Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanların Podyum Yıldızları Eski Türk Mankenlerin Şimdiki Halleri!

Bir Zamanların Podyum Yıldızları Eski Türk Mankenlerin Şimdiki Halleri!

Bir zamanlar podyumu sallayan mankenlerin kimisine yıllar bonkör davranmışken, kimisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Eski mankenlerin yıllar içindeki değişimleri içerimizde!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merve İldeniz

1. Merve İldeniz

80'li yılların en güzel mankenlerinden biri olan Merve İldeniz farklı suratı, bakışları, fiziği ile belkide bu yıllarda bile konuşulmayı hak eden isimlerden biri.  Podyumların gözdesi Merve İldeniz'e yıllar hiç kötü davranmamış diyerek hepimize gelecekte de böyle bir güzellik diliyoruz...

2. Demet Akalın

2. Demet Akalın

Eski manken şimdinin giderli şarkılarının kraliçesi belki birazda yazım hatalarının kraliçesi diyebileceğimiz Demet Akalın'da bir zamanlar podyumda yer almıştı. Yer almakla kalmayıp en dikkat çeken mankenlerden biri olan Demet Akalın daha sonra ise şarkıcılığa yöneldi.

3. Ebru Şallı

3. Ebru Şallı

Daha çok pilates ile hayatımıza giren Ebru Şallı'da eski mankenlerden... Yaş aldıkça daha genç gözükmesinin sırrı nedir acaba?

4. Demet Şener

4. Demet Şener

1995 yılında Miss Turkey yarışmasında 1. olan Demet Şener de mankenlik kariyerine bu şekilde adım atmıştı. Daha sonra oyunculuğa da yönelen Şener'i en çok podyumlarda hatırlıyoruz. Yıllar geçtikçe gençleşen isimlerden biri de Demet Şener...

5. Pınar Altuğ

5. Pınar Altuğ

Henüz 18 yaşında 'Bayan Vizon Show' güzellik yarışmasında kraliçe seçilmesi ile mankenlik kariyerine adım atmış oldu. Duru güzelliği nedeniyle bir zamanlar podyumda kendini gösterdikten sonra televizyon dizilerinde ye aldı. Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve Çocuklar Duymasın dizileri ile kendisini izlerken de hayranlık duymuştuk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çağla Şikel

6. Çağla Şikel

Çağla Şikel'de eski mankenlerimizden biri. Podyumda, setlerde, gündüz kuşağında kendini göstermeyi ihmal etmeyen Çağla Şikel her konuda oldukça başarılı. Samimi tavırları ve ne geçmişte ne de şimdi güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Çağla Şikel'i hepimiz oldukça yakından takip ediyoruz.

7. Funda Barın

7. Funda Barın

1992'de katıldığı bir yarışmada Miss Turizm güzeli seçilen Funda Barın da gözde mankenlerden biriydi. Güzelliğinde hiçbir şey kaybetmeyen Funda Barın bir süre yurt dışına gidip döndükten sonra evlenip ekranlar uzak bir hayat sürmeye başladı.

8. Deniz Pulaş

8. Deniz Pulaş

1991 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanan Deniz Pulaş yine aranan mankenlerden biriydi. Yıllar içindeki değişimine hepimizin şahit olduğumuz Deniz Pulaş zaman zaman program sunuculuğu ve dizi oyunculuğu da yapmıştı.

9. Doğa Bekleriz

9. Doğa Bekleriz

2000'li yılların başında podyumu sallayan Doğa Bekleriz de tanıdık yüzlerden biri. 2007 yılında ise evliliğinden sonra mankenliği bıraktı.

10. Selin Toktay

10. Selin Toktay

1996 yılında Elit Model Look yarışmasında ikinci olan Selin Toktay 90'lı yılların en çok aranan mankeniydi. Lolita lakaplı manken evliliğinden sonra mankenliğe de son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cansu Dere

11. Cansu Dere

20 yaşındayken Miss Turkey yarışmasında 3. olan Cansu Dere mankenlik kariyerine bu şekilde giriş yaptı. Yurt dışında da bizi temsil eden Cansu Dere 2002-2003 yıllarında Paris'te dünyaca ünlü modacılarla çalıştı. Daha sonra program sunuculuğu da yapan Cansu Dere'nin son durağı ise oyunculuk oldu. Şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine can verse de onu en çok Ezel dizisinde Eyşan karakteri ile hatırlıyoruz.

12. Esin Moralıoğlu

12. Esin Moralıoğlu

1990'lı yıllarda mankenler kraliçesi seçilen Esin Moralıoğlu'nun mankenlik yıllarında ki güzelliği ile herkesi büyülediğini söyleyebiliriz.

13. Begüm Özbek

13. Begüm Özbek

1990'lı yılların popüler mankenlerinden biri Begüm Özbek, kariyerini bir yerden sonra noktalayıp, ABD'ye yerleşen mankenlerden... Yıllar fiziğinden hiçbir götürmemiş. 90'lı yılları güzelliği, fiziği ile sallayan manken şimdilerde ise Türkiye'ye dönmüş, yoga eğitmenliği yapıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
5
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın