Görüş Bildir
Haberler
Bir Kart Seç, İlişkinin Şu Anki Gidişatını Yorumlayalım!

etiket Bir Kart Seç, İlişkinin Şu Anki Gidişatını Yorumlayalım!

Ma Belle
23.05.2023 - 22:02

Bazen ilişkimize dair aklımızda soru işaretleri olur ve bir cevap aramak isteriz. Biz de bu soru işaretlerinin cevabını alabileceğin kartlar hazırladık. İlişkinin gidişatını merak ediyorsan bir kart seç ve biz de hemen yorumlayalım! 🔮

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi iyice odaklanıp bir kart seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bekleme enerjisindesiniz gibi!

Seçtiğin karta göre partnerinle aranızda biraz durağan bir enerji var gibi. İletişim konusunda birkaç problem yaşasanız da, partnerinle halen bir sevgi bağınız söz konusu. Ancak bu bekleme enerjisi seni biraz sıkmış olmalı. Çünkü biraz sabırsızsın, kafandaki soru işaretleri yok olana dek yerinde duramıyorsun ve meraklı bir kişiliğin olduğu için her soruya cevap aramaya çalışıyorsun. Haliyle bu durum seni de partnerini de yormuşa benziyor. Bu bekleme enerjisinden sonra karar vermen gereken durumlar olmuş olabilir, biraz daha beklemen senin için daha iyi olacaktır. Her şey gönlünce olsun!

İlişkiniz günden güne daha da güçleniyor!

İlişkinin şu anki gidişatını yorumlamadan önce aman nazar değmesin diyelim! Seçtiğin karta göre ilişkinin gidişatı şu an çok güzel. Neredeyse çoğu şey tıkırında ve bundan ikiniz de çok memnunsunuz! Partnerinle aranızdaki ten uyumu da bu gidişatı destekler yönde. Geçmişte yaşanılan problemlerin getirdiği soru işaretleri de güncel durumda ortadan kalkmış gibi gözüküyor. Halen aklınızda soru işaretleri varsa bile bu soru işaretlerinin geçmişte kalacağını söyleyebiliriz. Güzel hisler sizinle olsun!

Belirsizliğin hakim olduğu bir gidişat var...

Belirsizliğin hakim olduğu bir gidişat var...

Seçtiğin karta göre ilişkinizde belirsizlik söz konusu. Kafanı karıştıran durumların yaşanması seni biraz endişelendirmişe benziyor. Dışarıdan biri partnerinle olan ilişkine baktığı zaman bir problem görmeyebilir fakat senin içinde bir huzursuzluk var. Bu huzursuzluk adına elinde pek somut bir şey yok diye düşünüyor olabilirsin. Ancak için rahat olsun, bu durum bir süre sonra kendiliğinden kaybolacak. Akışta kalmanı ve bazı şeylerin kontrolünün senin elinde olmadığını hatırlatmak isteriz.

Güzel haberler sizi bekliyor!

Seçtiğin karta göre sen ve partnerini güzel haberler bekliyor! Şu an bile gelecek olan haberleri beklemenin enerjisi içindesiniz. Aklınızdaki soru işaretleri son bulmuş, şüpheler ortadan kalkmış ve ferahlamışa benziyorsunuz. Belirsizlikler demişken, partnerinle olan iletişiminizde daha açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Beklentilerinizi birbirinize açık bir dille ifade ediyor ve birbirinizi anlamaya yönelik adımlar atıyorsunuz. Bu kayda değer durumun devam etmesini diliyoruz!

Dengeyi bulmaya yaklaştığınız bir dönem!

Seçtiğin karta göre ilişkinde belli belirsiz bazı problemlerin son bulduğu bir dönemdesin. İki tarafın da bazı noktalarda istekleri farklı olmuş olabilir ancak bu iki uçlu durum ortadan kalkacak gibi duruyor. Birbirinizin isteklerini anlamaya yönelik girişimleriniz söz konusu. Bu girişim ilişkinizi daha da güçlendirip sağlam adımlar atmanıza olanak tanıyacak. Partnerinle aranızdaki iletişimde söylemeye çekindiğin, korktuğun veya içine attığın birkaç konu olabilir. Bu konuları açık bir dille paylaşmak isteyeceksin ve en iyisinin açık bir şekilde konuşmak olduğunu göreceksin!

Yaralarınızı sarıp iyileşmeye başlıyorsunuz!

media.npr.org

Seçtiğin karta göre partnerinle aranızdaki problemleri çözmüş, yaralarınızı sarmaya ve birbirinizi anlamaya başlamışsınız. İletişim kaynaklı kontrolden çıkmış birkaç sorun oluşmuş ve onları tamamıyla çözmeye odaklanmışsınız. Yarının bugünden daha parlak olduğunu ikinizin de fark ettiği bir dönemdesiniz ve ilişkiniz günden güne daha da iyiye gidiyor. Umarız hep böyle mutlu kalırsınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
23
13
9
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

Sevgilim yok onun için yanlış kart cikti bende

Gizem Yenikler

Dengeyi bulmaya yaklaştığınız bir dönem!