Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Gözümüzün Önündeyken Aniden Kaybolan Ünlülerin Son Hallerini Sizin İçin Bulduk!

etiket Bir Zamanlar Gözümüzün Önündeyken Aniden Kaybolan Ünlülerin Son Hallerini Sizin İçin Bulduk!

Arzu Semender
22.03.2021 - 14:19 Son Güncelleme: 22.03.2021 - 18:17

Ben kendimi yaşlı hissediyordum da onlar benden daha çok yaşlanmış!😲

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aytunç Bentürk

Aytunç Bentürk

Özellikle 'Birkaç İyi Adam' grubuyla tanıdığımız, zamanın yakışıklılarındandı Aytunç Bentürk. Kendisi şu an çoluk çocuğa karışmış bir aile babası. Kendi adını taşıyan dans okulunda eğitimci olmaya devam ediyor.

Barbaros Hayrettin

Barbaros Hayrettin

Dünyanın en kötü şarkılarından biri olan 'Ben Sizin Babanızım'la birçok kişinin kafasında başka bir boyut açtı. İmaj ve absürd mizahı doğru zamanda, doğru şekliyle kullandı ama sonra kayboldu. En son kendisini bir kargo reklamında gördük son haliyle. Umuyoruz ki iyidir şimdilerde.

Tayfun Duygulu

Tayfun Duygulu

Geçtiğimiz sene iç mimar Tuğçe Duygulu ile Giresun'da evlenen Tayfun, müzik çalışmalarına solist olarak değil ama müzisyen olarak devam ediyor.

Çelik

Çelik

Ateşte olduğundan beri birçok farklı halde gördük kendisini. Uzun zamandır bir enstrümanla birlikte çıplak poz vermeyen Çelik, Instagram'dan gördüğümüz kadarıyla müzik çalışmalarına devam ediyor. Ne günlerdi be o Hercai falan!

Şebnem Paker

Şebnem Paker

Eurovision denilince akla gelen unutulmaz performansın sahibi Şebnem Paker şimdilerde iki çocuğuyla birlikte mütevazi bir aile hayatı yaşıyor. Müziği hiç bırakmadı ama ailesiyle ilgilenmeyi daha ön planda tutuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabus Kerim

Kabus Kerim

Efsane Cartel grubunun unutulmaz üyesi Kabus Kerim'in yaptığı mixleri çoğu kişi dinliyor şimdilerde. Kariyerine DJ olarak devam eden Kerim'in canlı performanslarına inşallah bir gün denk gelirsiniz.

Ah Canım Ahmet

Ah Canım Ahmet

Adamın adı Ah Canım diye kaldı ama gerçek ismi Ahmet Akkaya. Onu görmediğimiz zamanlarda radyoculuk da yaptı ve son albümünü 2018 yılında çıkardı. Pek göz önünde olmasa da eski bir arkadaşımız gibi seviyoruz onu.

Gökhan Kırdar

Gökhan Kırdar

90'ların bam telimize dokunan şarkılarında hep onun imzası var. Her ne kadar yeni bir albümle göremesek de Kurtlar Vadisi gibi birçok önemli projenin müziklerini o yaptı. 2018 yılında ciddi bir rahatsızlık geçirdi ve ardından sağlığına kavuştu. Umuyoruz şu an iyidir.

Şahsenem

Şahsenem

Özbek şarkıcı Şahsenem'i 'O bu gece gelecek' şarkısıyla hatırlarsınız. 2007'de evlendikten sonra sahneleri bıraktı ama Özbekistan'da oyunculuk yaptı. Bir ara yemek kitabı da çıkardı. Şu an onu görmek pek mümkün değil.

Ali Güven

Ali Güven

Genç kızların utangaç prensi Ali Güven, bir dönem fırtına gibi esti geçti. Kendisini göremediğimiz süreçte besteleri ve düzenlemeleri müzik dünyasında varlığını devam ettiriyordu aslında. En son bir Best of albümü yaptı ama albüm pandemi talihsizliğini yaşadı. Bu arada kendisi aynı zamanda bri ressam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuğçe San

Tuğçe San

'Hah hah hah Tuğçe San geliyorrrr' nidasıyla tanıdığımız yılanlı kadın Tuğçe San, uzun zaman önce Amerika'ya yerleşti. Çocuklarıyla mutlu bir hayat süren Tuğçe San, arada memleketi İzmir'e gidip geliyor.

Berat Albayrak

Berat Albayrak

'Bakın burası çokomelli' hitiyle fırtınalar estiren Berat Albayrak'ın şu an nerede, ne yaptığını bilen yok. Gören, duyan olursa bizi de bilgilendirsin, meraklardayız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1139
232
57
54
23
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kedi Anası

Sürpriz sonlu içerik yapmışlar

Kutlu Kamalı

ahahahaha berat sürprizi gülümsetti mdvfhffejhgffgf

Kara

Yüzyılın trolü bu damat gerçekten :D Ne güzel alay ediyor aklımızla.