Görüş Bildir
Haberler
Bir 'Squid Game' Videosu da Türkiye İşçi Partisi'nden: 'Bu Oyun Bozulacak'

Bir 'Squid Game' Videosu da Türkiye İşçi Partisi'nden: 'Bu Oyun Bozulacak'

Saadet Partisi'nin bugün paylaştığı 'Squid Game' temalı eleştirel videosunun ardından Türkiye İşçi Partisi'nde de benzer bir video geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefte olduğu videoda, Erdoğan'ın yıllar önceki 'Bu hale Türkiye'yi kim getirdi? Bu hükümet getirmedi mi?' ifadelerine de yer verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi'nin 'Squid Game'li ekonomi eleştirisinin ardından Türkiye İşçi Partisi de son günlerin popüler dizisini kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi.

Diziden sahnelerin kullanıldığı videoda Erdoğan'ın 'Yaptığımız hizmetleri anlatmak istiyorum' sözleriyle birlikte Türkiye'den açlık ve yoksulluk manzaraları gösterildi. 

Erdoğan'ın iktidar olmadan önce hükümeti eleştirirken kullandığı şu ifadeler de videoda yer aldı:

'Bugün Anadolu'daki vatandaşım konteynerlardan çöp, rızık topluyor götürüyorsa, evinin kirasını ödeyemiyorsa, suyunun elektriğinin parasını ödeyemiyorsa... 'Yandım Allah' diyorsa benim halkım, vatandaşım, yüzde 25'i açlık sınırının altındaysa, yüzde 50'si yoksulluk sınırının altındaysa... Bu hale Türkiye'yi kim getirdi? Bu hükümet getirmedi mi?'

Videonun sonunda ise 'Bu oyun bozulacak' mesajı yer aldı.

İşte o video 👇

👇

Saadet Partisi'nin videosu için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
17
9
5
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazreti Deist

Aktroller kendinize dışarıdan baksanız komik durumdasınız.Hayaller Almanya Hayatlar Taliban 😂🤭

Putler

Saadet'inkinden güzel olmuş.

Zettairei

Güzel bir video olmuş gerçekten hep böyle eleştirseler birbirlerini, kedi köpek gibi kavga edeceklerine yaratıcılıklarını konuştursunlar. Video güzel ama ger... Devamını Gör