Görüş Bildir
Haberler
Bir İnsanın İlk Kez Gördüğü Birine Aşık Olduğunu Anladığı An Aklından Geçen 15 Düşünce

etiket Bir İnsanın İlk Kez Gördüğü Birine Aşık Olduğunu Anladığı An Aklından Geçen 15 Düşünce

Persephone
14.05.2016 - 11:39

Aşk anlık bir şey, karar vererek olmuyorsunuz. Bazen kendinizi ne kadar dizginleseniz de bir bakıyorsunuz olmuşsunuz. Ama aşık olduğunuza da kendinizi inandırmak istemiyorsunuz. 

İşte; 'Bir İnsanın İlk Kez Gördüğü Birine Aşık Olduğunu Anladığı An Aklından Geçen 15 Düşünce'. 💕

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "İşte şimdi b.ku yedim! 💩"

İlk idrak ediş

Kalbinin beynine 'Sanırım aşık oldum!' mesajını ilk gönderdiği an, beynin de sana 'İşte şimdi b.ku yedin!' mesajını gönderir. O an mutlulukla hüzün arasında bir yerdesindir. Ne yapacağını bilemezsin. Aklına gelen şey sadece bu olaydan karlı çıkmayacağındır. 😅

2. "Yaa çıkar onu aklından! Hayır, hayır! Sevmeyeceksin, sevmeyeceksin dedim sanaaa!"

İnkar etme

Aslında bunun aşk değil de sadece basit bir hoşlantı olduğuna kendini inandırmaya çalışırsın. Önceki tecrübelerin hiç iyi şekilde sonuçlanmamıştır çünkü. Ama ne yaparsan yap yine de gerçekten aşık olduysan aklından çıkaramazsın.

3. "Bakayım, valla çok güzel ya. Yok abi madem aşık oldun bundan keyif almaya bakacaksın. 😳"

Kabullenme

İlk anda kendini vazgeçiremiyorsan pozitif düşünmeye başlarsın. Belki o da senden hoşlandı, belki bir birlikteliğiniz olabilir... Hem aşk bu dünyanın en güzel şeylerinden biri değil mi? (Ve işte evet şimdi kendini bir beklentiye sokmuş oldun. Bravo. 😊)

4. "Hmm, demek karnında kelebeklerin uçması böyle bir şeymiş. Allah'ım ne kadar garip bir duygu. 😯"

Hissetme

Daha önce tatmadığın bir duyguyla karşı karşıyaysan bu durum biraz daha ilginç olabilir. Ama ilk defa aşık olmuyorsan o kelebeklerin bir gün tırtıla da dönüşüp içini kemirme ihtimalini göz önünde bulundurabilirsin. 😁

5. "Acaba etkilemek için ona nasıl yaklaşmalıyım?"

Yol belirleme

Amacın varsa ve kendine güveniyorsan hemen ona yaklaşmak için gereken muhtemel yolları belirlersin. İlk olarak önemli olan senin de onun dikkatini çekip çekmediğindir. Zaten dikkatini çektiysen gerisi gelir. 😁

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Hiç ortak arkadaşımız var mıydı ya? Hangi dersleri alıyor acaba? Twitter'dan bulup takip mi etsem? Instagram'dan fotoğrafını mı beğensem?"

Seçenekleri gözden geçirme

Yaklaşmak için hangi yolda daha başarılı olacağını düşünürsün. Burada en zor matematik denklemlerini bile kurman gerekebilir. Kendini üç hatta dört bilinmeyenli denklemlerin arasında bulabilirsin. Atacağın her adımı iyice gözden geçirip değerlendirmen gerekir.

7. "Yok ya rezil olurum ben. En iyisi burada böylece durayım hiçbir şey yapmadan beni fark etmesini bekleyeyim. 😐"

Kararsızlık

Ama aklına birden reddedilme ihtimali geldiğinde bir anda her şeyden vazgeçebilirsin. Onun seni fark etmesi için yıllarca aynı yerde bekleyebilirsin.

8. "Ne kadar da güzel konuşuyor. Ne söylüyor bilmiyorum ama kesin güzel şeyler söylüyordur ya. 😳"

Hayranlık

Uzaktan onu seyretmek bir süre sonra seni hem mutlu edip hem de üzecektir. Gidip tanışmadığın sürece onu ulaşılması zor bir yere, en tepelere koyarsın. Her hareketi, her sözü senin için muhteşemin ötesindedir.

9. "Yanındaki kız kim?! Sevgilisi mi acaba? 😒"

Kıskanma

Bir süre sonra komplo teorileri kurmaya başlarsın. Yanındaki insanların davranışlarından onunla ne gibi ilişkileri olduğunu çözmeye çalışırsın. Aklınla düşünmüyorsundur çünkü artık.

10. "Bana mı baktı? Göz göze geldik Allah'ım inanamıyorum! 😍"

İlk etkileşim

O an dünyalar senin olur. Bir bakışı bile dünyaları sana vermeye yetmiştir. Aklında tekrar bir şansının daha olduğu belirir. Bu sefer kesinlikle cesaretini toplayıp konuşacaksındır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Sanırım şu anda göklerde uçuyorum. Yanına gidip, süper kahraman inişi mi yapsam? 😅"

Ego yükselişi

Kendine güvenin artar. Ama hala nasıl yaklaşacağına karar verememişsindir. Tam ayağa kalkıp tanışmaya gideceğin sırada o da ne?!

12. "Bana bakmıyormuş. 😢"

Ego çöküşü

Sana değil de başka birine ya da garsona baktığını fark edersin. Dünya başına yıkılır. Son dakikada kalesinde gol görüp şampiyonluğu kaybetmiş takım gibi üzülürsün.

13. "Gidiyor! Gitme dur, daha tanışamadık bile. 😩"

İsyan

Kendine de ona da, o gün orada karşılaşmanıza da lanet edersin. O kalkar gider, ufukta kaybolur. Peşinden gitmeye çalışsan gidemezsin. Bir daha nerede karşılaşacağınızı da bilemezsin.

14. "Söndüürüüün kalbiimi. Gidiyor gönlüümün efendiiiisi! 😭"

Yakarış

Ortada kırık bir kalple tek başına kalırsın. Üstelik daha adını bile bilmiyorsundur. İçin yangın yeridir. İstemsizce arabeske bağlarsın. 🔥

15. "Kırık kalpler durağında inecek var, eteğindeki taşları dökecek var, doldurun kadehleri içelim beraabeeer..🍻"

Vazgeçiş ve Kapanış

Kalbin yine kırılmıştır, suratın yine asılmıştır. Olsun. Başta söylediğini aklına tekrar tekrar getirsen de  yapacak bir şey yoktur. Sonuçta o b.ku yemişsindir, şimdi üstüne bir şeyler içmen gerekir. 😁

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
563
350
185
148
60
56
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?