Görüş Bildir
Haberler
Bitcoin ve Belirli Altcoinlerde Son Durum Ne? İşte Analistlerin Kripto Para Konusundaki Güncel Tahminleri

etiket Bitcoin ve Belirli Altcoinlerde Son Durum Ne? İşte Analistlerin Kripto Para Konusundaki Güncel Tahminleri

Kripto paralarda hareketlilik devam etmekte iken, analistler BTC ve belirli altcoinlerdeki güncel tahminlerini paylaştı. Bu içeriğimizde kripto paraların son durumları ve kıdemli analistlerin güncel tahminleri bulunuyor. 

Keyifli okumalar!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC), destek seviyelerine yakın bazı satın alma işlemleri göstermeye devam etti. Ayrıca son zamanlarda 40 bin ila 44 bin arasındaki salınımını sürdürdü. Teknik verilere göre ise keskin bir hareket gelebilir. Orta seviyeye yakın göreceli güç endeksi (RSI) piyasanın şimdilik dengede olduğunu göstermekte. Yani ayılar ve boğalar arasındaki dengenin hangi yöne doğru kırılacağı meçhul. 

Analistlere göre BTC fiyatı iyice sıkışan bir bölgede ve her an keskin bir hareket gelebilir. Genel kanıya bakıldığında Bitcoin azalan trend çizgisinin üzerine doğru çıkarsa güçlü bir yükseliş gelebilir. Sadece yatırımcının bu süreçte sabırlı olması gerekiyor. Öte yandan, Milo'nun Mortgage kredisi vermesiyle beraber Bitcoin sahipleri dolar ve mevduat olmadan gayrimenkul satın alabilecek. Analistlere göre bu çok önemli bir gelişme.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), düzeltme hareketi yapabilir. Ancak düzeltme hareketi yapmadan önce 3.500 dolara doğru bir ETH rallisi gelebilir. Analistlere göre Ethereum fiyatı bu yıl yaşanacak boğa koşusuyla beraber, 5.000 seviyelerini aşabilir. Uzmanlar, ETH fiyatının 3.300 dolar seviyesinin üzerine çıkması durumunda bir süre yeşile boyanacağını öngörüyor. 

Ethereum fiyatı pazar günü neredeyse 3.400 dolar seviyesine çıkmıştı. Kripto paranın bazen düşüşler yaşamasına rağmen, 2021 yılına nispeten hâlâ güçlü konumda olduğu görülüyor. Uzmanlar ise uzun vadeli yatırım yapmışsanız, iniş ve çıkışları görmezden gelmenizi öneriyor.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) fiyatında dalgalanmalar görülüyor. Ancak usta analistler bunu Polkadot'un yükseliş modeli içerisinde işlem görmesine bağlamakta. Ufukta ise güçlü bir kırılma gelebilir. DOT'un kısa vadeli düşüş trendini sonlandırdığını öngören analistler, kamanın diyagonal direncini kırması durumunda %78'lik bir yükselişi ateşleyeceğini söylüyor.

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC), yükseliş trendine hazırlanıyor. MATIC token son 24 saatte %2,57 düşüş yaşadı. Analistlere göre, Polygon (MATIC) önemli yükseltme ve geliştirmelerden geçeceği için çılgın bir hafta yaşanabilir. Polygon ekibi, tıpkı Ethereum gibi MATIC'in de muhtemelen deflasyonist hale geleceğini açıkladı. Ekibe göre her yıl arzın yaklaşık 0,27'sinin yakılması bekleniyor. Uzmanlar, MATIC'te yakılan miktarın benimsenme oranını yükselteceğine inanıyor. Bunun yanında günlük kullanıcı sayısı açısından MATIC büyük ilerleme kaydetti. MATIC'in bu durumdan olumlu etkileneceği düşünülüyor.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE)

Popüler meme coin DOGE'in fiyatı, 18 Ocak'ta her iki hareketli ortalamanın altına düştü. 20 günlük EMA (0,16 dolar) ise, arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösterdi. Ancak analistlere göre, DOGE fiyatında 0,13 doların altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin yeniden başladığını gösterir. Ayrıca Tesla CEO'su Elon Musk'ın attığı bir tweet sonrası hafif bir yükseliş gördü. Musk'ın tweetinde attığı meme, Christopher Nolan'ın bilim kurgu filmi Interstellar'da tasvir edilen zaman genişlemesini ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Solana (SOL)

Solana (SOL)

Solana (SOL), popüler analistlere göre yükseliş trendine hazır durumda. Ethereum'un en büyük rakibi olan Solana, 2021 yılı boyunca devasa büyümesini kaydetti. Öte yandan, Solana blockchaini üzerinde gerçekleşen NFT satışları 2022 Ocak ayı itibariyle 1 milyon doları aştı.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA)

Cardano (ADA), eylül ayı içerisinde ağı üzerindeki akıllı kontratları desteklemeye başladı. Bu sayede fiyatı 1 dolar seviyelerinden 3 dolar seviyelerine çıktı. Daha sonra BTC'nin düşüşü ile beraber Cardano fiyatında geri çekilmeler yaşandı. Ancak geçen haftaya kıyasla fiyatında %30'luk bir yükseliş gerçekleşti. Analistlere göre ADA fiyatı, 2,3 dolar seviyelerine çıkabilir. Yani ADA fiyatında pozitif yansımalar görülebilir.

Ripple (XRP)

Ripple (XRP)

Ripple (XRP) fiyatı son birkaç gündür 0.78 dolar ile 0.75 dolar desteği arasında sıkışıp kaldı. Analistler fiyatının 0.75 doların altında kalmasıyla beraber ayıların avantajlarını arttıracağını düşünüyor. Bu da XRP fiyatını 0.69 dolara indirir. Ancak tam tersi durum olup fiyat mevcut seviyeden yükselirse, düşüşlerde boğaların biriktiği gözlemlenir.

Terra (LUNA)

Terra (LUNA)

Terra (LUNA), 18 Ocak tarihinde 50 günlük SMA'nın (76 dolar) altına düşmüştü. Fakat boğalar düşüşü satın aldı. Böylece fiyatı 20 günlük EMA'nın (80 dolar) üzerine çıktı. Eğer boğalar fiyatını 20 günlük EMA'nın üzerinde tutmaya devam ederse LUNA düşüş trendi çizgisine yükselebilir. Bu sayede satış baskısı da düşebilir. Ancak fiyatı 73 doların altına düşerse bu durum yaşanmayabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın