Görüş Bildir
Haberler
Bir Kahve Seç, En İyi Özelliğini Ortaya Çıkaralım!

Bir Kahve Seç, En İyi Özelliğini Ortaya Çıkaralım!

Aburoski
11.04.2021 - 12:00

Oh ortalık mis gibi kahve koktu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi sevdiğin kahveyi seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sakin olman!

Senin en iyi özelliğin kuşkusuz sakin olman. Hayatımda gördüğüm en sakin insan olabilirsin. Karşında hangi problem olursa olsun sinirlerine hakim olmayı çok iyi beceriyorsun. Seni sinirlendirmek ya da sakinliğini az da kaybetmeni sağlamak çok zor. Kendini germeden yaşadığın zorlukların üstesinden kolayca geliyorsun çünkü bu hayatta yaşadığın sorunlar keyfinden ya da ruhsal durumundan daha değerli değil. Sorunlarını birinci sıraya asla koymuyorsun. Onlar senin için adeta birer çöp! 

Kendini aşırı derece değer veriyor ve çok seviyorsun. Çevrenden ziyade senin isteklerin hep planda olmuş. Hayatını kendi koyduğun kurallara göre yaşıyorsun. Çevrendeki insanların söyledikleri bir kulağından girip diğerinden çıkıyor. Hayat senin için böyle daha güzel! Keşke ben de böyle olabilseydim. Başkalarının şekilendirdiği hayatta yol olmak çok yorucu ve ağır... Sakinliğin ve keyfin senin için değerli...

Güvenilir olman!

Senin en iyi özelliğin çevrendeki insanların da bildiği gibi güvenilir olman! Kim olursa olsun senin yanında kendisini güvende hisseder. İnsanlar için yapamayacağın hiçbir şey yok. Bu konuda senin üstüne yok. İnsanların bir derdi olduğunda akıllarına gelen ilk isim sen oluyorsun. İnsanların sırlarına, sana anlattıklarına çok değer veriyorsun. Sana anlatılan şey seninle birlikte mezara kadar gider. Bu özelliğini çok seviyorsun. Sadece sen değil çevrendeki insanlar da bu özelliğine hayran! 

Sen adeta sırtımızı istediğimiz zaman yaslayabileceğimiz bir dostsun. Senin yanında olan insan nedense kendisini çok rahat hissediyor. İnsanlar senin düşüncelerine ve önerilerine ihtiyaç duyuyor. Onlar için yararlı kararlar alabiliyorsun.

Doğal olman!

Senin en iyi özelliğin kesinlikle doğal biri olman! Senin de bildiğin gibi son dönemlerde doğal, olduğu gibi yaşayan insan bulmak çok zor. Herkesin bir maskesi var. Ne yazık ki kimin samimi kimin yalancı olduğunu anlamak çok güç. Etrafın ne kadar yapmacık insanlarla sarılı olsa da sen doğal kalmayı başarmışsın. İçinden nasıl geliyorsa o şekilde davranıyorsun. Nerede olduğunun pek bir önemi yok. Söylemek istediklerini muhatap olacağın kişiye direkt olarak söylüyorsun. Belki bu bazen sıkıntılara yol açabiliyor fakat senin asla umurunda değil! 

Ben senin kötü bir özelliğinin olduğunu düşünmüyorum açıkcası. İnsanlara karşı hep dürüstsün. Kimsenin yüzüne gülüp arkasından konuşmazsın. Bu senin mideni bulandırıyor. Bu şekilde davranan insanları da çevrende asla bulundurmuyorsun. Herkesin hayatında olmalısın!

Hayat dolu olman!

Senin en iyi özelliğin hayat dolu olman! Herkesin hayat enerjisini kaybettiği şu dönemde hala hayat dolu olman insanları şaşırtıyor. Öncelikle bu hayatı ve kendini çok seviyorsun. Hayata bir kere geldiğin için bu hayattan maksimum şekilde zevk almaya çabalıyorsun. Bu hayatı istediğin gibi yaşamak istiyorsun. Yaşlandığında 'Keşke bunu yapsaydım.' gibi bir cümle kurup pişmanlık yaşamak istemiyorsun. Aklına ne esiyorsa uygun zamanda ve yerde onu hayata geçirmek senin şu zamanlarda tek isteğin olabilir. 

Hayat enerjisiyle yüklü olman çevrendeki insanları da aşırı derecede mutlu ediyor. Neden etmesin ki? Senin yanında yaşlanmaz insan! Sen insanların resmen gözlerini açıyorsun. Onlara da bu pozitif hayat dolu enerjini aşılıyorsun...

Yardımsever olman!

Senin en özelliğin bu kötülüklerle sarılı dünyada yardımsever biri olman! Maalesef senin gibi çok az insan var. İhtiyacı olan insanlara ve hayvanlara elinden geldiğince yardım etmeye çabalıyorsun. Bu, seni sen yapan özelliğin! İnsanlar sana hayranlıkla bakıyor. Sen adeta yeryüzündeki bir melek gibisin. Hayatında olduğun insanlar acayip şanslı çünkü hiç düşünmeden sırtlarını yaslayabilecekleri biri var. Keşke herkesin hayatında olabilsen... Seni sarıp sarmalamak lazım resmen. Bu dünyaya iyilik için gelmiş gibisin. 

Yardımseverliğinin yanında güçlü birisin de. Kimse hassas olduğunu düşünmesin. Sen her türlü kötülüğün ve problemin karşısında dimdik duruyorsun.

Güçlü olman!

Senin en iyi özelliğin tabii ki de güçlü olman! Bu hayatta güçlü olmadan istediğin gibi yaşayamayacağını düşünüyorsun. Hayatında hangi problem olursa olsun kolayca üstesinden geliyorsun. Seni yıkabilecek hiçbir yok! Bu nedenle bu zamana kadar hep bir şeyleri başarmış ve herkesin karşısında güçlü, dimdik durabilmişsin. Çevren de bu özelliğine resmen aşık. 

Her ne kadar dışarıdan soğuk, kalpsiz biri gibi görünsen de özünde sen hassas bir kalbe sahipsin. Güçlü olman senin duyarsız bir insan olduğun anlamına gelmiyor elbette. İnsanlara hassas tarafını göstermek pek umrunda değil. Zorunda da değilsin zaten. Sen böyle gayet iyisin. Aynen devam et.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
17
14
6
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Doğal olman!

nilflora

Latte - yardımsever olman.

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Filtre kahve/Güvenilir olman! Senin en iyi özelliğin çevrendeki insanların da bildiği gibi güvenilir olman! Kim olursa olsun senin yanında kendisini güvende... Devamını Gör