Görüş Bildir
Haberler
Bireysel Sağlık Sigortasının Ne Kadar Önemli Olduğunu Anladığımız 10 An

Bireysel Sağlık Sigortasının Ne Kadar Önemli Olduğunu Anladığımız 10 An

Ma Belle
07.08.2023 - 14:30

Bireysel sağlık sigortası, beklenmedik bir kaza veya sağlık sorunu sonucunda oluşacak sağlık giderlerini karşılamaya yarar. Bunun yanı sıra, sağlığımız için ihtiyaç duyduğumuz tedavi işlemlerini maddi kaygı gütmeden karşılayan bir sigortadır. Listemizde bireysel sağlık sigortasının ne kadar önemli olduğunu anladığımız anları listeledik. Keyifli ve sağlıklı okumalar! ❤️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beklenmedik sağlık sorunları ortaya çıktığında.

Hastalıkların ne zaman geleceğini kestiremeyiz. Çok güzel geçen bir günün ardından bir bakmışız ki hastalanmışız ve elimizi kolumuzu kaldıracak halimiz olmaz. Bir de bu hastalığın üstüne hastane masrafları çıkar... İşte bu noktada bireysel sağlık sigortası, beklenmedik sağlık sorunlarıyla karşılaşıldığında bize maddi açıdan bir güvence sağlar.

2. Tıbbi maliyetleri kafaya taktığımızda.

Hastalık durumunda hastaneye gittiğimizde birçok masraf ile karşı karşıya kalabiliriz. Hasta halimizle bir de maddi giderleri düşünmek bize eziyet gibi gelebilir... Ancak bireysel sağlık sigortası yaptırdığında bu giderleri düşünmene pek gerek kalmaz çünkü maliyetleri düşürdüğü için gönül rahatlığı ile hastaneye gidip tedavi olabilirsin.

3. Aniden ortaya çıkan acil durumlarda.

Dediğimiz gibi, hastalıkların ve kazaların ne zaman geleceği hiç belli olmaz. Bireysel sağlık sigortası, ani hastalık veya kaza durumlarında sağlık hizmetlerine hızlıca erişmemizi sağlar.

4. Sağlık konusunda stresli ve endişeli hissettiğimizde.

'Hastalanırsam hastaneye nasıl gideceğim?', 'Ya başıma bir şey gelirse ve maddi durumum yetersiz olursa?' gibi soruları sormamak için bireysel sağlık sigortası her zaman arkamızda durur ve bizi güvende hissettirir.

5. Gelecek hakkında kaygılandığımızda.

Geleceğimizi her açıdan düşünmek zorundayız. Sağlam adımlar atarak geleceğimizi garantiye almak isteriz her zaman. İşte bu noktada bireysel sağlık sigortası geleceğimizi garantiye almanın en kolay ve en gerekli yollarından biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşı olmamız gerektiğinde.

Hastalıklar karşısında en etkili yöntem aşı olmak. Bireysel sağlık sigortamız olduğunda belirli aşıları ücretsiz veya maliyeti düşürülerek yaptırabiliriz.

7. Acil durumlarda bizi tedavi edebilecek doktor bulamadığımızda.

Bazen hastanelerden randevu alabilmek işkence olabiliyor. Hele ki sigortasız olduğumuzda... Bireysel sağlık sigortamız varsa hastanelerden rahatlıkla randevu alabilir ve tedavi olabiliriz.

8. Yatarak veya ayakta tedavi olurken teminat hakkında endişelendiğimizde.

Hastalandığımızda çeşitli masrafları ve sağlık haklarımızı düşünmek istemeyiz, hemen iyileşip ayaklanmak isteriz. Bireysel sağlık sigortamız olduğunda yatarak ve ayakta tedavi teminatı ile birçok sağlık hizmetinden 1 yıl boyunca faydalanabiliriz.

9. Trafik kazalarının ardından vücudumuz zedelendiğinde.

İstenmedik kazalar geçirdikten sonra bir de hastane işlemleri ile uğraşmayı kim ister ki? Bireysel sağlık sigortası bu hastane işlemleri ile bizim yerimize ilgilenir.

10. Kolumuzu kaldıracak halimiz yokken hastaneye gitmek zorunda kaldığımızda.

Bireysel sağlık sigortası evde tedavi olabilme avantajını bizlere sağlar. Hasta halimizle hastaneye gitmeye çalışmak büyük bir eziyet. Böyle olduğunda evde yatıp iyileşmeyi beklemek, iyileşme sürecimizi yavaşlatır. Evde tedavi olabilme fırsatını bize sunan bireysel sağlık sigortasını mutlaka yaptırmalıyız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın