyorsun. Bu yaşına kadar sıkıntısız geldiysen ne ala fakat bir noktada bu umursamazlığı bırakman gerekebilir...

Başkalarını kendinden çok düşünüyorsun!

Sen başkalarını kendinin önüne koymaya çok alışmışsın. Önceliğin her zaman başkalarını memnun etmek ve korumak olmuş. Bu durum kalbinin ne kadar naif olduğunun bir göstergesi aslında ve kabul edelim ki, dünyada senin kadar naif çok az insan var... Başkalarına yardımcı olduğunu bilmek ve kendini diğerleri kadar önemsememek sana garip bir huzur ve mutluluk sağlıyor. Aslında tek istediğin de bu. Fakat sen de biliyorsun ki, bu sana içsel mutluluk dışında çok da sevinç getirmiyor, çünkü insanlar bu erdemli davranışının aslında ne kadar önemli olduğunu fark etmiyorlar... Yerine göre davranmanın zamanıdır arkadaşım.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
599
241
201
100
44
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?