Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Yeterince Güzel Olmadıkları İçin Geri Çevrilen Ünlü İsimler

Bir Zamanlar Yeterince Güzel Olmadıkları İçin Geri Çevrilen Ünlü İsimler

Melissa
11.12.2019 - 12:00

Güzellik standartları konu olduğunda hepimiz Hollywood'un ne kadar katı olduğunu biliyoruz, ama çok sevdiğimiz bu ünlülerin aldığı tepkiler hepimizi şaşırtacak! Viralthread'den derlediğimiz isimlerin hikayelerini özellikle de özgüven problemi yaşayan herkesin okumasını tavsiye ediyoruz.

Kaynak: http://www.viralthread.com/30-jaw-dro...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gwyneth Paltrow

1. Gwyneth Paltrow

Iron Man ve Shakespeare in Love gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncunun 1994 yılında henüz 20 yaşındayken yönetmen John Madden tarafından özellikle çağırıldığı Golden Gate filminin seçmelerinden, rol için yeterince çarpıcı bir güzelliğe sahip olmadığı söylenerek geri çevrildiği söyleniyor.

2. Reese Witherspoon

2. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon'u Bu Nasıl Sarışın film serisiyle tanıdık. Tatlı mı tatlı oyuncuyu, büyük ekrana uygun boyu ya da güzelliği olmadığını düşünerek geri çevirenler başarısının karşısında utanmış olmalı.

3. Lady Gaga

3. Lady Gaga

Lady Gaga ise zamanında kilolu olduğu için eleştirilmiş.

4. Chrissy Teigen

4. Chrissy Teigen

Genç modelin bir keresinde Forever 21 isimli markanın çekimlerinden modellik yapmak için fazla iri olduğu gerekçesiyle kovulması da güzellik algısının ne kadar katı kurallar çerçevesinde biçimlendiğini kanıtlar nitelikte.

5. Kesha

5. Kesha

Kendi menajerinin sanatçıya, eğer müzik kariyerinde başarılı olmak istiyorsa kesinlikle kilo vermesi gerektiğini söylemesinin ardından Kesha bir dönem bulimia hastalığı ile uğraşmak zorunda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kat Dennings

6. Kat Dennings

Two Broke Girls dizisi ve Thor filminden tanıdığımız Kat'in ise buralara gelmeden karşılaştığı eleştiriler arasında ten renginin çok açık olması ile dişlerini yaptırması ve kilo vermesi gerektiği gibi öneriler bulunuyor.

7. Britney Spears

Britney Spears'ın 2007 yılında Maxim dergisinin ‘Unsexiest Women Alive’ (Yaşayan en seksi olmayan kadınlar) listesine 5. sırada girmesinde ise aynı yıl yaşanan saç kazıma mevzusunun büyük payı olduğunu düşünüyoruz.

8. Sarah Jessica Parker

8. Sarah Jessica Parker

Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker ise Britney Spears ile aynı listeye 1. sırada girmiş.

9. Lea Michele

9. Lea Michele

Glee'den tanıdığımız Lea ise sürekli burun estetiği olması gerektiğini duyduğunu ve çekici olmadığının hissettirildiğini söylüyor.

10. Kate Upton

Model ve oyuncu Kate Upton ise vücudunun insanlar tarafından çok fazla eleştirildiğini ve kariyerinin başlarında çok kırıldığını söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jennifer Lawrence

11. Jennifer Lawrence

Jennifer'a da Açlık Oyunları filminde oynamak için fazla kıvrımlı hatlara sahip olduğu söylenmiş.

12. Adele

12. Adele

Adele ise sesiyle ön planda olması gerektiğini çoktan kanıtlamış olmasına rağmen hala kilosu yüzünden eleştiriliyor.

13. Christina Aguilera

13. Christina Aguilera

Sesiyle başarısını kanıtlamış ama görünüşü ile eleştirilen bir diğer sanatçı ise Christina Aguilera. Sonradan aldığı kilolar yüzünden kötü yorumlara maruz kalmış bir dönem.

14. Kate Winslet

14. Kate Winslet

Titanic'in güzel mi güzel Rose'u Kate Winslet ise Hollywood'da başarılı olabilmek için çok sıradan olduğu yönünde eleştirilmiş.

15. Pink

15. Pink

Pink yeterince güzel ve feminen olmadığı için kariyerinin başlarında başarılı olamayacağı söylenen sanatçılar arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Lorde

16. Lorde

Lorde hakkında ise 2014 yılında Grammy Ödülleri'ne ilk katıldığı sıralar, olduğundan büyük göründüğü için Benjamin Button'a benzediği yorumu yapılmıştı.

Bu kadınlar size ne etti?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
62
50
17
12
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deren k.

jennifer lawrence'ın açlık oyunlarında kıvrımlı olmaması gerekli zaten. sonuçta açlıkla geçen bir mıntıkada yaşayan birini oynayacaktı. mesela machinist film... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Al pacino, robert de niro, dustin hoffman... hatta bana kalırsa johnny depp de yakışıklı değil. Boylu poslu değiller. Belirgin kasları yok. Çekici de sayılma... Devamını Gör

Gökhan Demirkan

Lady Gaga, sarah jessica ve Kesha, bence yüz hatları olarak güzel değiller ki. Bana göre, bir başkasının çok hoşuna gidebilirler.