Görüş Bildir
Haberler
Bir Alfa Kadınıyla Birlikte Olmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 16 Şey

etiket Bir Alfa Kadınıyla Birlikte Olmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 16 Şey

Vakur Barut
24.10.2017 - 18:30

Alfa kadın nedir ne değildir bunu son zamanlarda çok görüyor, okuyorsunuz. Kendine güvenli, bağımsız, risk alan, kültürlü, kariyerine düşkün, vb. birçok özelliğini saymak mümkün. Kafasına koyduğu şeyleri yapma konusunda uzman olan bu kadınlarla birlikte olmak neye benzer peki?

Eğer bir alfa kadınla birlikteyseniz karşılaşmaya hazır olmanız gereken şeyler var. Bunları sizin için kısaca derleyip toparladık. Bir alfa kadın karşısında dağılmamak için bunları bilmeniz şart. 

Öncesinde alfa kadını biraz olsun tanımak için şu içeriğe göz atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İçiniz rahat olsun, sizi değiştirmeye çalışmayacak sizi değiştirecek!

Ancak korkunuz olmasın bu değişiklik kesinlikle daha iyiye doğru olacak. Çünkü bir alfa kadını olasılıklar üzerine hareket etmez, ortalamayla yetinmez, daha iyisini, daha güzelini ister daima ve bunda da başarısız olduğu pek görülmez. Kendinizi akışa bırakın sonuçta ortaya çıkan yeni siz, sizi de memnun edecek.

2. Tutku kelimesinin gerçek anlamını ilk defa öğreneceksiniz.

Bir alfa kadını laf olsun diye tutkuluyum demez. Zaten bir alfa kadını hiçbir zaman tutkuluyum demez, bunu gösterir. Aşkta, işte, hayatta her zaman ve her yerde onun tutkuları sizi de yakacak hazır olun.

3. Attığı hiçbir adım tesadüfi değildir, ne istediğini bilen biriyle karşı karşıyasınız.

“Akışına bırakalım” lafı bir alfa kadınının ağzından çıkacak laf değildir. O ne istediğini ve nasıl alacağını bilir ve bu ikisi arasındaki mesafeyi kararlılıkla yürür. Yani bir alfa kadınıyla birlikteyseniz ilişkinizin geleceği hakkında arada kalmanız, muallak düşüncelere sahip olmanız olası değil. Buna izin vermez, ne istediğini bilir ve almak için yola çıkar.

4. Evin reisi gibi saçmalıkları unutun, artık asla sizin onayınıza ihtiyaç duymayan biriyle birliktesiniz.

İltifatlarınıza, beğenilerinize, övgülerinize daima açıktır, ancak bunlara ihtiyacı yoktur! Tıpkı hayatının hiçbir alanında başkalarının onayına ihtiyacı olmadığı gibi. Güzel olduğunu, başarılı, hırslı, tuttuğunu koparan biri olduğunu bilmesi için sizden duymasına gerek yok.

5. Ne yapsam beğenir çünkü beni seviyor… Siz öyle zannedin.

Etkilenmesi en zor kadınların başında gelir alfa kadını. Onu küçük romantik jestlerle, güzel sözlerle, vaatlerle etkilemek mümkün değildir. Çünkü bir alfa kadının tam tatminin peşindedir daima, en yukarıda, en önde olmayı arzular. Bunun neticesinde de ortaya kolay kolay etkilenmeyen, zor beğenen biri çıkar. Onun kalbini kazanmak için romantik bir yemekten, battaniye altında film izlemekten daha fazlasına ihtiyacınız olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Amaçsız bir alfa kadını düşünülemez.

Bir alfa kadının konuşmuş olmak için konuşmaz, yapmış olmak için yapmaz, onun daima bir amacı, bir hedefi vardır. Bu yolda onun önüne çıkmayı hiç ama hiç istemezsiniz, çünkü o yolda kıra döke de olsa ilerlemeyi kafasına koymuştur bir kere. Onun için ne yapın edin önüne çıkmamaya özen gösterin. Tabii içinizden geçmesini istemiyorsanız.

7. Değişikliklere bir alfa kadını kadar ayak uyduran başkası yoktur.

Çünkü değişim ilerlemenin temel dinamiğidir. Değişim olmadan ilerleme olmaz. Başta size sizi değiştireceğini söylemiştik, bu değişimlere ilişkinizin geneli konusunda da hazırlıklı olmakta fayda var. Alfa kadını yerinde sayan, stabil biri değildir, değişimi kucaklar ve yoluna devam eder. Arkasından gitseniz iyi olur.

8. İddiaya girmek, inatlaşmak isteyeceğiniz son insanla birliktesiniz.

assets-auto.rbl.ms

Çünkü karşınızda risk almayı çok seven biri var. İnatlaşayım derken kendinizi kaybedeceğiniz bir savaşın ortasında bulmayın diye söylüyoruz.

9. Özgüveni yüksek insan nasıl olurmuş çok yakından görme fırsatınız olacak.

Çünkü size biraz tepeden bakan, buyurgan biri olarak görünse de o aslında özgüveni son derece yüksek bir kadın. Yaşadığımız toplum nedeniyle alfa kadınlara pek alışık değiliz, başlarda bu durum sizi de çarpacak. Ama bize güvenin geçecek ve özgüveni yüksek bir alfa kadınıyla birlikte olmanın tadına varacaksınız.

10. Hırsları sizi korkutmasın, onlar motivasyon amaçlı şeyler.

Ama geçecek diye de beklemeyin. Çünkü bir alfa kadının tanımlarken üç kelime kullanma hakkımız olsaydı bunlardan biri mutlaka “hırs” olurdu. Zaman zaman yakıcı seviyelere ulaştığını göreceksiniz ama merak etmeyin alfa kadınının sigorta devreleri çok sağlamdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Birazcık gözünüz korkacak, merak etmeyin bu sizi kontrol altına almak için küçük bir manevra.

Alfa kadını asla ayak oyunları yapacak, arkadan dolanacak biri değildir. Ne istiyorsa ne söyleyecekse direkt olarak söyler. İlişkinin başlarında sizi azıcık kontrolü altına almak için girişimleri illaki olacaktır. Bu size kiminle birlikte olduğunuzu anlatmanın en kestirme yoludur. Korkmayın başınıza patron kesilmeyecek.

12. Bakmayın bu kadar telaşlı, hareketli, enerji dolu olduğuna denge onun için her şeydir.

Buraya kadar söylediklerimize bakıp, böyle bir kadınla nasıl bir ilişki yürütebilirim ki diye düşünmeyin. Çünkü alfa kadının hayatındaki dengeleri bulma konusunda bir uzmandır. Kendini işine, kariyerine verip ilişkisini görmezden geleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Siz kendinize bakın, onun her şeye zamanı var.

13. Lafı dolandırmasını, hoşunuza gidecek şeyler söylemesini beklemeyin, direkt hedef atışı yapar.

Teselli arıyorsanız, sizi rahatlatmasını bekliyorsanız çok beklersiniz. Çünkü o her zaman duymak istemeseniz de doğruları söyleyecektir. Bunun kötü bir şey olduğunu düşünebilirsiniz ama değil. Zaman geçtikçe kıymetini anlayacaksınız.

14. Sevgi ve ilgiden ziyade saygı bekleyen biri.

Ona güzel sözler söylemiyor olabilirsiniz, sürekli sarılmıyor, elini tutmuyor olabilirsiniz. Böyle şeyler bir alfa kadının çok önem verdiği şeyler değildir. Ancak ona her zaman saygı duymak zorundasınız. Saygınızı kaybettiğiniz an onu da kaybedersiniz.

15. Her ilişkide kavga olur… Ama sizinkinde olmayacak.

Çünkü alfa kadını her ne kadar savaşçı bir kişiliğe sahip olsa da onun asıl başarısı uzlaşmada yatar. Yani kavgada ziyade tartışmalara ve pazarlığa hazır olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ve son olarak iyi haber, asla kişisel alanınıza girmek istemeyen biri.

Alfa kadının insanın yalnızlığına, yalnız kalma isteğine son derece saygılıdır. Ona “yalnız kalmaya ihtiyacım var” demenize gerek yoktur, çünkü o zaten anlar. Asla sizin kişisel alanınıza girmeye çalışmaz, yalnız kalmak istediğiniz anları baltalamaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
359
110
72
17
16
11
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?