Görüş Bildir
Haberler
Bir Televizyon Programı Sunsan Partnerin Hangi Ünlü Olurdu?

Bir Televizyon Programı Sunsan Partnerin Hangi Ünlü Olurdu?

Reytingleri kasıp kavuran bir televizyon programı sunuyor olsan bu başarıyı hangi ünlü partnerinle yakalardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçer misin?

2. Ne sıklıkla televizyon izlersin?

3. Bulunmadığın bir ortamda arkadaşlarına seni tek kelimeyle anlatmalarını söylesek bu kelime ne olurdu?

4. Arkadaşların seni ne için arar?

5. Peki ünlü olsan seni sokaklarda görebilir miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ünlü olduğunu varsayalım. Genelde hangi haberlerle manşetleri süslerdin?

6. Ünlü olduğunu varsayalım. Genelde hangi haberlerle manşetleri süslerdin?

7. Bu iki sosyal mecradan hangisinde daha fazla vakit geçiriyorsun?

8. Son olarak bu tv programlarından hangisi kesinlikle yapılmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ezgi Mola!

Ezgi Mola!

Sen televizyon programı sunsan partnerin Ezgi Mola olurdu. Kaliteli mizahıyla ve sempatik tavırlarıyla gerçekten kendini sevdiren isimlerden kendisi. Girdiği her işin altından ustaca çıkmayı başaranlardan. O kadar çalışkan bir insan ki zaman geçtikçe daha da başarılı bir insa haline geliyor. İşte tüm bu özellikleriyle gerçekten sana çok benzetiyoruz. Sen de çalışkan, başarılı ve esprili bir kişiliğe sahipsin. Anlayacağın Ezgi Mola ile kafalarınız aynı çalışıyor. 😇

Öykü Serter!

Öykü Serter!

Sen televizyon programı sunsan partnerin Öykü Serter olurdu. Öykü Serter, gündelik hayatındaki duruşuyla da kendini belli eden ünlülerimizden. O kadar doğal o kadar samimi ki onu sevmeyenimiz yoktur diye düşünüyoruz. Tüm bunların yanında yaptığı işlerde de o kadar başarılı ki adından her seferinde söz ettiriyor. Aynı zamanda sevdiklerine değer veren bir insan olarak da kalplere girmeyi başarıyor. Sen de onun gibi işinin ehli bir insansın. Onun gibi sorumlu, sevdiklerine değer veren ve yaptığın işlerde başarlı olan bir insansın. Anlayacağın kafalarınız her bakımdan aynı çalışıyor.

Serenay Sarıkaya!

Serenay Sarıkaya!

Sen televizyon programı sunsan partnerin Serenay Sarıkaya olurdu. O kadar çalışkan o kadar sempatik o kadar sorumluluk sahibi bir insansın ki bu özelliklerinle gerçekten ona çok benziyorsun. Ne sorumluluk alırsan al en iyisini yapıp herkes tarafından dikkatleri üzerine çekiyorsun. Güzelliğinle ve tarzınla da herkes tarafından dikkat çekenlerdensin. Ama en çok da mantığınla dikkat çektiğini söylemeliyiz. Çünkü genelde duygularınla değil mantığınla hareket edersin. İş ille aşkı veya arkadaşlığı hiçbir şekilde karıştırmazsın. İşte tüm bu özelliklerin sayesinde Serenayla birlikte program sunabilirsin.

Cem Yılmaz!

Cem Yılmaz!

Sen televizyon programı sunsan partnerin Cem Yılmaz olurdu. İnce zekası, esprili karakteri, özgüvenli ve çok başarılı bir adam kendisi. Analitik düşünme yeteneğine sahip akıllı bir insan kendisi. Bunu zaten yaptığı işlerden, duruşundan ve birçok başarılarından anlayabiliyoruz. Sen de onun gibi bir kafaya sahipsin. Her zaman aklınla insanları baştan çıkarırsın. Eğer bir konu üzerinde tartışılıyorsa fikrinle insanları ikna etmeyi başarırsın. Zekisin ve bunu yaptığın her şeyde gösteriyorsun. Kendini kanılamana gerek bile yok. Zaten ince zekanla insanlara bunu gösterebiliyorsun. İşte bu özelliklerinle Cem Yılmazla mükemmel bir ikili olursunuz?

Engin Altan Düzyatan!

Engin Altan Düzyatan!

Sen televizyon programı sunsan partnerin Engin Altan Düzyatan olurdu. Nasıl mı? Onun herkes tarafından beğenilen mükemmel bir duruşu var. Kendi çizgisini belirlemiş ve o yolda ilerliyor. Özel hayatına kimsenin müdahale etmesine izin vermiyor. Sadece işiyle uğraşıyor ve her girdiği işin içinden başarıyla çıkıyor. Gerek yakışıklılığı gerek çalışkanlığı gerek özel hayatıyla kendine hayran bırakan isimlerden kendisi. Sen de tıpkı onun gibi kendine belirli çizgileri çizen ve kimsenin müdahale etmesine izin vermeyen bir karaktersin. İnsanları dış görünüşüne göre yargılamaz, karakterine göre seçersin. Hayatına aldığın kişilere değer verir, onun dışındaki insanlarla çok fazla samimi olmazsın. Herkese karşı belli bir duruşun var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
86
65
37
12
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Ezgi Mola

Pasif Kullanıcı

Ezgi Mola..........! hastayım kendisine :))

spiritorbs

Ezgi Mola <3 Sonra yeni bir aşk mı doğuyor diye manşet atmayın .