Görüş Bildir
Haberler
Biri Bu Akımı Durdursun: 'Makul Kaderime Yok Teselli' Çılgınlığı Ünlülerin 'Edit Yarışı'na Döndü!

Biri Bu Akımı Durdursun: 'Makul Kaderime Yok Teselli' Çılgınlığı Ünlülerin 'Edit Yarışı'na Döndü!

Son dönemde bir şarkının tutup tutmayacağını anlamak için bakmamız gereken ilk platform TikTok hemen ardından da X... Eğer bir şarkının konuyla bağımlı/konudan bağımsız birçok edit'ine denk gelmişseniz bilin ki o şarkı tutmuştur. Son günlerin en çok tutan şarkılarından biri de hiç kuşkusuz 'Kehribar'. Kimilerine 'Bu şarkıdan kurtulalım' dedirten, kimilerine ise 'Ah' çektiren şarkıya yapılan edit'ler muazzam bir yarış içinde!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ebru Yaşar ve Burak Bulut ikilisinin 'Kehribar'ı her ne kadar 2023'ün Eylül ayında çıksa da Youtube'da hâlâ trendlerde üst sıralarda. Tabii şarkının 'kop kop'lu edit'leri ise çoktan ortalığı kasıp kavurmuş durumda!

Birçok kişiye "Makus kaderim olmasın o?" dedirten 'Makul kaderime yok teselli' kısmı X platformunu ele geçirmiş durumda. Kısa zamanda büyük bir akıma dönüşen bu kısıma herkes en sevdiği oyuncuya bir edit döşüyor. İşte Barış Arduç'lu versiyon:

Alperen Duymaz'cılar...

Serenay Sarıkaya'cılar...

Çağatay Ulusoy'cular...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Metin Akdülger'ciler...

Aslı Enver'ciler...

Pınar Deniz'ciler...

Tabii sadece oyuncularla sınırlı değil bu akım. 'Türk Duvarı' lakaplı milli gururumuz Zehra Güneş'in hayranları da yüksek enerjili akıma kapılanlardan.

Deniz Can Aktaş'çılar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ve elbette, akımların vazgeçilmezi Hande Erçel'ciler de boş durmamış... Edit'lerin ve beğenilerin havada uçuştuğu bu akımda en çok beğeniyi hangi yıldızın toplayacağı merak konusu...

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ezgi

Tüm editler güzel olmuş, eğlenceli

Elif Tkdmr

pınar denizciler>>>>>>