Görüş Bildir
Haberler
Bir Erkeğin Sevgilisinden Fırsat Bulunca Yaptığı 11 Hareket

etiket Bir Erkeğin Sevgilisinden Fırsat Bulunca Yaptığı 11 Hareket

02.03.2016 - 16:58

Erkek arkadaşınızı çok seviyorsunuz ve onun da sizi sevdiğini düşünüyorsunuz. 'Aslında öyle değil, seni kandırıyor.' diyerek araya fitne sokmak istemeyiz ama sizden fırsat bulduklarında bazı yaramazlıklar yapmıyorlar da diyemeyiz. İşte bir erkeğin fırsatını bulunca yaptığı birkaç davranış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnternette sizin görmek istemediğiniz sitelere girmek

Aslında erkekler bu konuda akıllandı. Gizli sekme, tarayıcı geçmişini hızlıca silmek gibi teknolojinin erkeğe sunduğu nimetler var ama beşer şaşar demişler. Bir erkek bu anlarda algılarını iki kat arttırır, evin başka odasındaysanız bir yandan İnternet'te gezinirken diğer yandan ayak seslerinizi dinler. Yaklaştığınızda ise bilgisayarı aniden kapatır.

2. Telefonla sıkı fıkı olmak

2. Telefonla sıkı fıkı olmak

Her erkek içinde 15-20 tane arkadaşının bulunduğu afedersiniz buram buram apış arası kokan bir Whatsapp grubuna üyedir. Eğer o gün önemli bir maç yoksa bu grupta gündem bellidir. Tabi ki küresel ısınma veya ayakkabılardaki son indirimler değil, daha çok 'hatun' fotoğraflarıdır. 'Hacı şuna bak.' başlığıyla fotoğraflar, linkler havada uçar. Erkek de 'Hayır mutfakta kız arkadaşım varken bunlara bakamam.' demez. Linkten linke, profilden profile dolaşır durur. Tabi sizin yaklaştığınızı duyana kadar.

3. Spor kanallarını açmak

Kimse itiraf edemese de biz söyleyelim. Üç saat süren, üç saatinin 2 saati bakışma olan dizilerinizden nefret ediyoruz. Biz de fırsatını bulunca uçak kaçamaklar yapıp en yakın spor kanalında soluğu alıyoruz.

4. Zararlı gazları dışarı atmak

Halk arasındaki tabirle yellenmek. Detay verip erkeklerden komple soğumanızı istemiyoruz ama maalesef durum bu...

5. Burun karıştırmak

5. Burun karıştırmak

Aslında burun bir metafor. Biz burnumuzun içinde tataktan ziyade hayatın anlamını, benliğimizi arıyoruz. Bulunca da ne yapacağımızı bilemeyiz sehpa altlarına, koltuk kenarlarına falan iliştiriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anlamsız hareketler yapmak

Doğada erkek karşı cinsi etkilemek için türlü numaralar yapar. Bir erkek tavuskuşu tüylerini kabartırken, bir erkek kaplan 'akşam bunla köfte yap' diye bir geyiği kapıp dişisinin önüne atabilir. Bunlar hep erkeğin kendini ispat çabasıdır. İnsanoğlu erkeği de bu uğurda kendini kasar ama fırsat bulduğunda içindeki çocuğu hatırlayıp aptal aptal hareketler yapar.

7. İçecekleri şişeden içmek

Eskiden bardak mı vardı? Neden yok yere bulaşık çıkarıyorsunuz? O kadar emek vermişler; şişe, sürahi üretmişler. Kullanmayalım mı?

8. Buzdolabını karıştırmak

Yine çevreci erkekler olarak gereksiz bulaşık çıkmasını, bu nedenle su israfı olmasını istemeyiz. Gıdamızı birinci kaynağından, buzdolabından alırız.

9. Nesnelerle şut çekmek

Her ne kadar çoğunlukla cool halimizi bozmasak da içimizdeki çocuğa da engel olamayız. Sokaktaki boş teneke olsun, odadaki top şeklindeki çoraplar olsun Messi, Ronaldo edasıyla vururuz. Nesne hedefine giderse mutlu oluruz.

10. Etrafı kolaçan etmek

10. Etrafı kolaçan etmek

Doğada da bu böyledir. Erkek güvenliği sağlamak, tehlikelere karşı korunmak için çevreyi kolaçan eder. Tabi gözü başka şeylere de takılabilir. Çok kızmamak lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Giysileri etrafa saçmak

Özgürlüğümüze düşkün erkekler olarak fırsatını bulunca anarşik faaliyetler gösteririz. Bunların birisi de giysileri etrafa saçmaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1837
740
484
174
168
98
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın